Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

14.basamak

Alıntı yapılan: Kodalak - 11 August 2009, 15:44:53
bence açıldı ama yönetim saklıyor ama anlamadığım neden saklıyor.

Çünki gönderdikleri futbolcuyu geri çağırmazlar eğer tahta açılmasaydı.

TFF yi zor durumda bırakmak istemiyorlar..

Kodalak

14.basamak

Alıntı yapılan: 14.basamak - 11 August 2009, 14:43:17
TFF transfer yasağını liglerin başlamasına az bir süre kaldıracağı garantisini vermemiş olsa bunlar bu kadar pişkin pişkin oturmazlardı..Tahtayı kaldırmak için uğraşıyoruz, destek bekliyoruz diye hem kamuoyu oluşturdular destek manasında hem de fedarasyonu yasal sorumluluklarını yerine getiren kulüpler karşısında 'transfer tahtamızı açtırdık,rahat olun' açıklamasını yapmamakla zor durumda bırakmadılar.. üç maymunu oynadılar resmen..

şimşek_55

Eger bu tahta acılırsa  bızım Turgut  gıdıcı gıbı.  Tff yı zor durumda  degıl sor kamuoyunun  onunde TFF  yı zor durumda bırakmak ıstemeyebılırler. Cunku bu ıste Faruk Ozak'ıın parmagı olabılır. Gelısmelerı  bekleyecegız artık.

HaSaNCaN

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu gazetekolik kesin imza attı demiş gürcü için.yani mış lı bir haber değil.bu kadar da sallama olmaz herhalde.açılmıştır açılmış

Jnr.Serkan

chelidze zenci olsaydı keşke :D fena olmasmıydı zenci bi forvetimiz olsa

germencisse

Alıntı yapılan: samsunspor_5555 - 11 August 2009, 16:44:57
chelidze zenci olsaydı keşke :D fena olmasmıydı zenci bi forvetimiz olsa
vallaha is ten rengi ile bitseydi

emre

ALLAH çarşambaspor un gürcülerine benzetmesin!

celebi

Recep

emre

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 11 August 2009, 16:57:52
ALLAH çarşambaspor un gürcülerine benzetmesin!
emre bizim gürcülere laf söyleme ;D valla hala 3.lig final maçına yanıyorum.nerden bulmuş lar bunları.fındık toplamak için mi getirmişler di de futbolcu çıktı bu gürcüler ;D

supernatural_55

çelebi abi dediyse tamam daaa hayırlı olsun ohh beaaaaa:)))bu adam dardanelle anlaşmştı ama imzalamamış demek ki:))yıllardr aldığım en güzl haber oldu takımımzla ilgili ya umarım devamı da gelir

Sony

zenci dedinizde hey gidi hey ORUMA aklıma geldi...