19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

orucreis

Ben şahsen inanmıyorum bana kalırsa gazetecilerin spor sayfalarını doldurması için yazılan haberler olabilir diye düşünüyorum.Fakat gitmek isteyeni zorla tutamassın,bu formada herkese nasip olmaz.Eğer giderse futbol hayatında başarılar dilerim ama kalırsa kendisini iyi geliştirerek 11de forma şansı bulsun derim..

Recep

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 21 May 2011, 22:27:03
tamam iyi hoşta o kadarda önemli değil samsunspor muratamı kaldı
Samsunspor Murata kalmadı haklısın ama amma Samsunspor Murat gibi bir iki futbolcu sayesinde bank asyada kaldı ve bu gün Süper ligde o sezon olmasalardı dahada dibe vurabilirdik
Lütfen biraz vefa

punisher

Murat benimde hollanda dan cok yakin arkadasim. Adam bir haftadir hollanda da tatilde.. ankaragucu haberi tamamen gazetelerin uydurmasi!! Murat  ankaradan biriyle telefonda bile gorusmedi. Bu gunlerde Samsunsporla anlasmayi bekliyor..  face te ben muratin arkadasiyim diyen cocukta bizim arkadasimiz.. Murat bir haftadir burda ailesinin yaninda Hollanda da tatilde, samsunla anlasmayi bekliyor..

Musti

http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/stadstreek/article9322851.ece/Radio-en-krant-samen-in-Sportcaf%C3%A9-

@punisher : Şurda Murat Yıldırım ile ilgili bir haber var. Çeviriversen bi zahmet ( ya da dancası olan biri) :-[

punisher

@ Musti: Murat Samsunsporda yasadiklariyla iligili ve Samsunsporun superlige yukselmesiyle ilgili roportaj vermis Kuzey Hollanda radyosuna.. onu bildiriyor

Musti

Alıntı yapılan: punisher - 25 May 2011, 01:00:46
@ Musti: Murat Samsunsporda yasadiklariyla iligili ve Samsunsporun superlige yukselmesiyle ilgili roportaj vermis Kuzey Hollanda radyosuna.. onu bildiriyor

Peki roportaj hakkında daha fazla bilgi yok mu? Mesela şöyle bir şey var burda ama farklı bir şey sanırım.
http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/stadstreek/zaanstreek/article9321401.ece/Zaans-voetbal-staat-centraal-in-Sportcaf%C3%A9--

isyan

reportaj Cumartesi günü yapilacakmis

Musti

punisher

Bugün Murat Samsunsporla Ankarada iki yillik sozlesme imzaladi.. Bu aksam Hollanda ya donuyor tatili burda gecirmek icin.. herkese, Samsuna ve Samsunpora hayirli olsun!

punisher

Ve Murat yuvada kaldı 25 Mayıs 2011 / 13:38

Portekizli teknik adam Couceiro'nun takımda mutlaka kalması dediği Murat Yıldırım ile dün yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Samsunspor Başkan Adayı Kazım Yılmaz, genç oyuncuyla iki yıllık bir
anlaşma sağladıklarını açıkladı

Kazım Yılmaz, Samsunspor'un yıldız oyuncusu Murat Yıldırım ile dün Ankara'da bir araya geldi. Daha önce ki görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasının ardından başarılı oyuncuyla dün yeniden buluşan Yılmaz, Murat Yıldırım ile yaptığı görüşme olumlu sonuçlandı. Ve Murat Yıldırım, 2 yıl daha Samsunspor'da olması kesinlik kazandı. Başkan Adayı Kazım Yılmaz, göreve seçilmeleri durumunda Murat Yıldırım ile iki yıllık resmi sözleşme imzalanacağını söyledi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=57835

mehmet yılmaz

Ajax altyapısında futbol eğitimini aldı. Çok yönlü oynayabilen bir oyuncu. Zayıf görünen fiziğine rağmen vücudunu doğru kullanmayı biliyor. Şut atar, pres yapar. Tribünlerin çok sevdiği bir oyuncu. Samsunspor'un kahrını çekenlerden. Taraftarlarca 2008'de yılın en iyi oyuncusu seçildi. Temiz, efendi ve futbolu bilen bir isim. Ayrıca Petkoviç'in beğendiği isimlerden birisi olmuş.

sadece55

Kalması iyi oldu Orta sahada iyi bir alternatif olacaktır.

oguz_5528

Vlader'in gelişi ona yarayabilir  ;)

LisandroLopez

Alternatif felan değil Murat banko oynar.. Daha iyi Türk bulamazsın şuan Murat'tan..

carsambaliridvan

aynn murat oynamalı petkoviçin sitiline uygun dinamo hep koşan bir oyuncu seviyoruz seni murat