Hakan Akman (Şanlıurfaspor'a Transfer)

Başlatan beşnumara, 10 August 2009, 22:33:16

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: Serpico55 - 04 October 2009, 21:34:28
burhanın sacma sapan yerler top indirmesi yerine hakan akmanın istop edip veya gogusuyle alıp indirip top dagıtması daha yararlı.Ancak hakan akmanın kotu oldugu maclarda da ona tahammmul etmek cok zor oluyor. Kendini gelstirmesi gerek
birde kafa toplarına çıkarken sadece zıplamak yetmez topa vurmakta gerekli birilerinin Hakan'a bunu söylemesi lazım. Yaptığı aslında yanlış değil ama etrafında seken topu toplayacak adam yok bu yüzden topu hedefe indirmesi lazım. Ama iyi olacaktır Hakan bir kere dürüst ve ahlaklı bir futbolcu Allah sakatlık vermediği müddetçe elinden geleni yapacaktır.

Kaya

Hakan ı bu maçlık farklı değerlendirmek gerekir sakatlığı nedeniyle yapması gerekenleri minimum düzeyde yaptı aslında top indirme, top saklama ,pas atma gibi özellikleri üst seviyede son zamanlarda gördüğüm en olumlu hucum oyuncusu.Daha da iyi olacaktır..

Burak

valla yukarda bir arkadaş topsuz oyunda yok dedi aynen katılıyorum ben ayrıca ben burhan ın oynaması gerektiğini tek forvet oynadığımız için söylüyorum tek forvet oynayacak bir fiziği yok bence santrafor özelliğinden çok forvet tipinde bir oyuncu dün sahada gördüğüm 4-2-3-1 dizilişi yada 4-1-4-1 de diyebiliriz hakan h. b daha defansif oynuyo murat önde bu sebepten

Kaya

Aman fizik te fizik ne önemliymiş bu fizik burhan her aldığı topu ezmekten başka bir iş yapmayan adam, oysa ki Hakan tüm gelen topları olumlu kullanmayı bilen bir oyuncu gol atmasının yanında asist özelliğide var.Birde son bolu maçında golü boş kaleye atmış bu işi yapmayan bilmez madem topu boş kaleye attı da orda neden defans oyuncusu yoktu bu her zaman kuraldır top sana gelmez sen topa gidersin. Turhan hocanın üzerinde durması ısrar etmesi çok doğru sürekli oynaması gerekir oynadıkça çok daha iyi olacaktır.

Kais

bence kesin ilk 11 oynaması gereken bir oyuncu.burhan'dan da ha iyi.hem hızlıda.son vuruşlarda biraz daha gelişirse çok daha iyi olur.

55JNR55

iğneli halde çıktığı maçta elinden geleni yaptı helal olsun banko ilk 11 olması gereken bir oyuncu...

Burak

herkesin kendi fikri tabii ki saygı duyarım benimki böyle...

Burak

valla oynadığı dakika ve süre göz önüne alınırsa 2 gol attı bi kere 90 dk oynadı birindede sonradan girdi burhan bence geçen senede bu senede iyi bir ortalamaya sahip diye düşünüyorum burhanla başlanıp sonra hakanla devam edilmeli bende katılıyorum uçarlı ya

KareAs55

Alıntı yapılan: dukeburak - 06 October 2009, 09:06:29
valla oynadığı dakika ve süre göz önüne alınırsa 2 gol attı bi kere 90 dk oynadı birindede sonradan girdi burhan bence geçen senede bu senede iyi bir ortalamaya sahip diye düşünüyorum burhanla başlanıp sonra hakanla devam edilmeli bende katılıyorum uçarlı ya

hakan akmanın 3 golü var

Burak

oynadığı dakika ya göre ortalamasını söylüyorum

Yaman55

doğum günün kutlu olsun hakan

cembaba

Mutlu Yıllar Hakan Akman ;)

mehmet yılmaz

Hakan Akman'ın doğum gününü kutlarız; yakışana, hak eden yapmışsınız güzelliği, tebrikler...

babasamsunlu

iyki doğduun samsunspor lu oldun :) çok güzel...

SerhaT55

dağum qünün kulu olsn hakan abi :P