22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

Kaya

Mükemmele yakın oynadı..Türkiye liginde bu kadar git gel yapan  bek bir elin parmağını geçmez.. >l< >l<

brigand

Toplada iyi oynadı. Bazen biraz daha sakin davransa çok daha verimli olacak. Yine de iyi bir maç çıkardın. Afferem keleş : )

isa55

Bu adamlar moralle oynar.özellikle 2. golden sonra kanatta uçuyordu hakikaten.

##kdc##

Abi valla takımda bi tek bu adam için dua ediyorum taraftar bari bu maç için sallamasa şuna diye ama adamda bi gudubetlik var sanırım mükemmel oynadığı maçtan sonra bile tepki görebiliyo. İnş hep böle oynarsın Adem..

sadece55

Adem dün gerçekten mükemmeldi.Biraz istikrar yakalasa bize çok katkı sağlar.Mesut Hocanın motivesinin ademe çok şey katacağına inanmaktayım

Sol Açık

İlker Yağcıoğlu'na LigTV Depar programında, Türkiye'nin ihtiyacı olan sol bek sorununu kim çözer sorusuna "Hasan Ali Kaldırım'dan başkası yok, ama isterseniz sürpriz bir sağ bek söyleyeyim" dedi. "Samsunspor'dan Adem çok ilginç, çok etkili bir sağ bek" dedi...

"Gerçi İBB maçında da seyrettim, o kadar iyi değildi ama Fenerbahçe maçındaki oyunu çok çok iyiydi" dedi.

Ne diyelim, Adem, böyle devam...  ;)

ahmetsefa55

ah keşke real'e satabileceğimiz kadar iyi olsa.
hem biz hem o kazansa.
inşallah daha iyi olur diyelim.
transfer sezonu bitti.bundan sonra tam destek.

ayrıca adem hiç tribünlere çagırılmıyo son zamanlarda.
buda bır kuskunluk yaratmıs olabılır.
benden soylemesı.çiço reyiz bu satırları okuyodur mutlaka.
bu konu hakkında dusunulmelı derım  ;)

AhmetDenizci

Gezinirken şu videoya rastladım, geçen seneden.

Adem Alkaşi

ChucKeR

adem gene görevini yaptı. 2 senedir ne adamlar geldi adem kadar oynayamadı. bugun önde oynayan uğur boral mı daha fazla çizgiye indi yoksa bek adem mi.
illa uğur gibi son dakika topun başına mı geçmesi lazım birilerinin gözünü boyayıp gelecek yılın transferini düşünerek. o zaman mı saygı duyulacak bu adama.
adem'in niyeti iyi formayı terletiyor. seviyor sayıyorum ben. 3 boral'a değişmem.

5trawberry

Adem iki maçtır iyinin üstünde.
Takımın en mücadeleci ve istekli oyuncusu konumunda.

AhmetDenizci

olcay

adem hakkaten son iki maçtır iyi. hakkını vermek lazım. bizim bile umutsuzluklara kapıldığımız, moralimizin bozulduğu günlerde işini yapıyo. helal olsun.  >l<

fanatik samsunsporlu

adem inşallah dualarımız kabul olur

lucarelli

Adem iki maçtır iyi oynamaya başladı. İnşallah daha da iyi oynar da beni daha çok utandırır.

AhmetDenizci

Kazanmalıyız

Ligde kötü durumda olduklarını söyleyen ilk 11'in değişilmez isimlerinden Adem Alkaşi, Eskişehirspor maçının dönüm karşılaşması olduğunu söyledi. Adem, "Zorlu haftalardan geçiyoruz, çok kritik bir süreçteyiz. Eskişehirspor maçı dönüm maçı gibi. Bunun bilincinde hazırlanıyoruz. Bu hafta galip gelip, bir sonraki maçımızda da Ankaragücü'nü deplasmanda mağlup etip bir seri yakalamak istiyoruz. Bunları da başaracak güçteyiz" dedi.