okuyun!! (Oğuz Sarvan, Hüseyin Sabancı ve Samsunspor)

Başlatan safak.gedikoglu, 27 August 2009, 17:04:26

« önceki - sonraki »

safak.gedikoglu

Karşıyaka ile oynayacağı karşılaşma öncesi Samsunspor takımı kimlerin talimatıyla, nasıl ince ince doğrandı? İşte Gölge Hakem'den Bank Asya Birinci Lig'de yaşanan ilginç kumpasın hikayesi:

Geçen hafta yazmış olduğum yazımda MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın yapmış olduğu tuhaf hakem atamaları ile Süper Lig'de maç sonuçlarını etkilediğini belirtmiştim...
Meğerse bizim kurnaz MHK Başkanı sadece Süper Lig'de ince ayar yapmıyormuş!
Medyaspor'a dün gelen bir ihbarda geçen hafta oynanan bir Bank Asya Birinci Lig maçının hakemi ile ilgili olarak çok ilginç bilgiler verdiler...

Biz de arkadaşlarımızla beraber küçük bir araştırma yaptığımız zaman futbolumuz ve hakemliğimiz adına utanılacak bir durum ile karşılaştık ve futbolumuza temiz sayfa açmak için göreve gelenlerin liglerimizi nasıl maniple ettiklerini gün yüzüne çıkartıp sizler ile paylaşmak istedik!

Süper Lig hakemi Hüseyin Sabancı İzmirli olup, kendisi gibi İzmirli olan MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın en has adamlarından olmakla beraber, bir sezon önce süresi dolmadığı halde MHK Başkanı tarafından talimata aykırı olarak Süper Lig hakem kadrosuna alınmıştı...

İzmirli hakem Hüseyin Sabancı'nın iyi bir Karşıyaka taraftarı olduğu İzmirli hakemler tarafından bize defalarca bildirilmişti.

Yine MHK Başkanı Oğuz Sarvan'ın da yıllarca Karşıyaka'da oturduğunu tüm İzmirli hakemler biliyorlar...

İzmirli hakem Hüseyin Sabancı geçen hafta Samsun'da oynanan Samsunspor-K.Karabükspor Bank Asya Birinci Lig maçını yönetmiş.

Bu maçta hakem Hüseyin Sabancı, ev sahibi takım Samsunspor'dan Volkan Çekiç ve Burhan Coşkun'u kırmızı kart ile oyundan ihraç etmiş, ayrıca dört tane Samsunsporlu oyuncuya da sarı kart göstermiş...

Yani görüntüye bakıldığı zaman maçın hakemi Hüseyin Sabancı ev sahibi takım olan Samsunspor'u ince, ince değil resmen kalın, kalın doğramış!

Bu durumda, kırmızı kart gören iki oyuncu da Samsunspor'un bu hafta sonu oynayacağı Bank Asya Birinci Lig maçında yer alamayacaklar!

Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda? Hakem Samsunspor'dan iki oyuncuyu oyundan atamaz mı?
Şimdi sıkı durun sevgili okuyucularım...
İşte kumpas burada ortaya çıkıyor!
Çünkü geçen hafta iki tane oyuncusu atılan Samsunspor bu hafta sonunda Karşıyaka ile oynayacak!
Evet, evet Bank Asya Birinci Lig'de bu hafta sonu Karşıyaka-Samsunspor maçı oynanacak!
İktidar sahibi olmanın nimetleri bu olsa gerek!

TFF Başkanı İzmirli, MHK Başkanı İzmirli, gönderiveriyorlar İzmir takımının bir hafta sonra oynayacağı Samsunspor'un maçına bir tane İzmirli hakemi ve Samsunspor'da gereken temizliği yaptırıyorlar!

Zaten zor durumda olan Samsunspor bu hafta sonunda Karşıyaka karşısına tüyü yolunmuş tavuk gibi çıkacak!

Sakın kimse kalkıp da maçın hakemi gösterdiği kartlarda haklıydı filan demesin...
Eğer İzmirli bir hakem Karşıyaka'nın bir hafta sonra oynayacağı rakibinin maçına İzmirli MHK Başkanı tarafından gönderiliyorsa ve o hakem Samsunspor'dan iki tane oyuncuyu kırmızı kart ile oyundan atıyorsa bu işin içinde kumpas vardır, üçkâğıt vardır, art niyet vardır!

Yazıklar olsun TFF Başkanı Mahmut Özgener'e!
Yazıklar olsun MHK Başkanı Oğuz Sarvan'a!
Temiz futbol diyerek geldiğiniz görevde yapmış olduğunuz iğrenç icraatları tiksinerek izlemeye devam ediyoruz!
Sizleri ALLAH'a havale ediyorum!

Bu arada Hüseyin Sabancı da, hafta sonu oynanacak olan Rizespor-Boluspor maçı verilerek geçen haftaki hizmetlerinden dolayı ödüllendirilmiş!

Gölge Hakem

http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=30699

sBc-55

amaçları belli..bu takımı yok etmek ! >:(

kumköylü ahmet

ilginc bir izlenim ama sana katilmamak elde degil
zaten bizi kalin kalin dograyarak bu lige atmadilarmi göz göre göre?
bu yüzden fazlada sasirmadim acikcasi

safak.gedikoglu

YEREL BASINIMIZI GÖREVE DAVET EDİYORUM..EĞER GERÇEKTEN SAMSUNSPORUMUZ İÇİN VARSANIZ ŞİMDİ  O ZAMANLARDAN BİR TANESİ VE ÜZERİNİZE DÜŞENİ YAPIN  GÖRSEL VE YAZILI  BASINA KONUYA TAŞIYIN..SAMSUN KAMUOYU SİLKİN VE AYAĞA KALK HAKKIMIZ EMEĞİMİZ GASP EDİLİYOR ENGEL OL..SAYIN VEKİLLER İŞTE BU GÜNLERDE VAROLDUĞUNUZU BİZLERE GÖSTERİN..HADİ TEK VÜCUT OLUP SAMSUN'UN VE SAMSUNSPORUN HAKKININ GÖZ GÖRE GÖRE GASP EDİLEMECEĞİNİ GÖSTERELİM..

Sadece Samsunspor

Bu şerefsizleree inat fark atın şu kskya, onun bunun çocukları

Ertuğrul Sağlam

Bu Şehir gerçekten sahipsiz, bir şehir ben kendimi bildim bileli hep yakınmakla geçiyoır........

babasamsunlu

bu oğuz sarmanın babası hakkında bugün bir abimden brşeyler öğrendim.yıllar önce bir mç sanırım beşiktaş yada öyle bir maç.oğuz sarmanın babası maçı yönetiyor ve samsunsporu kalın kalın d,oğruyor.maç eski satatda.seyir ci sahaya iniyor hakemleri dövüyorlar.hatta abimin anllatığına göre yan hakem can havliyle bağırıyor
-orta hakem sattı orta hakem sattı maçı   diye..

intikam saatini kurmuş şerefsizler kendilerince işte.halbuki hep mağdur olan bizdik...ne zman bu adalet yerini bulacak...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: safak.gedikoglu - 27 August 2009, 17:11:15
YEREL BASINIMIZI GÖREVE DAVET EDİYORUM..EĞER GERÇEKTEN SAMSUNSPORUMUZ İÇİN VARSANIZ ŞİMDİ  O ZAMANLARDAN BİR TANESİ VE ÜZERİNİZE DÜŞENİ YAPIN  GÖRSEL VE YAZILI  BASINA KONUYA TAŞIYIN..SAMSUN KAMUOYU SİLKİN VE AYAĞA KALK HAKKIMIZ EMEĞİMİZ GASP EDİLİYOR ENGEL OL..SAYIN VEKİLLER İŞTE BU GÜNLERDE VAROLDUĞUNUZU BİZLERE GÖSTERİN..HADİ TEK VÜCUT OLUP SAMSUN'UN VE SAMSUNSPORUN HAKKININ GÖZ GÖRE GÖRE GASP EDİLEMECEĞİNİ GÖSTERELİM..

Yerel Basın'ın çoğu öküz, onlar olaylara öküzün Tren'e bakması gibi bakarlar

King Of The North

bizimle eski ve yeni hesabı olan kim varsa tek tek fırsat kolayıp kıyım yapıyor yıllardır,elbet bir gün döneriz...

Baskent_Samsunspor

bizim basınımızda uyusun kumpas olduğu gün gibi aşikar hocamız biz hakeme karşı nötr olmalıyız diyor sessiz kalırsak üstümüze çıkmaya kalkar bunlar heryerde her platformda tepkimiz koymalıyız (ama koltuk kırarak değil gerçek samsunsporlu kendi malına zarar vermez birkez daha kınıyorum )

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 August 2009, 17:13:53
bu oğuz sarmanın babası hakkında bugün bir abimden brşeyler öğrendim.yıllar önce bir mç sanırım beşiktaş yada öyle bir maç.oğuz sarmanın babası maçı yönetiyor ve samsunsporu kalın kalın d,oğruyor.maç eski satatda.seyir ci sahaya iniyor hakemleri dövüyorlar.hatta abimin anllatığına göre yan hakem can havliyle bağırıyor

intikam saatini kurmuş şerefsizler kendilerince işte.halbuki hep mağdur olan bizdik...ne zman bu adalet yerini bulacak...

Şerefsizlikleri sülaleden geliyor yani.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 August 2009, 17:13:53

O dediğin maç 1966'daki Güneşspor maçı. Eski Statta oynanıyor. Biz yensek 5. olup terfi maçlarına kalacağız. Hakem ise Muzafffer Sarvan. Maçı katlediyor ve 0-1 geride iken taraftarımız sahaya inip epey bir pataklıyor Muzaffer Sarvan'ı. Oğuz Sarvan'ın babasıdır o... Doğrudur yani hadise.

Aynı Oğuz Sarvan, 1986'daki Orduspor maçımızın içine ediyor, TTanjuyu oyundan atıyor. 0-1 kaybettiriyor bize. İntikam hisleri o zaman küllenmemiş demek ki. Sarvan, KSKli değil Göztepelidir ama fark etmez neticede İZmir futbolu.

@safak abi

bu konuyu sitede mansete tasıyoruz; yerel basına da bildireceğiz.

eLLis

Bizim hocanın yerine sahaya çıkan kişide maç sonu çıkmış kırmızı kartlar haklı türünden şeyler söylüyor kaygısız kaygısız.

Herkeze inat alın şu maçı!!!

babasamsunlu

evet Mehmet abi.. bunu anlatan abinin yaşı 60 ın üstünde ve yıllar önce güneşsporda lisanslı futbolcuymuş.Samsunsporumuz kurulunca lisansı samsunspora  verilmiş sonrada futbolu bırakmış bire bir olaya şahit...

CriminaL

türk futbolu ne hallerde ..