Polar yaptırıyoruz...:D ( Fotolar Sf. 17'de...)

Başlatan Akyol, 17 September 2009, 16:40:57

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Akyol

babasamsunlu

Akyol

Alıntı yapılan: cany - 03 October 2009, 17:48:18
Ali, benim nickim yazmıyo listede...ödeme yapanların listesinde vardı...bu listede edmontdante'nin siparişleri içinde mi yazıyo benimki...?
evet can açık açık yazmadım çünkü liste alıp başını gidiyordu engin abinin listede seninde beden ölçün mevcut ;)

Burak

ben gördüm yapacağın kumaşı hakkaten çok sağlam bi kumaş çok daha dandiklerini 2 sene falan giydim uzun ömürlü olur tahminim olmasa da giyeriz yeterki samsun yazsın . benim bedenim erdo 55 in içinde galiba L dan biri benim galiba bunu özellikle yazıyorum çünkü ilk listede xl yazmıştım sonra L a çevirdim.bu arada babanla biraz sohbet etme fırsatı da bulduk futbol konusunda:)...
   küçükken sizin dükkana çok iplik taşıdık babamla çok geldim sizin trikoya ama buna da duyarsız kaldın:) şaka şaka emeğine sağlık kimbilir kaç tane başlığa yazıyorsunuz nerde toplanıyorsunuz maç için birde bu forum yeri değil ama söylerseniz bende katılmak isterim

Akyol

Yaptığım kumaş aslında üreticilerin tercih etmediği bir tür çünkü çok dayanıklı ve uzun süre gidiyor. Aileme yapınca kalitelisi olsun istedim hepsi bu...

Beden ölçün erdo55 ile beraber. Herkesi yazınca liste aşırı uzuyor ;)

Vallaha doğrudur eskiden iplik geliyordu şimdi ben gidip taşıyorum bel fıtığı olmazsam süper olacak :-\

Maç için bir yerde toplanmıyoruz statda hepimiz aynı yerdeyiz yani buluşma noktası stat :)

ali ihsan

Akyol kardeşim XL ile XXL arasında kaldım.Boy 1,85 kg. 105.Sen ayarlarsın artık  ;)
Hangisi beden uygun olursa ...
Buca maçında sırtımda isterim  :D

Akyol

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 October 2009, 20:29:46
Akyol kardeşim XL ile XXL arasında kaldım.Boy 1,85 kg. 105.Sen ayarlarsın artık  ;)
Hangisi beden uygun olursa ...
Buca maçında sırtımda isterim  :D
abim buca yolcularına torpil olacak bu böyle yani :)

ali ihsan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 03 October 2009, 20:31:03
abim buca yolcularına torpil olacak bu böyle yani :)

O kadar torpilimiz olsun.Görücüye çıkacağız da. :D
Beden işi sana kaldı,halledersin artık ...

Akyol

mehmet yılmaz

Akyol çok ciddi anlamda kul hakkı yiyorsun bence >:( >:(  ;D

Şimdi Ali İhsan kardeşimin polarıyla turuncununki nasıl aynı fiyat olur? Kumaş iki top fazla gidecek birinciye  ;D ;D ;D ;D Hani, terziye götürse üç tane s beden daha çıkar. Ayıptır valla  :P

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 03 October 2009, 20:45:09
Akyol çok ciddi anamda kul hakkı yiyorsun  >:( >:(  ;D

Şimdi Ali İhsan kardeşimin polarıyla turuncunun ki nasıl aynı fiyat olur? Kumaş iki top fazla gidecek birinciye  ;D ;D ;D ;D Hani, terziye götürse üç tane s beden daha çıkar. Ayıptır valla  :P

O polar ne deplasmanlar görecek biliyormusun sen  ;) belki üzerine yumurta atılacak belki meşale altında yanacak  ;D Akyol kaskolumu bu polarlar  :P

mehmet yılmaz

Akyol sakın XXL yapma ona, 33 lira verip XXL alacak ve sonra terzi muharrem abiye gidip yeğenime de bir parça çıkarttıracak polardan :) tek fiyata iki polar... yemezler...  ;D

Akyol

Alıntı yapılan: samsuni - 03 October 2009, 20:45:09
Akyol çok ciddi anlamda kul hakkı yiyorsun bence >:( >:(  ;D

Şimdi Ali İhsan kardeşimin polarıyla turuncununki nasıl aynı fiyat olur? Kumaş iki top fazla gidecek birinciye  ;D ;D ;D ;D Hani, terziye götürse üç tane s beden daha çıkar. Ayıptır valla  :P
Alıntı yapılan: samsuni - 03 October 2009, 20:50:21
Akyol sakın XXL yapma ona, 33 lira verip XXL alacak ve sonra terzi muharrem abiye gidip yeğenime de bir parça çıkarttıracak polardan :) tek fiyata iki polar... yemezler...  ;D

ben bu gece uyuyamam abi acı ama gerçek :P

ali ihsan

Akyol,Samsuni nin polarının kolunda yazı olsun da ödeşelim bari  :D Biz kumaştan o yazıdan fitleşiriz artık  :D