okuyun!! (Oğuz Sarvan, Hüseyin Sabancı ve Samsunspor)

Başlatan safak.gedikoglu, 27 August 2009, 17:04:26

« önceki - sonraki »

maviay55

vay anasını avradını yaa onun bunun evlatları oruç agzımla neler dedirtiolar adama..yavsaklar

Oflu

Tesekkürler Safak abi!
Bu rezil kepaze halden bezdik artik!
Temiz lig hikayelerini baskalarina anlatin siz serefden aciz mahlukatlar!
Izmir takimi 1. Lige nasil ciksin, Izmir takimlarini tutan varmi?
3-5 tane liseli zibidi bir araya gelip, KSK-Altay-Göztepe mücadelesi veriyor, adam olsaydiniz takimlari birlestirir, bir takim ile Süper Ligde oynardiniz.

Oguz Sarvani zaten sevmezdim, simdi gercekten nefret ettim.
Sizleri Safak abi gibi bende Allaha havale ediyorum, terbiyesiz haydutlar!!!  >:( >:( >:(

safak.gedikoglu

YARIN BU HABERİ MAŞETTEN VERMEYEN VE İNTERNET SİTELERİNE TAŞIMAYAN GAZETELERİ TV KANALLARINI VE KONU İLE İLGİLENMEYEN BÜROKRATLARIMIZI VE VEKİLLERİMİZİ SAMSUNSPOR TARAFTARI ŞİDDETLE PROTESTO EDECEKTİR.

edmontdante

"Bu kadarını da yapamazlar" diye düşündüğümüz şeyleri bu adamlar malesef yapıyorlar işte.Sitede buna ilişkin yorumlar yapılmıştı maç başlığında ama insan bir yerden sonra "bu kadar basit olamazlar,bu kadar da göz göre göre bunu yapamazlar" diyor.Ama demek ki tüm rahatlıklarıyla hiç çekinmeden yapabiliyorlar.Yazıklar olsun hepinize emek hırsızları.O Ordu maçından beri sevmezdim bu adamı zaten.Allahınızdan bulun

kerem55

ilginc bir izlenim ama sana katilmamak elde degil
zaten bizi kalin kalin dograyarak bu lige atmadilarmi göz göre göre?
bu yüzden fazlada sasirmadim acikcasi

CurvaSudSamsunspor

bunların kanı bozuk kanı a.z ye ULAN GEVŞEKLER...

safak.gedikoglu

ÖNCE PUANLARI İKİ TAKIMA PAYLAŞTIRIP RİSKİ AZALTAN SONRADA BİR HAFTA SONRA KSK İLE OYNAYACAK TAKIMIN (Kİ BU MAALESEF BİZİM TAKIMIMIZ..DİĞER TAKIMA DA YAPILMIŞ OLSA ÇOK KAREKTERSİZCE BİR DAVRANIŞ) İKİ OYUNUCUSUNU CEZALI DURUMA DÜŞÜREN ZİYNİYET AYAN BEYAN ORTADA GEZİYOR VE BİZLER SADECE AHH VAHH YAPIYORUZ..HADİ GÖREYİM SİZİ SAMSUN BAROSU İLKLERİN TAKIMI İÇİN BİR İLKEDE SİZ İMZA ATIN..SAMSUN BAROSU AVUKATLARI YAKASINI BIRAKMAYIN KONUNUNDA GÖRSÜN CÜMLE ALEM SAMSUN'UN HAKKINI YEMEK BU KADAR KOLAYMIYMIŞ..BİZDE GÖRELİM BİZİM BAROYU...

kaptan 55

27 August 2009, 17:46:57 #22 Son düzenlenme: 27 August 2009, 17:48:34 kaptan 55
bence oyunları bozuldu eğer gereken kamuoyunu yaratırsak konuyu ulusal basına kadar taşırız.siz değil sizin ahaliniz gelse SAMSUNSPOR'u kıymaya gücünüz yetmez iftar saati adamı çileden çıkartır bu çirkef herifler ulan süper ligden düşürdünüz yetmedimi adi şerefsizler

Jnr.Serkan

aynen bu konunun üstüne gidilirde ulusal medya karışırr

Oflu

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 27 August 2009, 17:46:57
bence oyunları bozuldu eğer gereken kamuoyunu yaratırsak konuyu ulusal basına kadar taşırız.siz değil sizin ahaliniz gelse SAMSUNSPOR'u kıymaya gücünüz yetmez iftar saati adamı çileden çıkartır bu çirkef herifler ulan süper ligden düşürdünüz yetmedimi adi şerefsizler

Cok dogru. Ulusal hava yakalayabilirsek cok kötü olur bu isin sonu o Oguz denen züppe icin!  >:(

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: kerem55 - 27 August 2009, 17:37:31
ilginc bir izlenim ama sana katilmamak elde degil
zaten bizi kalin kalin dograyarak bu lige atmadilarmi göz göre göre?
bu yüzden fazlada sasirmadim acikcasi
pis hirsiz seni ;D
alintiya bassaydin neolurduki  ;D

eLLis

Bu haberi bir şekilde büyük gazeteler yayınlamalı aynısı istanbul kulüplerine olsa ortalık yıkılır 1 ay bunu konuşurlar taraftar platformlarınada taşıyalım elimizden geldiğince.

55Bafra55

Geçen senelerde zaten" İzmir'den bir takım , Doğu'dan da D.Bakır Süper lig'e" muhabeti yapılmıyor muydu?D.bakır gitti,sırada İzmir..
Vur Samsunum KSK'ya.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bizlerde bu vurdum duymaz medya gazete ve bürokratlar oldukça,bunun gibi adi şerefsizler daha da çoğalıp samsunsporumuza darağacını kuracaklar.aynen düştüğümüz sezon kurdukları gibi.ulan herkes bize cephe almış ulan biz ermeni veya rum yunan takımımıyız şerefsizler.bu tff yi mail yağmuruna tutalım arkadaşlar.sustukca bu çakallar dağlardan şehrimize indiler.oruç oruç yine ayar ettiler bizleri.oğuz samanmısın otmusun nesin.bu samsun halkı seni öyle bir sarar ki etek giyer dolaşırsın lan

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 27 August 2009, 17:09:08
4 takım play-off'a kalsa , üçü İzmirli olsa gene çıkamazsınız süper lige bu işlerle !