Giorgi Chelidze (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan mehmet yılmaz, 16 August 2009, 03:25:46

« önceki - sonraki »

germencisse

bu tür adamlar çok kötü olsa bile yabancı oldukları için farklı bir havaları vardır..sok oyuna gol atar bişii yapar hem adamın gönlünü kazanırısn hem taraftarın..ya biz bilmiyoruz bu işi ya onlar çok iyi biliyor..

hudeyfee

bu adamı oynatmama nedenı ne acaba ya bırı bı acıklama yapsın daha turguttan beter ıse taraftarda der zaten gıtsın bu adam yuhalarız bı sekılde ama 20 dakıka sans verdıgın adamı sen nasıl tanıyacan turhan hoca o kapasiten olsaydı bız bu durumda olmazdık sende gıtmezdın gittin bırde arkanda pislik bıraktın hala

Ben Ofosu

maçtan sonra tüm takım korkarken bizlerden, elimizi sıkma cesaretini gösteren tek isimdi. çünkü işini yapıyordu, korkacak birşeyi yoktu.

Kaptan

altay macında 2. yarı oyuna girdi , akıllı paslarla iyi bir forvet oldugunu gösterdi.

lucarelli

Kalpar, Turhan gibi arka plana atmaz inşallah.

Dartagnan

atmamalı altay macindaki ruhsuzlara ragmen bi seyler yapmaya calisan tek adamimizdi ...

berusa55

31 October 2009, 02:58:14 #141 Son düzenlenme: 31 October 2009, 04:01:14 berusa55
Adamın ilerde her an golü koklayan havası var! ayağına top yakışıyor; Şutları iyi. Sürekli oynasa yazar yakında.

Ben Ofosu

takım içerisinde birilerini keser korkusuyla pas alamayan gürcü oyuncumuz! gol atacaksa o atacak gerisi yalan!

sersa

3-0 dan sonra oyuna giren ve en azından kaleye şut çekebilen arapası atabilen çalım yaapbilen tek oyuncumuz.

ali ihsan

Ne zaman iç sahada 90 dk seyrederiz kesin hükmü o zaman veririz.İstekli ve arzulu fakat gol vuruşlarını henüz göremedik.

berusa55

Chelidze'yi adam gibi besleyemiyor, iki pozisyona sokamıyoruz ki... Adam çırpınıyor bir şeyler yapabilmek için ama cılız forveti hattımız rakip defans bloğunda kaybolup gidiyor.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 03 November 2009, 11:30:06
Ne zaman iç sahada 90 dk seyrederiz kesin hükmü o zaman veririz.İstekli ve arzulu fakat gol vuruşlarını henüz göremedik.

Tabii maç kondisyonuda önemli Aliihsan Abi ;)  ayrıca pasta atacaksın bu adama..

ali ihsan

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 November 2009, 11:32:21
Chelidze'yi adam gibi besleyemiyor, iki pozisyona sokamıyoruz ki... Adam çırpınıyor bir şeyler yapabilmek için ama cılız forveti hattımız rakip defans bloğunda kaybolup gidiyor.

Bu nedenle özellikle iç sahada çift forvet oynamalıyız.Bizde tek forvet oynayabilecek yetenekte adam yok.

berusa55

03 November 2009, 11:40:59 #148 Son düzenlenme: 03 November 2009, 11:42:06 berusa55
Aynen aliihsan dostum; çift forvet hattı şart. Burhan'ın şu vahim durumumuzda affedilip kadroya dahil edilmesi ve Chelidze ile çift forvet oynatılması taraftarıyım bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz Burhan konusunda?

ali ihsan

Burhan yokluğu ciddi manada hissedilecek bir isim değil bence.Mücadeleyi seven fakat gol vuruşu konusunda çok yetersiz bir isim.Hakan Akman'a daha çok şans vererek Burhan'dan çok daha yetenekli bir forvet kazanabiliriz bence.
Ama her şeyden önce onları pozisyona sokmamız lazım ve bunun için Oktay ve Volkan şart.