22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

sadece55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 November 2011, 15:29:26
lisandro kardeşim muratın attığı golün bence şahane olan  pasını polislermi verdi ??
Alıntı yapılan: Erdinc - 05 November 2011, 16:13:58
Lisandro Turgutu izlemekten kaçırmıştır o posizyonu :D :D

Burdan bi muhabbet Çelebi abi

LisandroLopez

Lafı atan sensin bak dalgana diyosun şaka mısın ?
Karı gibi aynı lafı geveleyip duruyosun takmışsın Turguta.

Çelebi abi,İnsanların sana karşı konuşmalarından ve kendi yaşımdan ötürü yaşça büyüğüm olduğunu tahmin ederek 'abi' diye hitap etmek istiyorum sana;
Çelebi abi, herkes kendi fikirlerinde özgürdür.Ben bi çok oyuncu hakkında fikir sahibiyim ve 2-3 oyuncu hakkında fikir ayrılıklarına düşülmesi kadar doğal birşey olamaz.Sen bi oyuncuyu beğenirsin, ben beğenmem.Bunu da açık açık söylerim.
Benimle aynı fikirde olmayabilirsin.Ama fikir, düşüncelerimle alay ederek kendi doğrunu kabul ettirmeye çalışman çok saçma.

LisandroLopez

Sen istiyosun ki herkes benim gibi düşünsün benim beğendiğim oyuncuyu beğensin beğenmediğim oyuncuyu beğenmesin.
Birtek bana değil bi çok kişiye bunu yapıyosun.Beğenmediğin bi fikre karşı hemen hazır bi cevabın var.Ama karşılığında cevap alınca bizden kötüsü olmuyor.

celebi

05 November 2011, 22:57:16 #558 Son düzenlenme: 05 November 2011, 23:00:59 celebi
yok genç sen bana abi deme. sen git liseni bitir. az daha bu futbol denen oyunu öğren ondan sonra bazı meseleleri anlarsın. bunun yannda aksine ben bu sitede en ılımlı kişlerdenim.öyle millet benim gibi düşünsün diye bir derdim yok. bir çok kişi demişsin kimmiş bunlar bana 3 tane örnek say bende bu sitede bir daha yazmam bir taraflardan uydurma yazarken göster örneklerini. benim kimse üzerinde benim doğrularımı kabul ettirmem gibi bir olay sözkonusu olamaz. beni şahsen tanıyan kişiler var sitede sorabilirsin. aksine sitede yazan bir çok kişi dediğin gibi fakat sen beni farklı tanımışsın. yada tanımamış yaftalıyorsun. ve çok bilmiş tavırlarında var. neyse bekliyrum örneklerini.

Serkan

Lisandro lopez canım kardeşim yukarıda Erdinç abin senin turgut sempatizmanlığını bildiği için şaka yollu takılmış sana senin bu uslubun üstüne şimdi karı gibi lafı geveleme demen hiç olmamış; ki Erdinç burada ki herkesin gibi benim de KARDEŞİM'dir laf konuşacaksa gevelemez zaten söyler; zaten kendisini tanısan sende aynı düşüncelere sahip olursun; neyse akıl vermiş gibi olmayayım ne sana ne başkasına akıl vermek benim haddime değil... Çelebi abi ile olan muhabbetine girmiyorum bile Çünkü Büyüğe saygı denen bir kavram var...

Biraz daha Hoşgörü kardeşim Rica Ediyorum...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Serkan - 05 November 2011, 23:37:32
Lisandro lopez canım kardeşim yukarıda Erdinç abin senin turgut sempatizmanlığını bildiği için şaka yollu takılmış sana senin bu uslubun üstüne şimdi karı gibi lafı geveleme demen hiç olmamış; ki Erdinç burada ki herkesin gibi benim de KARDEŞİM'dir laf konuşacaksa gevelemez zaten söyler; zaten kendisini tanısan sende aynı düşüncelere sahip olursun; neyse akıl vermiş gibi olmayayım ne sana ne başkasına akıl vermek benim haddime değil... Çelebi abi ile olan muhabbetine girmiyorum bile Çünkü Büyüğe saygı denen bir kavram var...

Ama abi insanlar böyle algılamıyor bende dahil artık şaka boyutunu aşıp dalga alay konusu oldu ben böyle olduğunu sezmesem düşünmesem böyle bi tepki vermezdim ve yine söylüyorum kesinlikle şaka boyutunu aştığı için bu lafları kullandım.

Çelebi abi sana cevap verecek olursam bi çok kişiden kastım bi çok kişinin beğenmediğin yorumlarına kendi uslübünle sert cevaplar veriyor olmanı görmemdir.Tıpkı bana yaptığın gibi.5 yaşımdan beri futbolun içindeyim ve az çok birşeyler öğrendim.
Futbolla doğrudan bağlantısı olanlar kadar futbolu bildiğimi iddaa etmemekle beraber belli bir seviye de de futbolu bildiğimi düşünüyorum.
En azından kendi fikirlerinin arkasında durabilecek kadarda özgüvene sahibim.Lise biter veya bitmez o pek sorun değil...

ali ihsan

Lisandro @

Bazı yorumlarını zevkle okuyorum.Fakat bazen topçuları direkt olarak eleştirmek yerine,onlar hakkında yorum yapan forum üyeleri üzerinden eleştiri yapıyorsun.Bu durum pek hoş olmuyor ve tartışmaya neden oluyor haklı olarak.Nasıl ki birilerinin senin görüşüne saygı duymasını bekliyorsan,sende aynısı gibi davranmalısın.Naçizane tavsiyemdir...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 06 November 2011, 00:10:08
Lisandro @

Bazı yorumlarını zevkle okuyorum.Fakat bazen topçuları direkt olarak eleştirmek yerine,onlar hakkında yorum yapan forum üyeleri üzerinden eleştiri yapıyorsun.Bu durum pek hoş olmuyor ve tartışmaya neden oluyor haklı olarak.Nasıl ki birilerinin senin görüşüne saygı duymasını bekliyorsan,sende aynısı gibi davranmalısın.Naçizane tavsiyemdir...

Ben o yorumları insanlar üzerinden yapmıyorum sadece alıntı yapıp görüşümü o şekilde belirtiyor,mesajımı o şekilde yazıyor olmam hata olarak algılanabilir,doğrudur.
Yada insanların yorumlarına katılmadığım için alıntı yapıp kendi fikrimi yazıyorsam bu onların fikirlerine saygı duymadığım anlamına gelmez bence birşeyleri düzeltme yada neyi iyi neyi kötü bulduğunu daha iyi anlamak adına, net bi şekilde anlayabilmek adına konu içeriğini algılayabilmek niyetiyle yapıyorum.Kesinlikle bi art niyetim yok.ama yinede tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.

Bu arada biraz karmaşık oldu ama inşallah kendimi ifade edebilmişimdir :)

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 05 November 2011, 23:37:32

serkan kardeşim eyvallah büyüğe saygı orası ayrı. velevki ben bana burada saygı duymasından önce sevmesini yeğlerim. ancak lisandro hiçte benimle alaksı olmayan bir cümmle sarfetmiş. ben ona takıldım ben kimseye zorla birşeyleri dikte etmem ki :hnk: sağolasın kardeşim Allah razı olsun.

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 06 November 2011, 00:05:53
Ama abi insanlar böyle algılamıyor bende dahil artık şaka boyutunu aşıp dalga alay konusu oldu ben böyle olduğunu sezmesem düşünmesem böyle bi tepki vermezdim ve yine söylüyorum kesinlikle şaka boyutunu aştığı için bu lafları kullandım.

Çelebi abi sana cevap verecek olursam bi çok kişiden kastım bi çok kişinin beğenmediğin yorumlarına kendi uslübünle sert cevaplar veriyor olmanı görmemdir.Tıpkı bana yaptığın gibi.5 yaşımdan beri futbolun içindeyim ve az çok birşeyler öğrendim.
Futbolla doğrudan bağlantısı olanlar kadar futbolu bildiğimi iddaa etmemekle beraber belli bir seviye de de futbolu bildiğimi düşünüyorum.
En azından kendi fikirlerinin arkasında durabilecek kadarda özgüvene sahibim.Lise biter veya bitmez o pek sorun değil...

sence benim uslubum  sert mi ya nasıl diye sorayım

LisandroLopez

Benim büyüklerime her konuda saygım sonsuz ama büyüklerimin de görüşlerime saygı duymasını bekliyor olmam belki size ters gelebilir.
Saygısızlık olarak nitelendirilecek birşey yaptığımı düşünmüyorum.
Bence uslübün biraz sert abi.Bi kaç kez beğenmediğin fikirlere karşı sert cevaplarını gerçekten gördüm.Görmediğim şeyi söylemem.
Ama başkalarına olmasa bile sırf benim fikirlerime katılmayıp alay eder gibi cevapların veya anormal derecede yanlış şeyler yazmışım gibi verdiğin cevapların bunları yazmam için yeterli

ahmetsefa55

çelebi abi sen büyüksün kusura bakmazsın. ;)
bende yapıyorum bazen huyum kurusun boş konuşmalarım çoktur. al_sana
gençler olarak böyle hatalar yapılıyo. :suslen:
bayram arefesinde kırmayalım birbirimizi. :-[
off ne kadar iyi bir insanım yaa şu konuşmalarıma bakın kendımle gurur duyuyorum  :deli:

Serkan

Neyse Şu mübarek arife gecesi kalp kırılmasın; takımın bu kötü gidişi hepimizi üzüyor geriyor  (=

Sevgi kelebeği styla :D

celebi

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 06 November 2011, 00:29:08
Benim büyüklerime her konuda saygım sonsuz ama büyüklerimin de görüşlerime saygı duymasını bekliyor olmam belki size ters gelebilir.
Saygısızlık olarak nitelendirilecek birşey yaptığımı düşünmüyorum.
Bence uslübün biraz sert abi.Bi kaç kez beğenmediğin fikirlere karşı sert cevaplarını gerçekten gördüm.Görmediğim şeyi söylemem.
Ama başkalarına olmasa bile sırf benim fikirlerime katılmayıp alay eder gibi cevapların veya anormal derecede yanlış şeyler yazmışım gibi verdiğin cevapların bunları yazmam için yeterli

eyvallah

Kral SAMSUN

Adam gibi adamdir adamdir adem her mac oncesi dua eder kendisi !

brigand

bu adam kapasitesini sonuna kadar kullanıyor. yapacak başka birşeyi yok. süper lig ayarında olabilmesi için takımında o seviyeye çıkması şart. kadro kalitesi olarak zaten yeterli değiliz. Adem çabalıyor en azından onu görebiliyoruz. biraz istikrarla daha da iyi olur.