22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Alıntı yapılan: olcay - 30 January 2012, 01:56:13
E kulübede adam yok diye, ademi eleştiremiyceksek, konuyu sabitleyelim o zaman , niye boşuna zaman harcıyoruz . önce ademi koyalım sağ beke sonra 10 adamı dizeriz etrafına nasıl olsa. :S

Adem'i eleştir ettiği duayı değil...

ChucKeR

Alıntı yapılan: olcay - 30 January 2012, 01:56:13
E kulübede adam yok diye, ademi eleştiremiyceksek, konuyu sabitleyelim o zaman , niye boşuna zaman harcıyoruz . önce ademi koyalım sağ beke sonra 10 adamı dizeriz etrafına nasıl olsa. :S

bunun uslubu var. eğer ademdeki yetersizlikleri görüyorsan söylersin. adem çevik değil diyebilirsin, oyun içi konsantrasyonu düşük diyebilirsin, tek top kullanamıyor diyebilirsin, tempoya ayak uyduramıyor diyebilirsin. ama gidip de adamın maçtan önceki duasına laf etmen eleştiri değil boş laf oluyor.
yollanacak diyeceksen de önce ademin yerine oyuncuya ihtiayç var diyebilirsin ya da pal lazar tercih edilmeli diyebilirsin. a2'den adam oynasın diyebilirsin hakan arslanı murat ceylanı oraya çeksek bile daha iyi olur diyebilirsin. bunların hepsi fikir doğru ya da değil buna laf edemeyiz ama direk hadi bunu yollayalım demek mantıklı değil,  hocayı 3 haftada bulan sene başından beri amc bulamayn yönetim varken hiç değil.
benim takıldığım konu inanç konusuydu gerçi diğeri  önemli değil. lütfen dikkat edelim rica ediyorum. kusura bakma iyi geceler.

Kaya

Alıntı yapılan: olcay - 30 January 2012, 01:08:28
Allah bu kadar dua eden adama istediği başarıyı vermiyosa, demek ki burda bi eksiklik var ki işi hayırlı gitmiyo adamın. sen çalışma, işinin gereğini yapma , sonra kurban kes dur.
cerrahlar da o zaman 11 sene okumasın 2 senede, senin pas yaptığın kadar, orta açtığın kadarını öğrensin. sonra sabah akşam Allah'a dua etsin. 100 kere umreye gitsin. kurban kessin dağıtsın. en sonunda da insanların kaderiyle oynasın.
demek ki bi önce kendini gözden geçir, işini doğru yap. sonrasını Allah'a bırak. di mi "hacı" ?

Neresinden tutsan yanlışlarla dolu bir yazı Olcay..Bu yazdıklarının kararını insanoğlu VEREMEZ..İtikat ile ilgili yorum yapmazsak daha hayırlı olur..Ne yazık ki olmuyor anlaşamıyoruz bu başlıkta..  :(

SametYılmaz55

bu maçta çok kötüydü fakat ilk yarıda önünde hakan vardı ikinci yarıda murat hiç yardım etmedi.ne yapsın tek başına :o kimi getirirsen getir önüne hakanı koyduğun an koridor olur orası.

twitter

İlk yari takimin en iyisiydi ikinci yari zaten sacma bir oyun dondu bi o kale bi bizim kale

olcay

anladım ki bu forumda, başka hiç bi futbolcuda olmayan , ademe en ufak laf edildiğinde, inanılmaz bi savunma mekanizması işletiliyor. bunun sebebini merak ediyorum ya. keşke ben de ademin futbolcu olduğunu unutsam da sahada futboldan alakasız hareketlerini görmemiş olsam. belki ben de ölümüne sempati duyabilirdim ona. ama bu kadar savunulan bi futbolcunun geçmişine bakınca samsunspor için ne yapmış merak ediyorum. her sezon ortalama 20-25 maç. toplasan 3 gol 3 asist. onlar da bilinçli değil zaten. samsunsporun geçmişinde ne futbolcular var. acaba onlar da bu kadar savunulur muydu merak ediyorum.

lucarelli

Kapasite olarak  yetersiz ama mücadele ediyor. Topu kapıyor, pası alıyor ama pas atamıyor. Bu adam oynayacak ise en fazla 3 metreye pas atmalı. Orta felan yapmamalı.

masbene

limitini her zaman zorladı. hataları ile seviyorum kendisini

celebi

Alıntı yapılan: olcay - 30 January 2012, 09:42:18
anladım ki bu forumda, başka hiç bi futbolcuda olmayan , ademe en ufak laf edildiğinde, inanılmaz bi savunma mekanizması işletiliyor. bunun sebebini merak ediyorum ya. keşke ben de ademin futbolcu olduğunu unutsam da sahada futboldan alakasız hareketlerini görmemiş olsam. belki ben de ölümüne sempati duyabilirdim ona. ama bu kadar savunulan bi futbolcunun geçmişine bakınca samsunspor için ne yapmış merak ediyorum. her sezon ortalama 20-25 maç. toplasan 3 gol 3 asist. onlar da bilinçli değil zaten. samsunsporun geçmişinde ne futbolcular var. acaba onlar da bu kadar savunulur muydu merak ediyorum.

sen iyi misin birader. rahatsızlığın falan yok değil mi. yok şayet varsa ona göre yazalım  buraya ya da yazmayalım

muzaffer4

bütün futbolcular adem gibi olsa istekli olsa çabalasa  hadi ademe laf atın diyecem de adama asist yapmadığı için suçlamışsınız geçen sene bank asyada en çok asist yapan defans oyuncularından biri  ademdi bu sene gs ye attığımız 2. golde ademin pasını unutanlar ordu maçında uzun paslrını unutanlar geçen sezon fb maçında oyununu unutanlar başka diyecek laf bulamıyorum..

ahmetsefa55

bu istekli olma muhabbetını ne kadar abarttınız ya.
ne isteği.hangimiz çıksa sahaya ademden az istekli oynar ?
çok yetersiz.hazır transfer dönemindeyken yerine adam alınması gerekıyo.

Lusage

İstediği kadar istekli olsun. Dün yediğimiz ilk gol hariç hepsinde Adem'in de ayrıca bir imzası var.. Bize istekli değil Azimli, Savaşan adam lazım... Webo 2 adım atarken ondan bir fazlasını atıp ona yetişecek adam lazım..

muzaffer4

zaten herkes tarafından eleştirlen ve benimde katıldığım yönü bu işte adem genelde hep ileride kalıyor geriye gelemiyor ergün teber gibi olsa ahhh ergün dedimde  :kafa: :kafa: :kafa: nereden yolladık..

babasamsunlu

libadiyeden birsen eksiktin...  :evet: :evet:

twitter