Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: celebi - 11 August 2009, 15:08:20
ya arkadaşlar hadi ulusal ajansları anlatık bize de mi itimadınız yok ;D
sana itimadımız sonsuz kardeşim benim:)a.a gibisin valla

celebi

benim aldığım sağlam diye düşündüğümüz bir kaynak jilet hakkı da varmış imza töreninde saat 12:30 sularında 2+1 yıllığına imzayı atmış gürcü futbolcu

Kodalak

Alıntı yapılan: celebi - 11 August 2009, 15:12:25
benim aldığım sağlam diye düşündüğümüz bir kaynak jilet hakkı da varmış imza töreninde saat 12:30 sularında 2+1 yıllığına imzayı atmış gürcü futbolcu

neden basın önünde yapmamışlar

reklama ihtiyaçları var

Gaziosmanpaşalı3455

şifaen kulübu aradım çıkan bayan transfer tahtasının henüz açılmadığı ve böyle bir imzanında olmadığını yalnız bu hafta içi açılacağını umduklarını beyan etti.kaynak:samsunspor kulubü

Kodalak

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 11 August 2009, 15:29:55
şifaen kulübu aradım çıkan bayan transfer tahtasının henüz açılmadığı ve böyle bir imzanında olmadığını yalnız bu hafta içi açılacağını umduklarını beyan etti.kaynak:samsunspor kulubü

aynen bende aradım az önce hafta sonuna kadar açılcak inşaAllah dedi,gürcüyü  sordum burda dedi,dedim o ordaysa açılacak ozman evet der gibi oldu ama renk vermedi.Cenk ve celili sordum hafta sonu herşey belli olacak dedi,

samet haci

Kodalak

beşnumara

Alıntı yapılan: samet haci - 11 August 2009, 15:35:13
ne yanı sımdı bosunamı sevındık  >:(
yaa arkadaşlar kulüpteki kadın nerden bilsin yaa.kadının samsunsporla alakası bile yoktur belki. daha önce de arandı kulüp kombine için. aynı kadın ne demişti diğer yöneticiler ne demişti.Allah aşkına kulübü arayıp çıkan kadına da itimat etmeyin yaa

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu nasıl iştir kafayı yiyeceğiz.imza atılmış diyorlar ama kulübün haberi yok.açıklama yok.resmi site de ne derlerki

berusa55

Alıntı yapılan: Kodalak - 11 August 2009, 15:37:07
yerel bir gazetede şimdi başlık açıldı linki versek suç olmaz galiba

http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3341

Yok kardeşim ne suçu. Ordaki uyarı başka gazete veya online haber sitelerinin izinsiz kullanmasını engellemeye yönelik. Yoksa sen kaynağı göstererek burda haberi verebilirsin.

Gaziosmanpaşalı3455

Kodalak

bence açıldı ama yönetim saklıyor ama anlamadığım neden saklıyor.

Çünki gönderdikleri futbolcuyu geri çağırmazlar eğer tahta açılmasaydı.

Akyol

Yahu bir sakin olalım ne olur yok o şöyle dedi bu böyle dedi diye kafayı yemeyelim ;)

Tahta açılmadı (dermişim) :P :D ;)

samet haci

burdan bı arkadas demıstı gızlıce basına kapalı ımza attırdılar dıye bu gaztedede oLe yazıyor arkadaslar doru gaLıbaa  :-\

celebi

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 August 2009, 15:38:10
yaa arkadaşlar kulüpteki kadın nerden bilsin yaa.kadının samsunsporla alakası bile yoktur belki. daha önce de arandı kulüp kombine için. aynı kadın ne demişti diğer yöneticiler ne demişti.Allah aşkına kulübü arayıp çıkan kadına da itimat etmeyin yaa