Hakan Akman (Şanlıurfaspor'a Transfer)

Başlatan beşnumara, 10 August 2009, 22:33:16

« önceki - sonraki »

SAMSUNuLaNN!

hakan akman savaş esenin yerine oynatılmalı bence rize maçında çok güzel bi gol atmıştı savaşa bin çeker

gozgoz yýlmaz

Yönetim turşusunu kurup gelir elde etmek istiyor herhalde... Başka bir izahı yok çünkü bu bitmez cezanın.

SametYılmaz55

artık hocanın bu konuda biraz daha duyarlı olması gerekir.eğer sercan iyileşir ve tekrar takıma alırsa hüseyin hoca inancımı yitiririm hocaya.sercan gibi karakter yoksunu birini kadroya alıp hakanı almazsa kadroya gerçekten yazık olur.artık bitmesi gerekiyor bu cezanın

SaLvo

artık yeter al şu adamı kadroya  >:(

sadece55

Bu maçta Hakan akman oynamalı diye düşünüyorum

gozgoz yýlmaz

Hakan kimi vurdun, katliam mı yaptın? ne suç işlemişsin öyle, halen geri çağırmadı kalpar seni????

hüseyin kalpar, gwnçlere önem verecekse eğer işte hakan akman. yazık değil mi çocuğa?

mehmet yılmaz

Savaş'ın yokluğunda -hatta varlığında bile- o mevkide oynayabilecek tek adamımız var elimizde. Hoş, elimizde diyemiyoruz zira ligin 19. haftasındaki bir hatasından sonra altyapıyla idmanlara çıkartılıyor ve adeta küstürülüyor. Hakan Akman'dan söz ediyorum elbette... Bilemiyorum nasıl bir suç işledi ki Hakan, aylardır bir türlü cezası dolmadı! Eğer bu kadar affedilmez bir hata ise kadroda bile tutulmamalı, elden çıkartılmalıydı! Ligin ilk devresini 4 golle kapamış ve forvette çok yönlü oynayabilen bir oyuncudan söz ediyoruz; şayet amacımız gençleri kazanmaksa Hakan Akman'ın hikâyesi tam bir kara mizahtır! Üstelik ben bunu takım seri galibiyet aldığı dönemde de diyordum; Hakan kazanılmalı, bunun skorlarla ilgisi yok asla...

beşnumara

sercanın yaptığı kabahatten daha fazlasını yaptı ki almıyorlar kadroya abi. sercan takıma sövmüştü affedildi hakan da hocaya sövdü heralde.samsunspor da kişisel egoları tatmin etme yeri yaa.bütün egolarınızı tatmin edin bakalım

Ollivanders

eee fatih sercan yıldız ama

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 April 2010, 00:06:26
sercanın yaptığı kabahatten daha fazlasını yaptı ki almıyorlar kadroya abi. sercan takıma sövmüştü affedildi hakan da hocaya sövdü heralde.samsunspor da kişisel egoları tatmin etme yeri yaa.bütün egolarınızı tatmin edin bakalım

Hoca ile İlhan birbirlerini datmin ediyorlarmış Besnumara , bugün stadda kulaklarımla duydum ;D ;D

mehmet yılmaz

Sezon bitti ama Kalpar'ın kaprisi, takıntısı bitmedi. İnşallah kaybetmeyiz Hakan Akman'ı, çok yazık olur. Nice Kalparlar geklip geçer, önemli oaln Hakan Akmanlardır...

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 April 2010, 20:11:03
Hakan Akman konusunda artık kamuoyu yaratmak lazım diyeceğim ama sezonun bitmesine 3 hafta kaldı.
kesinlikle haklısın ve bir an önce yapılması lazım.dün akşam görüştüm kendisiyle durum şu ki gidici.haklı da kendine göre ama her ne olursa olsun bekle belki düzelen şeyler olur istemediğimiz kişiler gider dedim ama zorr

mehmet yılmaz

Hakan'la Buca deplasmanı öncesinde hava limanında üç-beş kelam etmemizin dışında hiç bir sohbetim olmadı. Sahadaki performansına bakıyordum daha çok. Kesinlikle kalması lazım takımda ama aylardır bir Anteplinin inadını kırmayan/kıramayan bir yönetim var. Yarın ben de birileriyle bu konuyu konuşacağım artık... Yeter bu kadar!

Cinayet mi işledi bu çocuk? Ayıptır, günahtır...

eakgül55

mehmet yılmaz

Yine Hakan Akman yoktuKonya maçında da... Yaptığı bir hatanın bedelini ona değil de Samsunspor'a ödetenler oradaydılar ama suç-ceza orantısı arasında dağlar kadar fark olan Hakan Akman yine yoktu! Gerçekte kimin cezalandırıldığına karar vermek zor olmasa gerek... Hüseyin Kalpar, seneye de düşünmüyorum onu demiş. Acaba seneye Kalpar düşünülüyor mu ki?