Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

kuzey55

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20090805/trabzonspordan_teklif_yok.html?ref=tur_satb#yorumlaroku

şu açıklamaya bakın.ts den hala teklif yok.bu geri zekalı isa turan ne kadar konuşmaya başladı öyle.transfer yapamıoruz hala adam gönderme derdinde ts ye oyuncu göndermek için geldi galiba orman kaçkını.öyle bir duruma düşüyoruz ki hala teklif yok yalvarıoruz sanki alın diye.allah belanızı versin sizin.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 05 August 2009, 12:57:51
Bu haberi duyunca simdi cok uzuldum. Biraz dusundukten sonra seytan diyorki dedim hic transfer yapma daha iyi. Kendi cocuklarimiza guvenelim ve sans verelim. Devre arasindada cok aksayan bir bolge varsa nokta transfer yapariz. Yoksa takima simdi fuzuli eski hatalari yapip ise yaramaz dokuntu adamlari transfer edersek takimin ahengi tamamen bozulur. Sol bek mi Atalay oynasin. Sag bek mi Oguzhan oynasin, olmadi Serkan oynar. Kaleye Cengiz gecer, Mustafayida tutariz yedegi olarak. Oyun kurucu forvet arkasi Oktay, Sercan yada Murat oynasin. Forvetimiz zaten var: Burhan, Hakan Akman, Volkan, Caner Colak, Tanju Con. On libero Sefa, Murat, Ismail, Omur. Stoperler Turgay, Kenan, Hakan Kocarslan, Huseyin. Kanatlarda sagda Turgut yedek olarak Volkan, solda yine Sercan yada Oktay oynar.

Bende sizin dediğiniz gibi düşünüyordum, kendi futbolcularımızla oynayalım tahta açılmıyorsa açılmasın dedim ama son günlerde sık sık antremanlara gidiyorum futbolcuları tek tek ve takım olarak analiz etmeye çalışıyorum ama durum hiç düşündüğümüz gibi değil BU TAKIMA TRANSFER ŞART!........
Gözlemlediğim kadar tek tek futbolcularımızın performansına şu şekilde özetleyebiliriz......

Cengiz Biçer
: İyi bir kaleci çok istekli arzulu mükemmel çalışıyor ama maç eksiği can sıkıyor.
Mustafa Hoşoğlu: Samsunspor'da 3'üncü kaleci bile olamaz.
Serkan Eyüpoğlu : A Takıma çıktığı ilk seneden farkı yok çok koşuyor çalışıyor ama savruk ve yetenekleri sınırlı.
Oğuzhan Azgar : İleride iyi futbolcu olabilir belki ama şuan A Takımla antremanlara çıkıyor olmasında biraz torpil kokuyor.
Hakan Koçarslan : Biraz Sakin biraz'da topları olumlu kullanabilse belki iş yapar.
Hüseyin Canbaz : Bafraspor'da güzel bir sezon geçirebilir
İsmail Hacıhafızoğlu : Bu çocukta iş var ama biraz şans tanınması lazım iyi kumaş.
Atalay demirbağ : Samsunspor'un sol kanadı bu çocuğa verilirse o mevki rakipler için koridor olur Bankasya'nın çok altında acil solbek gerek.
Kenan Yelek : Onu yazmaya bile gerek yok Sadece Samsunsporlu.
Turgay Gölbaşı : Gene takımın en iyilerinden Kenan Yelek ayarında.
Ömür Ejder : Kapasitesini sonuna kadar kullansa belki oynar 11'de yedek düşünülebilir.
Sefa Aksoy : Geçen seneden ders almış kilo problemi kalmamış bu sene iş yapacak gibi ama oyunu birazda dikine oynasa çok daha faydalı olur.
Murat Yıldırım : Takımın olmazsa olmazı geçen seneden farkı daha sakin ve akıllı oynaması daha olgunlaşmış bir görünümü var.
Oktay Delibalta : Düz koşu yapıyor hiç izleyemedim. ama bildiğimiz oktay gene çokşey katacak Samsunspor'a.
Tanju Con : Bu sene Şans verilmesi gerek bu çocukta ışık var çok iyi çalışıyor hocanın gözüne girdi gözüküyor.
Sercan Temizyürek : Sercan hatalardan ders almış geçmişi unutmuş bence Taraftarda unutması lazım bazı şeyleri Sercan'a destek vermesi lazım gerçekten süper bir Sercan geliyor gördüğüm kadarı ile takımın busene yıldızı olabilir.
Volkan Çekiç : Kampın yıldızı diyordu basın, ama ben yıldız falan görmedim vurdum duymaz ve  bencil her ayağına top alışında çalım atma sevdası takıma çok zarar veriyor ani ataklarda çok top ezip rakibin defansta çoğalmasına yol açıyor umutsuz vaka gibi ben pek memnun kalmadım Volkan'dan.
Burhan Coşkun : Çok pozisyona giriyor ama çok basit ve beceriksizce goller kaçırıyor. İnşallah antremanda kaçırdıklarını lig'de atar ilk 11 garanti
Hakan Akman : İsmal ve Tanju gibi geleceği parlak ve şımaracak bir futbolcu tipide yok Hakan'ada bu sene sık sık şans verilmesi gerek ilk 11'i zorlar gibi geliyor bana.
Turgut Doğan Şahin : Maalisef Sefa ve ve Sercan'daki olumlu gelişmeleri Turgut'ta göremedim transfer söylentileri kafasını karıştırmış gibi geçen seneki Turgut ne ise bu senede o gibi.
Caner Çolak : Bu seneki çalışmalarda pek izleyemedim ama Bu çocuk son zamanlarda altyapıdan yetişen en iyi futbolcumuz süpergenç'te geçen yıl süperdi eğer bu gayreti ile devam ederse bu sene formayı kapar ileride bu çocuktan Samsunspor ekmek yer Tanju, Ertuğrul, Serkan'dan sonra Türk futboluna yeni bir golcu daha kazandıracağız gibi geliyor bana Haydi hayırlısı.

berusa55

AlıntıTuran, "Transfer tahtası açıldığında beğendiğimiz oyuncularla görüşmelerimiz olacak. Özellikle Gürcü futbolcu Giorgi Chelidze gibi bir oyuncuyu kaybetmekten dolayı çok üzülüyorum. Sorun çözüldüğü anda Giorgi'yi geri dönmesi
konusunda arayacağım.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=14632

Şaka gibi demeçler. Adam daha gelir mi? İsa hocam bari siz yapmayın  >:(

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: berusa55 - 05 August 2009, 17:09:02
Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=14632

Şaka gibi demeçler. Adam daha gelir mi? İsa hocam bari siz yapmayın  >:(

İşbilmez beceriksizleeer bu Adam nasıl kaçar beee al bedavaya bir sene sonra 2-3 trilyona sat geri zekalılar madem tahtayı açamayacaksınız ozaman getirmeyin böyle adamlarıda bizde umutlanmayalım...

ata55

Alıntı yapılan: 10numara - 27 July 2009, 22:16:53
yonetım kımlerden olusuyor? ıkı kısı var gorunurde. bastakı ısım hakkı tomac. kımdır bu, hasbı mentesoglu donemınde onun parasıyla asbaskanlık yapmıs, sonra kazadan gelen devlet prasıyla dev butcelı takımı kume dusurmus, ısmaıl uyanıkı cekememesı, onun tırnagı bıle olamamsı yuzunden kendını alkole vermıs bır adamcagız. yıllarca hep bugunlerı beklemıs demek kı yusuf zıyanın hakkı abısı. gozu aydın yıne baskan oldu ama...

aması su, hakkı tomacı kendı yonetımı bıle ıplemıyor. sehır kucuk, duyuyoruz, arkasından atıp tutuyorlar. hatta hepsı bırbırının arkasından atıp tutuyor.
ıkı numara kım? tahsın kosıf. bır ara gercekten de ınanmıstık onun bırseyler yapabılecegıne ama dostları arasındakı lakabıyla palavracı tahsın. sureklı sallıyor, herseyın ıyısını ve dogrusunu kendısı bılıyor. ısmaıl uyanıkın arkasından sallayıp yanında el pence oluyor. fuat koktasın pesınden hıc ayrılmadı ama onu sırtından hancerleyen, arkasından dedıkodu yapanda o oldu.
ve esas patron. sız bakmayın onun gun yuzune cıkmadıgına. gecen yıl gırecektı yonetıme ama fuat koktas rest cektı, onun oldugu yonetıme guven olmayacagını bılıyordu. samsun ıs cevresındekı tıcarı ıtıabrı sıfır, bır suru alacaklısı var, ıslerı kotu gıdıyor ama o samsunsporun pesınde. cunku beledıye ıle kopruyu o saglıyor. hakkı tomcı masa olarak kullanıyor ve son sozu o soyluyor, erkut tutu denılen sahıstan soz edıyorum.
maalsef bu kadar palavranın, bu kadar dusuk kalıtenın oldugu bır ortamda basarı gelmez.
fuat kotas sportıf olarak basarılı olamadı ama sehre guven verdı. erkut tutunun oldugu yonetıme hıc bır ıs adamı yardım yapmaz, bunu bılmek ıcın de ıs cevresının ıcınde olmak lazım.
buyuksehır dalga gecıyor hepımızle.

Ben bu konuda daha oncede birseyler yazmistim aynisini yaziyorum yine bu adamlar gazetelerde poz vermeye gelmisler tutu ise sehirde itibar kazanmak icin var kaleci hasanın menacerine cek verelim demisler oda kimin ceki demis Erkut tutu demisler o arastirmis kesinlikle olmaz demis, hakki tomaci bir kere diger yoneticiler baksan olarak gormuyorlar ki, belediyesi, bakani, futbolcusu gorsun. Yusuf ziya bunları kandiriyor, siz bir tanesiniz, kekse oncedende siz olsaydiniz diyor, bunlarda saf cocuklar gibi inaniyorlar. Y.ziyanin derdi SAMSUNSPOR'u amatore gondermek. Tomac da canak tutacak bu ise. Kucuk kafali adamlarla buyuk hedef olmaz transfer yapamazsak duseriz, bunlarda biz zor zamanda sahip ciktik edebiyatine devam ederler. Hakki tomac hasbi agayi, kosifde fuat koktasi sirtindan vurmus adamlar.

cem 55

allah belanızı versin sizin gibi yönetimin ne işe yararsınız ne halt edersiniz kaç haftadır susuyoruz vardır bi bildikleri zor durumdalar bide biz muhalefet olmayalım diyoruz eninde sonunda hallederler diyoruz şuraya bak ligin başlamasına 2 hafta kalmıs hala başladıgımız yerdeyiz göz göre göre küme düsücez görmüyormusunuz dandik herifler beceremiyosanız istifa edin defolun gidin bundan kötü durumda olamıyacagımız kesin rakiplerin transferini yapmış turnavaya katılıyo 6-7 hazırlık maçı yapıyo ligin başlamasına 2 hafta var sen daha kadro kuracanda hazırlık maçına çıkacanda lige hazır olacan beyler bu sene küme düşmenin en büyük adayıyız bunu unutmayın artık bişeyler yapmamız lazım bu hakkıyada kosifede haddini bildirmemiz lazım anca bizi oyalıyorlar masallar anlatıyolar yaptıkları bişey yok bence artık zamanıdır harekete geçmeliyiz kümede düşeceksekte bu adamlar olmadan onurumuzla düşelim

KocumVolkan

neee gürcüyü kaçırdılar mı.. allahın beceriksizleri... allahım şaka mı ya...

cem 55

Alıntı yapılan: Amsterdamli - 05 August 2009, 12:57:51
Bu haberi duyunca simdi cok uzuldum. Biraz dusundukten sonra seytan diyorki dedim hic transfer yapma daha iyi. Kendi cocuklarimiza guvenelim ve sans verelim. Devre arasindada cok aksayan bir bolge varsa nokta transfer yapariz. Yoksa takima simdi fuzuli eski hatalari yapip ise yaramaz dokuntu adamlari transfer edersek takimin ahengi tamamen bozulur. Sol bek mi Atalay oynasin. Sag bek mi Oguzhan oynasin, olmadi Serkan oynar. Kaleye Cengiz gecer, Mustafayida tutariz yedegi olarak. Oyun kurucu forvet arkasi Oktay, Sercan yada Murat oynasin. Forvetimiz zaten var: Burhan, Hakan Akman, Volkan, Caner Colak, Tanju Con. On libero Sefa, Murat, Ismail, Omur. Stoperler Turgay, Kenan, Hakan Kocarslan, Huseyin. Kanatlarda sagda Turgut yedek olarak Volkan, solda yine Sercan yada Oktay oynar.
abi yorumları hep begenerek okurum ama bu msjın bence çok iyimser olmuş bu kadroda ben bank asya seviyesinde murat oktay volkan ve turgay dısında bi oyuncu göremiyorum ben durumumuzu cok ama cok kötü görüyorum allah yardımcımız olsun ama transfer yapmazsak geçen sene sakaryanın ilk yarıda aldıgı 9 puan civarı bi puanla bu takım ilk yarı ligden düşmeyi garantiler.

CriminaL

sol bek sağ bek kaleci alınmazsa kötü günler bizi bekliyor demektir.sayın tomaç'ta kulüp kayyuma kalmasın diye halen daha geçici yönetimi ile birlikte görev başında.
bırakın kalalım kayyuma ne yediğiniz çıksın meydana.kim ne almış ne götürmüş görsün herkez.kayyuma kalsak samsunspor alacaklı çıkacaktır kesinlikle.geçmişte yediğiniz paralar bu dunyada saklasanızda diğer tarafta acı acı cıkacak merak etmeyin

Tufan

Kandil günü adamı günaha sokturur bunlar. yönetim görmüyor musun takım alarm veriyor gerekeni yapın yapamıyorsanız zaten ne işiniz var orada!

cezayir55

Kais

yeter benim bardağım taştı.hem açcaz aha açtık milleti  oyalıyorlar hemde gürcü iyi gocüyü kaçırıyorlar.Allah belanızı versin be.s.. gidin.siz Samsunspor'lu değil düşmanısınız.

şimşek_55

Bu takım gecen sene kume dusmedı  lıg acılmadan  neden  kesın dustu  yorumları yapılıyor? Gıdenlerden  sadece Veysel ve gelmezse Kalecı Hasan  kaybımız olacak. Bu takım dusmez arkadaslar  umıtsız olmayalım. Dusurulur sadece

AntZ

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 05 August 2009, 19:42:38
Bu takım gecen sene kume dusmedı  lıg acılmadan  neden  kesın dustu  yorumları yapılıyor? Gıdenlerden  sadece Veysel ve gelmezse Kalecı Hasan  kaybımız olacak. Bu takım dusmez arkadaslar  umıtsız olmayalım. Dusurulur sadece

Hasan'ı saymıyorum, Can, Gökhan, Veysel...

Kenan'la Turgay dan başka bu ligi kaldıracak defans oyuncumuz yok. Yani takımın defansı yok. Birde lig başladıktan sonra sakatlıkları cezalıları eklersek vay halimize...

şimşek_55

Pardon Canı  unutmusum. Can ve Hasan  dısında  kaybımız yok .