19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: sersa - 19 August 2011, 17:05:52
Murat'ın kalitesini attığı gollerle kıyaslamak kadar saçma bişey olamaz.Murat kendi gibi oynarsa süper ligi çok rahat kaldırır zorlarsa milli takımada gider.

neyle kıyaslayacaksın ya..bal yapmayan arı mı olur ? gol atacaksın asist yapacaksın..daha lamı cimi olmaz..kötü oyuncu demiyorum sadece abartıp beklentilerinizi abartmayın..yapacağı bu kadar Murat'ın..

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: Mert - 19 August 2011, 17:06:52
İlle de gol atması şart değil.Ortasahadaki kademeleri ve presleri,adam eksiltme özelliği yeri geldiğinde oyun dağıtma gibi özellikleri de var.Evet son zamanlarda performans düşüklüğü var ama ankaragücü maçında süperligde iyi işler yapabileceğinin sinyalini verdi murat.Selim teber,dominguez,murat üçlüsünden sadece murat mücadelesiyle sahada variyet gösterebildi.Haksız mıyım?

Bir maça bakıp da yorum yapılmaz..ben 3 sezon verilerini yazdım..3 sezonda bank asya olmasına rağmen,daha zayıf daha kötü defanslara rağmen..Süper lig'de fizik gücü herşeyden önemli..Fizik gücün varsa ayakta kalırsın Murat'ın fiziği ne yazıkki yetersiz..Güçlü,yıldırıcı ve aşırı sert oynayan rakipler arasında kaybolur Murat ve şu an da ne yazıkki takımda oyun kurucu rolünü üstlenecek bir Murat var

FaTiH_HaN

@zzeennkkee55

kardeşim 1. si murat defansif orta saha oyuncusu olarak oynadı çoğu zaman ayrıca bir oyuncunun performansı attığı golle yaptığı asistle ölçülmez. Murat ayaklarına hakim topu bilen bir oyuncu mücadele gücüde yüksek oyunun çift yönlü oynayabiliyor teknik kapasiteside fena değil...

Ayrıca düşüncelerini kesin hükümmüş ve üzerine laf söylenemezmiş gibi yazıyosun bi fikir ortaya atıldığı zaman ille ona cevap yazmak zorunda değilsin bir kaç gündür dikkat ediyorum bir sayfa içindeki mesajların yarısı senden gelmiş.

cembaba

zenkeeee Bu adamın mevkii nedir? Geldiğin günden beri bir tartışma ortamı yapıp gidiyorsun. Azıcık olumlu şeyler ya. Ayrıca  bu kadar dengesiz bir laf görmedim. Adamın attığı gol Ön Libero mevkiisine göre çok adamım. Ki geçen sene bu adam sağ kanat oynadı. Ki bende inanıyorum ki Milli Takım'da göreceğiz.

sersa

Orta saha oyuncusu için bi sezonda 3-4 gol gayet normal asistte yapıyor topta dağıtıyor yerı geldiğinde kanatta oynuyor ve 90 dk. boyunca enerjisi hiç bitmeyen bi oyuncu her türlü iş yapar bence.

Mert

Dikkat edersen süperligde iyi işler yapabileceğinin sinyalini verdi dedim.Adam çalışıyor kamplardan sonra belliki birşeyler yapacak ben o maçtaki performası bunun göstergesi demiştim.

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 19 August 2011, 17:10:31
@zzeennkkee55

kardeşim 1. si murat defansif orta saha oyuncusu olarak oynadı çoğu zaman ayrıca bir oyuncunun performansı attığı golle yaptığı asistle ölçülmez. Murat ayaklarına hakim topu bilen bir oyuncu mücadele gücüde yüksek oyunun çift yönlü oynayabiliyor teknik kapasiteside fena değil...

Ayrıca düşüncelerini kesin hükümmüş ve üzerine laf söylenemezmiş gibi yazıyosun bi fikir ortaya atıldığı zaman ille ona cevap yazmak zorunda değilsin bir kaç gündür dikkat ediyorum bir sayfa içindeki mesajların yarısı senden gelmiş.

günlük yazma limiti varsa bilmiyordum,kısarım ve daha az yazarım..
yazılarımda bir kişiye dahi saygısızlık yaptıysam özür dilerim ki yapmam,burdaki herkes kardeşim,abim,renkdaşımdır..Burdaki herkesin ortak Kavgası Samsunspor'dur,herkes düşüncelerini yazıyor ben de..Hep yaptığım eleştirilerin yıkıcı değil yaratıcı olduğunu düşünüyorum(tabiki kendimce)..
Ben sadece Murat'ın abartılmamasını yeteneğinin ve yapacaklarının bu kadar olacağını düşünüyorum.3 sezondur yaptığı bir patlama yok,Bank Asya olmasına rağmen ki o fizikle daha zorlanacağını düşünüyorum ki inşallah ben yanılırım Murat patlama yapar..

LisandroLopez

Fizik gücü yok gibi duruyor ama onun altında bitmek tükenmek bilmeyen bi enerji var.
Tekniği iyi, oyunun iki yönünü oynayan mücadeleci bir oyuncu.Neyi tartışıyoruz ? Murat süper lig çok rahat ;)

masbene

fizik gücü beni düşündürüyor. bank asya da bircok macın sonlarına dogru saha da yoktu (altay macı haric)...yine de bu takımın en iyi 5 oyuncusundan biriydi. performansını inşallah giderek yükseltir.

cembaba

"Hedefimiz çetin ceviz bir takım olmak" 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunsporlu oyuncu Murat Yıldırım, ''İyi bir fikstür çektiğimize inanıyorum. Ligin bir an önce başlaması için sabırsızlanıyorum. Hedefimiz yeni sezonda çetin ceviz bir takım olmak'' dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunsporlu oyuncu Murat Yıldırım, ''İyi bir fikstür çektiğimize inanıyorum. Ligin bir an önce başlaması için sabırsızlanıyorum. Hedefimiz yeni sezonda çetin ceviz bir takım olmak'' dedi.

Yıldırım, Samsunspor'un çektiği fikstür ve yeni sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarında son aşamaya geldiklerini ve hazırlıkların çok olumlu geçtiğini söyleyen Yıldırım, ''Artık Spor Toto Süper Lig'in başlamasına kısa bir zaman  kaldı. Bu süreçte lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Taktiksel, fiziksel ve kondisyonel anlamda hazırlıklarımız sürüyor. Bu bağlamda iyi bir fikstür çektiğimize inanıyorum. Ligin bir an önce başlaması için sabırsızlanıyorum. Hedefimiz yeni sezonda çetin ceviz bir takım olmak. İlk  rakibimiz Gençlerbirliği karşısında iyi bir mücadele ortaya koyarak lige iyi başlayacağız'' diye konuştu.

Hazırlık maçlarının devam ettiğini belirten Yıldırım, ''Antrenmanlarımızın dışında hazırlık maçları ile de yeni sezon hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Bu hafta pazar günü Giresunspor'la hazırlık maçı yapacağız. Yine bir hazırlık maçımızı da 4 Eylül'de Ordusporla yapacağız. Hazırlık maçları eksiklerimizi görmemiz açısından çok önemli. Takım arkadaşlarımızla bir birimize kenetlenmiş durumdayız. İnşallah yeni sezon bizim için başarılı bir sezon olur'' dedi.

Yıldırım, taraftarlara da seslenerek sabırlı olmalarını ve kendilerini desteklemelerini istedi.

NTVSpor

mehmet yılmaz

Petkoviç'in de vaz geçilmezi olacak Murat.
Üstüne daha da koyar...

:ok >l<

ahmetsefa55

ıdmanın en ıyısıydı.bu ıdman daha ıyı anladım kı benım bundan sonrakı 11 lerım de murat kesın var olacak  >l<

babasamsunlu

murat çok pres yapıyor.. görünmeyen kahraman..
bencede kesilmesi güç..

**KaR6**

murat da oynarsa kimi kesecez ortasahadan.. vay arkadaş, 3 günde ne takım olduk yahu  :)

babasamsunlu

bu çarşamba maçları için iyi oldu geniş kadro..
takım uyum sürecini atlattığı an coşacaktır..
alayına gider  :kanka: :kanka: :kanka:  :evet: :evet: