19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 07 September 2011, 22:25:51
murat da oynarsa kimi kesecez ortasahadan.. vay arkadaş, 3 günde ne takım olduk yahu  :)
abi bariz bi şekilde selim kesilir.
çok ağır.hıc bır topu da dogru yere gıtmıyo.
en son pozısyonda da murat a gereksız yere bagırdı ki bunun da sebebı kendını suclu bulması.
cunku hıc bır olumlu hareketı yok.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 07 September 2011, 22:25:51
murat da oynarsa kimi kesecez ortasahadan.. vay arkadaş, 3 günde ne takım olduk yahu  :)

TFF'ye müracaat edelim, hiç birine kıyamıyoruz, biz 14 kişi çıklaım diye...
Olmazsa CAS'a gideriz... :) :)

Bugünkü as kadrosu şöyleydi hocanın,
Ahmet Şahin ( Atilla ) - Lazar, Kemal, Bahia, Yenal - Murat, Selim, Fink, Dominguez - Ekhigo, Bance

babasamsunlu

g.t selim  :x(( :x(( :x(( :x((

**KaR6**

Alıntı yapılan: samsuni - 07 September 2011, 22:29:19
Bugünkü as kadrosu şöyleydi hocanın,
Ahmet Şahin ( Atilla ) - Lazar, Kemal, Bahia, Yenal - Murat, Selim, Fink, Dominguez - Ekhigo, Bance

selim de iyi oynarsa as kadroya yakınız demektir.. ekigho bu takımın çok önemli bir parçası olacak, bunu da tarihe not düşeyim..

Kaya

07 September 2011, 23:38:34 #844 Son düzenlenme: 08 September 2011, 00:33:49 iak5529
  Murat ilk geldiği sene hayran kaldığımız Murat oldu.Daha da üstüne koyarak devam edecektir...

Kadro ile ilgili düşüncem ise Murat,Sarp ve Fink üçlüsünün aynı mevkide değişmeli oynayacaklarıdır.Selim'i hoca ofansif orta saha olarak düşünüyor ve ondan vazgeçemiyor.Bu yüzden Murat,Sarp ve Fink'ten birisi kesik yiyecek bakalım kim olacak bu.. :-\

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 07 September 2011, 23:27:47
selim de iyi oynarsa as kadroya yakınız demektir.. ekigho bu takımın çok önemli bir parçası olacak, bunu da tarihe not düşeyim..

sanki ilk maçta çamur atmıştın .. öyle birşeyler kalmış aklımda  :-\ :-\ :-\  :evet: :evet: :kanka: :kanka:

**KaR6**

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 08 September 2011, 22:02:37
sanki ilk maçta çamur atmıştın .. öyle birşeyler kalmış aklımda  :-\ :-\ :-\  :evet: :evet: :kanka: :kanka:

ee? transfer var mıydı o zaman? kötü takıma iyi demek Samsunsporluluk değil, ihanettir.. o da ben de yok, diyenler düşünsün  ;)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 08 September 2011, 22:32:33
ee? transfer var mıydı o zaman? kötü takıma iyi demek Samsunsporluluk değil, ihanettir.. o da ben de yok, diyenler düşünsün  ;)

la ekigoya giydiriyordun..
ne ihanetinden bahsediyon..
ne içtin akşam akşam neyin kafasındasın :)
he ben kötü takıma iyi diyen bir hainim.. as beni ;)

**KaR6**

e kötü oynuyodu, iyi mi deseydim? ekigho giydirince takıma kötü mü demiş oluyorum  :)

abi sen akşam 10 dan sonra siteye girme, sapıtıyon harbiden  :evet:

Serkan

babasamsunlu

bende diyorum ki daha bir kere seyrettiğiniz adamalra hemen giydirmeyin..
ayrıca ben orda da demiştim sitede yazmıştım.. iki iyi transfer ile bu takım iyi olur..ama hain olduk baksana :)
yönetim ikiden fazla yaptı çok daha iyi oldu..
neyse girmem paşam bundan sonra 10 u geçince sitenize..  :peeh: :peeh:

**KaR6**

allah allaah, adam kötü oynasa kötü bu demicez mi yani, neyin peşindesin anlamadım ki  :D

tamam abi, sen demiştin abi, büyüksün abi, bravo abi  >l<  >l<  >l<

babasamsunlu

öyle mesaj sayın fazla diye ne alay geçiyon..

toranagada seni beğeniyo..

anlamadım ben bu işi..
hem bana :
Alıntı yapılan: toranaga - 08 September 2011, 21:51:18
mesaj sayımız az diyemi kafa buluyorsunuz bizde samsunsporluyuz reklam peşinde koşmuyoruz

diye mesaj atıyor..

hemde mesaj sayısı benden çok olan yönetimden torpilli admin store nin bana giydirmesini beğeniyor..
anlamadım bu işi..  :hnk: :hnk: :hnk:

**KaR6**

ben o yazdıgın son mesajı hiiiç anlamadım, o yuzden iyi geceler diliyor, esenlikler diliyorum abi sana  :)

babasamsunlu

anlamassın tai..
toranagalarla biz uğraşıyoz.  :x(( :x(( :x((