Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

**KaR6**

ey gidi altıntoplar, tuncaylar, saviolalar, kezmanlar, kewellar, daha dunya tanımıyoken transfer ediyodum ben bunları ;D

vanlioglu

neyse daha fazla yazmim konu saptı hakikaten :D

**KaR6**

açıldı daa tahta saptır abi, nolcak :) yeni başlık açılır zaten 1-2 güne, kapanır bu :)

vanlioglu

yok kardeşim yarın çıkarlar ne tahtası derler bu konu bi hafta daha gider :D en iisi resmi bi açıklamadan sonra saptıralım :D

**KaR6**

Ollivanders

11 August 2009, 21:48:57 #725 Son düzenlenme: 11 August 2009, 21:54:26 Serpico55
Alıntı yapılan: şimşek_55 - 11 August 2009, 21:27:22
arkadaslar Fm ıle futbolcumu alınır   ya.<  Bos ıs  o menajerlık oyunları

o zaman orneklere baslayalim

Freddy guarin FC porto
Mariano gonzales FC porto
Freddy Adu
Farias : FC Porto
Diego Juventus
Robben R.Madrid
Deco ( eski versiyonlardan kesfettiğim zaman portoya transfer olmustu)
Jo ( M.city)
Robinho ( M.City)
Kerlon ( man.Utd alt yapisi)
Keirisson ( Barcelona)
Kim Kallstrom (LyoN)
Martin gamst pedersen ( Blackburn)
Renato ( sevilla )

Bunlar oyundan arastirip bulduklarim hic bir sekilde onceden isimlerini duymadiğim futbolculardi o zaman icin ama bakiyoruzki hepsi iyi yerde oynuyorlar...

FM yi küçümsememek gerek ... Adamlar gercekten iyi gözlem yapmislar .:)

**KaR6**

abi, gazetede roportajını okumustum ben bu menejerlik oyunlarını yapanların, adamlar özel scout secip aylarca izlettiriyorlar, ondan sonra o rakam değerleri çıkıyor ortaya, yanılma payları cok düşük.. bi tsigalko adam olamadı, sakatlanmış o da ondan ;D

vanlioglu

2008 de nazarith(canavar) var  hala daha  ülkesinde santa fe de kim ne zaman alacak çok merak ediom. bunuda yazmadan edemedim :D bu kadar yeter.

Ollivanders

**KaR6**

**KaR6**

bu bizim mesajların aynen cm baslıgına tasınmasına karar verilmiştir, uzadık çünkü ;D

Ollivanders

emre

Alıntı yapılan: vanlioglu - 11 August 2009, 21:53:47
2008 de nazarith(canavar) var  hala daha  ülkesinde santa fe de kim ne zaman alacak çok merak ediom. bunuda yazmadan edemedim :D bu kadar yeter.

bu crıstian nazarith mi ben onu çakma oyuncu sanıyordum eger öyleyse ama süüper bi adamdı benimkisi.. ;D

cem

arkadaşlar şaka bi yamada tahtayla ilgili son durum yada duyum nedir

HaSaNCaN