Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

beşnumara

polarlar çıksın yaşardoğu da biraz terlicek sanki  :D  bu arada ali polarlar ne zaman çıkıyo? ;D

maraton

benim polar buca deplasmanınna giderken üstümde olmasın akyolun derisin yüzüp onu giyecem.. kolda yazı olayı en son neye bağlandı ?

edmondantel abi kolda yazı olmazsa ben kendim dantelle işleyecem dedi  ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 03 October 2009, 12:45:06
benim polar buca deplasmanınna giderken üstümde olmasın akyolun derisin yüzüp onu giyecem.. kolda yazı olayı en son neye bağlandı ?

edmondantel abi kolda yazı olmazsa ben kendim dantelle işleyecem dedi  ;D

Akyol, 60-65 kilo, onun derisinden sana post çıkmaz başkan :)

Engin abi ince işleri sever, örer, dokur, işler gerekirse.  ;D

SSBiz Gençlik

Ali kardeşim polarların çıkış saati kaç olacak öğrenebilir miyiz? ;D

55.hakan

SSBiz Gençlik

Kais

sabırsızlanıyorum.bolu maçında sırtımızda olur mu acaba?(herkez bastırıyor bende bastırım dedim :D )

ali ihsan

Maaraton başkan Buca maçında polarımı isterim.Elemanlarını çalıştır ,yetiştirsinler  :D

Burak

beden listesinin son halini yayınlayacak mısın akyol kardeş bu arada önceki sayfalarda emeğine sağlık yazdım ama beni pek takmadın yaf:)

Akyol

Alıntı yapılan: dukeburak - 03 October 2009, 15:24:59
beden listesinin son halini yayınlayacak mısın akyol kardeş bu arada önceki sayfalarda emeğine sağlık yazdım ama beni pek takmadın yaf:)
aman öyle düşünme üzülürüm inan dikkatimden kaçmış inşallah beğeneceksiniz montları ben tebrikleri o zaman alayım ;) tam listeyi yazıcam ama bi türlü fırsat bulamadım birazdan yazmaya başlıyorum görüşmek üzere...

Akyol

Alıntı yapılan: Kais - 03 October 2009, 14:08:59
sabırsızlanıyorum.bolu maçında sırtımızda olur mu acaba?(herkez bastırıyor bende bastırım dedim :D )
yok kais bolu maçında olmaz  :-\ biliyorsun bundan sonra 2 deplasman maçımız var üst üste daha sonra giresun geliyor o maçta hep birlikte giyeceğiz inşallah önce deplasmancılarımızı giydirelim ;)

Kais

Akyol

Listemiz aşağıdaki gibidir arkadaşlar beden ölçüsünü değiştirmek isteyen varsa lütfen yazsın son fırsatı ;

Maraton  L,XL ve 1 aylık bebek
Samsuni  L
Kolloid  XL,XL
Kais  XL
Kaan  L,L,L (Sfanli03)
Seçkin55  L
Sejoe  L
Nuri Asan S
grkn55 L
Aliihsan55  XL
Doğan  L,XXL
Usare55  M
Hakkı Yeşilyurt  XL ve çocuk mont
Kar6  XL
55Sercan55  L
Hakan Elgün  L
Yaramaz Çocuk  L,M
Kaptan55  M
Erdo55  M,XL,XL,XL,L,L (dukeburak)
35ama55  L
Beşnumara  L
SS55  L
Samsunteksas  M
Yaşar Doğu  L
BabaSamsunlu  XXL
Berusa55  XXL
Hukukçu  XL
55jnr55  L,XL
%100 Samsunspor  XL
Sapına kadar55  L,L
Genç Kozluklu  L ve çocuk mont
Kayacan  XL
Maviay  M,M
ANT55  M,M
Kadir55ist  L
Bengülü  XL,L ve çocuk mont
Nuray_55  S
Çelebi  XL
Maço  L,M
Edmontdante   S,L,L,L,M,XL,XL,XXXL,M,L,L,M,XL,XL,XL,L,M (17 Adet)

Beden ölçü listesi bu şekilde arkadaşlar değiştirmek isteyen varsa son kararını bu gece yarısına kadar versin...

edmontdante

Akyol

Alıntı yapılan: edmontdante - 03 October 2009, 16:17:02
Akyol benimkileerden biri XXXL ben düzelttim aman gözunu seveyim
abi bu arkadaşı bi görelim ne olur xxxl aşırı büyük olur görmeden hareket etmeyelim ;)