okuyun!! (Oğuz Sarvan, Hüseyin Sabancı ve Samsunspor)

Başlatan safak.gedikoglu, 27 August 2009, 17:04:26

« önceki - sonraki »

Akyol

Arkadaşlar maçta öylesine barizdi ki hüseyin sabancı'nın hareketleri 1.dk dan itibaren adam aleyhimize ince ince çalıştı sonunda da tuttuğu takıma süper kıyağını yaptı! Böyle ayak oyunlarının sonuna kadar takipçisi olacağımızı hiç kimse unutmasın! Herşeye rağmen SAMSUNSPOR'umuz hak ettiği yere Süper Lig'e gidecek...

Mert

Bu izmirlileri zaten oldum olası hiç sevmemişimdir.Gıcık olurum heriflere.şimdi tüm izmirlilerin suçu ne diyeceksiniz.Bunlar saf görünüp saman altından su yürüten yaratıklardır.Bunlara rağmen Samsunum ksk yı devirecektir inanıyorum.

pisaloji

Genelleme yapmak yanlış olur kanaatindeyim.. Karşıyakalı biri zaten İzmirliyim de demez.. Ayar oluyorum 35.5 muhabbeti çıktı her şehirde türedi.. Bizim buralara bile sıçradı Bafralının birinde görmüştüm heralde 55.5 muhabbeti, yazık günah..

**KaR6**

ben 55.5 luyum diyin birine, 55 sana yakışmaz sen anca .5'lik yani yarım adam olursun dicen susacak.. en gıcık oldugum iş..

pisaloji

Cevap vereceğimi sanmıyorum, değmez çünkü. Bu ülkede ne başımıza geldiyse zaten hep boktan şeylere özentiden gelmiştir..

Mert

Genelleme yapmıyorum tabiki ama izmirli akrabalarım bile var bi hayrını görmedik aksine zararlarını gördük   :) ksklılar kendilerini izmirliden ayrı tutarlar bilirim bu mevzuyu
.Neyse konuyu saptırmayalım kaldığımız yerden devam edelim  ;)

34_55

evet bende ŞAFAK ABİ gibi sitemizin üyesi olan avukat arkadaşlarımızı, denge gazetesi spor müdürü özgür kalanbakı, halk gazetesi spor müdürü yusuf ziya çakırı, haber hazetesi spor müdürü davut aktaşı,spor55 spor müdürü atilla cebeciyi, aks spor proğramındaki yorumcumuz sayın hakkı yeşil yurtu, samsunspor taraftarlar derneği(söğütlübahçeliler,şirinler,canikli mekansızlar, forza şimşekler, haydi şimdi hep beraber tepki zamanı arkadaşlar..

özkan

Alıntı yapılan: safak.gedikoglu - 27 August 2009, 17:46:31BİZDE GÖRELİM BİZİM BAROYU...

Hukuki ne yapılır yapılmaz bilemiyorum ama sen yazdıysan abi vardır bunda bir iş..dediğin gibi abi görelim bizim baroyu,medyayı ..Ne kadar samsunsporluyuz..Ama en fazla pazara kadar sürer mac günü bi galibiyet alırsak unutulur herşey..

fanli03

pitbul055

28 August 2009, 10:03:33 #40 Son düzenlenme: 28 August 2009, 10:09:02 pitbul055
ben özellikle karşıyakanın korunduğunu sanmıyorum.bu  federasyon isteseydi kasımpaşayla oynadıkları playof maçında karşıyakaya kıyak geçer süper lige çıkartırlardı.üstelik adamlara 5 maçta ceza verdiler.bizim futbolculardada suç var.neden itiraz ediyorsunuz kardeşim.bugüne kadar hakeme yapılan hanki itirazda karar değişti.hakeme atılmak için o zemini hazırlıyorsunuz.birazda kendimizde suç arayalım

55erhan55

ne olursa olsun haftaya karşıyaka maçı var ve mhk  samsunsporumuzun maçına karşıyaka taraftarı olan bir hakemi atıyo bence düşünülmesi gereken bu art niyet olsada olmasada ben burda tepeden tırnağa bir art niyet ararım.

silopilimuhsin

europe_55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 August 2009, 17:09:08
4 takım play-off'a kalsa , üçü İzmirli olsa gene çıkamazsınız süper lige bu işlerle !

Bu takimin arkasindan kuyu kazanlar, o kuyuya Insallah kendileri düsecekler!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sadece Samsunspor