Giorgi Chelidze (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan mehmet yılmaz, 16 August 2009, 03:25:46

« önceki - sonraki »

#BAFRALI#

Şans verilse bişeyler yaparmı acaba düşünüyorum zorluyorum izliyorum tık yok  :-\

gozgoz yýlmaz

Demek ki tipik bir idman topçusu; büyük hayal kırıklığı benim adıma...

ata55

bkz. gol makinesi diye aldık, çamaşır makinesi çıktı.

ali ihsan

Bir icraatını göremedik maalesef.Büyük bir hayal kırıklığı ...

Jnr.Serkan

55sirinler55

bence fena topcu degil....ancak antrenör yanlis oynatiyor...forvet arkasi oynayacak bir tipte futbolcu degil gürcü...uctaki forvet gürcü ve onun arkasina bir adam lazim...

yada turgut forvet oyuncusu degil...sag kanatda daha etkili olur...turgaydan ön libero olmaz...zaaten onun mevkisi orasi degil...turgay defansta oynatilmali..

bu takimin ilk 11ini kim kuruyorsa, artik hoca mi yönetim mi bilemem, yanlis kuruyor...kalecisinden basla, forvete kadar....insallah is isten gecmeden hatalari düzeltirler

mahkumsun

arkadaslar gurcuyle yollar ayrıldı

gozgoz yýlmaz

Bu da yalan oldu. Ya tipik bir antrenman topçusuydu ya da takım içindeki grupçulğa kurban gitti.

çapaþ 06

adam bir gol   atar la guiza bile atıyo sen      yuh ansını be

Kaptan

kavak_55

bu giorgide fos çıktı ve gitti hayırlı olsun çoook şişirdiler.

samsunmania

02 September 2012, 01:48:41 #191 Son düzenlenme: 02 September 2012, 02:00:01 samsunmania
Adam 25 yaşında futbolu bırakmış. Ulan hatırlıyorum da elimizden kaçırmayalım, imzalayalım diye ne tırmalamıştık. Sonrası fos. Bizim takımın yaptığı fos transferlerde top 10 a girer. Bir de jonathan quartey. O da şu an boşta.
Şu an saat 01.48 benim uğraştığım işe bak. O da ayrı konu tabii.  :rulet: :deli:

Theofanis Gekas

yeni transfer sanıp heycanlandım   :) güzel hortlatma olmuş  :)

samsunmania

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 02 September 2012, 02:18:23
yeni transfer sanıp heycanlandım   :) güzel hortlatma olmuş  :)

Sen yenisin galiba. ;D

Theofanis Gekas

yok yok yorumları okuyunca hatırladım gereksiz bi adamdı  :)