22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 29 January 2012, 20:22:55
Normal dizilişte Murat Yıldırım sağ açıkta başlıyor fakat kaptan hep içeri giriyor ve sağ kanadımız boş kalıyor. Adem de sürekli sağ bek-sağ açık arası gelip gidiyor, yoruluyor ve hata yapıyor. Suç Adem'de değil sorun sağ açığımızın olmaması. Hakan Arslan oynamasa onun yerine Murat Yıldırım ortada görev yapsa ve sağ açıkta Serdar Özkan veya gerçek bir kanat oyuncusu oynasa Adem bu kadar hata yapmaz.
Katılıyorum sana ya tüm koridoru kullanmayacak ya da sağ açık olarak birini oynatacaksın.4-4-2 düzenini kanatlarla birlikte oynatabilir.

AllydeenleaR

bugün takım olarak kötüydük ama adem bi başka kötüydü

Lusage

Zahmet olmazsa götünü kaldır da geri koş ADEM!!

germencisse

Adem'in kanadı bir koridordu adeta tamam takım kötüydü,adem ne ortaların yerini buldu ne pasların..

HoliganSamSunLu

ademi defansif yönden hataya zorlayan takımdaki sistem yanlışlışı adem hem açık hem bek olarak yetişemiyor ve ademin kanadı sürekli hata veriyor.

erkutdem55

Bu adamı bu kadar önde oynatacaksanız açık oynatın kardeşim.Dani Alves bu kadar gidip gelmiyor.bekler arada çıkar öndeki destes vermek için eyvallah ama bu adam sürekli önde oynuyor sonra bek kısmı koridor,stoper kayıyor mecburen göbek güm.Adem bek oyuncusu açık değil.

sadece55

Adem için deminden beri yazıp yazıp siliyorum...O kadar kötü ki birşey yazılmıyor

Theofanis Gekas

bu herifin ellerini açıp çömelip dua etmesine uyuz oluyorum,içinden etse daha makbul bence,milletin içinde reklam reklam her maç,zaten bundan topçu değil imam olur anca

olcay

Allah bu kadar dua eden adama istediği başarıyı vermiyosa, demek ki burda bi eksiklik var ki işi hayırlı gitmiyo adamın. sen çalışma, işinin gereğini yapma , sonra kurban kes dur.
cerrahlar da o zaman 11 sene okumasın 2 senede, senin pas yaptığın kadar, orta açtığın kadarını öğrensin. sonra sabah akşam Allah'a dua etsin. 100 kere umreye gitsin. kurban kessin dağıtsın. en sonunda da insanların kaderiyle oynasın.
demek ki bi önce kendini gözden geçir, işini doğru yap. sonrasını Allah'a bırak. di mi "hacı" ?

isa55

Sağ taraftaki boşluğu yazmışsınız zaten. Adam hem hücum hem de bek görevi yapıyor. Durmuyor ve yoruluyor, hata yapması normal. Keşke yapmasa.

ChucKeR

Alıntı yapılan: olcay - 30 January 2012, 01:08:28
Allah bu kadar dua eden adama istediği başarıyı vermiyosa, demek ki burda bi eksiklik var ki işi hayırlı gitmiyo adamın. sen çalışma, işinin gereğini yapma , sonra kurban kes dur.
cerrahlar da o zaman 11 sene okumasın 2 senede, senin pas yaptığın kadar, orta açtığın kadarını öğrensin. sonra sabah akşam Allah'a dua etsin. 100 kere umreye gitsin. kurban kessin dağıtsın. en sonunda da insanların kaderiyle oynasın.
demek ki bi önce kendini gözden geçir, işini doğru yap. sonrasını Allah'a bırak. di mi "hacı" ?

saçma olmuş kardeşim kusura bakma

ali ihsan

Alıntı yapılan: olcay - 30 January 2012, 01:08:28

Nasıl bir alaka ve yaklaşımdır bu ... Hayret verici...Adamın inancıyla ne alıp veremediğiniz var be.Bi sarmadığınız orası kalmıştı.

olcay

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 30 January 2012, 01:17:41
Nasıl bir alaka ve yaklaşımdır bu ... Hayret verici...Adamın inancıyla ne alıp veremediğiniz var be.Bi sarmadığınız orası kalmıştı.

ademin inancına laf ettiğim falan yok. sırf inanarak olmuyo. çalışması gerekiyo. olmuyosa da gönderilmesi gerekiyo...

ChucKeR

Alıntı yapılan: olcay - 30 January 2012, 01:35:33
ademin inancına laf ettiğim falan yok. sırf inanarak olmuyo. çalışması gerekiyo. olmuyosa da gönderilmesi gerekiyo...

çalışıp çalışmadığını bilemezsin, bilemeyiz. belli bir yaşa gelmiş herkes kavramıştır zaten salt duanın yeterli olmadığını. burda ayetle hadisle de anlatabilirim bunu ama yeri değil.  sen ne olursa olsun elin göğe açmasını yadırgamaman lazım. bir mümin olarak olmasan bile inanca saygı duyan çağdaş biri olarak.  ben rahatsız oldum açıkcası. çünkü ben de açıyorum elimi zaman zaman.
gönderilsin diyosun da kenarda ramos oturmuyor kardeşim. bu adamlar çıkardı bu takımı. ve düşeceksek ekigho ile değil ademle düşmeyi tercih ediyorum. ama gekas ayrı ona laf ettirmem :D

olcay

Alıntı yapılan: ChucKeR - 30 January 2012, 01:44:57
çalışıp çalışmadığını bilemezsin, bilemeyiz. belli bir yaşa gelmiş herkes kavramıştır zaten salt duanın yeterli olmadığını. burda ayetle hadisle de anlatabilirim bunu ama yeri değil.  sen ne olursa olsun elin göğe açmasını yadırgamaman lazım. bir mümin olarak olmasan bile inanca saygı duyan çağdaş biri olarak.  ben rahatsız oldum açıkcası. çünkü ben de açıyorum elimi zaman zaman.
gönderilsin diyosun da kenarda ramos oturmuyor kardeşim. bu adamlar çıkardı bu takımı. ve düşeceksek ekigho ile değil ademle düşmeyi tercih ediyorum. ama gekas ayrı ona laf ettirmem :D

E kulübede adam yok diye, ademi eleştiremiyceksek, konuyu sabitleyelim o zaman , niye boşuna zaman harcıyoruz . önce ademi koyalım sağ beke sonra 10 adamı dizeriz etrafına nasıl olsa. :S