22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

feveran

baba senden allah razı olsun ettıgın dualar boşa cıkmadı orda benı o stadda kımseye boş cıkarmadın teşekkür ederim kardeşim

lucarelli

Oynadıkça daha iyi olacak.

özkan

Adem hak elbet yerini bulacaktı be buldu,şansınıda iyi değerlendirdin.Artık seni ordan kesmek biraz yürek ister,helal sana,şimdi sıra karabük maçında o deli bindirmelerinde..Tebrikler binlerce kez  >l< >l< >l<

kumköylü ahmet

>l< >l< >l< >l< >l<ozlemisiz seni ademim kocum benim emeklerin icin sagol seviyoruz seni

mehmet yılmaz

Kariyerinin ilk Süper Lig maçını oynadı ve gayet de iyiydi.
Tebrikler Adem...

brigand

Gerçekten de ben varım dedi. Sakin ve yerinde müdahaleler yaptı. Alkışlanacak performans, Tebrikler Adem  >l<

zenke

Stoch'u gayet güzel durdurdun helal olsun sana kaç tane top çaldın sayamadım. Adem'in yeri artık ilk 11.

ahmetsefa55

adem haftalar once lazardan daha ıyı olmadıgını soylemıstım.
benı utandırdın.
ınsallah hep utandırırsın cok daha ıyı olursun.
adamsın !

fındık

Çölde bir baha gibiydi >l<

ErkÇay55

Tebrikler Adem akşam çok güzel oynadın sana güveninleri mahçup etmedin karabük maçındada ilk onbirce olacağını düşünüyorum.

orhan

maç eksiğin olmasına rağmen çok iyiydin oynayacakmış gibi antremanlarda  çalışmışsın hiç kaytarmamışsın helal sana bundan sonrada devamını bekliyoruz.sen böyle oynadığın müddetçe o formayı senden kimse alamaz.

babasamsunlu

aferin adem.
işte böyle çatır çatır oynaycaksınki şans geldiğinde bir daha kimse laf edemesin sana..
tebrikler.
allah yolunu bahtını açık etsin..

HoliganSamSunLu

ademi bu güne kadar oynatmayanlara adem en güzel cevabı verdi ve sabrın sonunda selamte ulaşacak inşallah

5trawberry

Alıntı yapılan: seko - 24 October 2011, 17:39:55
Çölde bir baha gibiydi >l<

Vaha, hocam :)  :evet:

Not: Irkçı birisi olsa işte siz Türkler hemen açık arayın derdi.

İncisözlük yazarı birisi olsa, adam aynştaynın klonu derlerdi :D

masbene

Allah kabul etsin. (mactan sonra okudugun dualar icin)