Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Ajan

Abiler bu takım ne alemde maçları ne zaman başlıyor biriniz bilgi verse :)

jean

lige hazirlaniyorlar turnuva yapildi 3.oldular her sene kadro bastan sona degisiyor yine orta siralarda gezinirler ilk ciktigi seneki ggibi cikis yapmadigi surece heyecan vermez

berusa55

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Samsun Basketbol, deplasmanda İstanbul Üniversitesi'ni ikinci yarıdaki etkili Oyunuyla 70-53 yendi.

Salon: Avcılar

Hakemler: Özlem Yalman xxx, İsmail Keser xxx, Murat Tunç xxx

İstanbul Üniversitesi: Hodge xx 6, Young xxx 15, Merve x 4, Mehtap xx 10, Aisha Mohammed x 6, Bahar xx, İlknur x 2, Ayim xx 10, Gizem x

Samsun Basketbol: Colleen Miller xxx 22, Melike xx 3, Deniz xx 10, Kelly Miller xxx 12, Appel xxx 6, Rabia x, Robbins xxx 12, Tuğçe x 2, Gökçe xx, Doğa x 3

1. Periyot: 19-12

Devre: 27-27

3. Periyot: 37-47

- İstanbul
(Anadolu Ajansı)

GençKozluklu

Çok  güzel haber. İnşallah yarında İstanbul'da FB yi yeneriz.

berusa55

SBK ikinci maçını da kazandı.

Samsun Basketbol 70 - 63 Homend Antakya Bld.

celebi

jean

ins tekrar avrupaya gidip samsunun adini duyurur

minci

SBK çok iyi bir takım yapmış. Yabancılar harika. Müthiş mücadele ediyorlar. Salonda epeyce bir seyirci kitlesi vardı ama hep beraber tiyatro izler gibi maçı izledik. Gözlerim ŞİRİNLER'i aradı. Onlar olsaydı maç çok daha fazla keyifli olurdu. Yönetim bir şekilde Şirinleri salona çekmeli. İnanın şehirde hava da değişir. Sonuçta o da bizim takımımız. Üstelik renkleri KIRMIZI-BEYAZ ve adında da SAMSUN var.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: minci - 30 October 2011, 00:49:21
SBK çok iyi bir takım yapmış. Yabancılar harika. Müthiş mücadele ediyorlar. Salonda epeyce bir seyirci kitlesi vardı ama hep beraber tiyatro izler gibi maçı izledik. Gözlerim ŞİRİNLER'i aradı. Onlar olsaydı maç çok daha fazla keyifli olurdu. Yönetim bir şekilde Şirinleri salona çekmeli. İnanın şehirde hava da değişir. Sonuçta o da bizim takımımız. Üstelik renkleri KIRMIZI-BEYAZ ve adında da SAMSUN var.

Baştan sona katılıyorum, Samsunspor yöneticileriyle aralarında husumet de olsa staddaki yerini almıştır her zaman Samsunspor taraftarı.
SBK da tamamen Samsun'u temsil eden bi spor kulübü, bence yalnız bırakılmamalı...
Yakın zamanda bi gelişme de buradan bekliyorum açıkcası.

cem

sbk çok iyi takım yapmış özellikle yabancıları iyi...eksik olan dışardan şut atacak ştör yok...bu takımda 2 tane iyi türk olsa kesin avrupaya gider bu takım..dün gerçekten çok iyi taraftar topluluğu vardı ama tiyatro izler gibi izlediler maçı(son 5 dkka hariç)sbk desteklenmeli bu şehrin takımı SAMSUNu TEMSİL EDİYOR.şimdi 2de 2 yaptık inşallah deplasmanda haftaya mersini yeneriz 3te 3 yaparız...samsunsporlu futbolcular dün salon gelseydide ibret alsalardı hırsın kazanma arzusunun nasıl bişey oldunu görürlerdide utanırlardı..tebrikler SBK....

beşnumara

Şahsi fikrimdir Samsunsporun durumu böyle iken ben sbk maçına gidip atılan basketlerde alınan galibiyetlerde eğlenemem.Sanırım benm gibi düşünenler de dolayısıyla salona gitmez.

CurvaSs

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 October 2011, 21:56:18
Şahsi fikrimdir Samsunsporun durumu böyle iken ben sbk maçına gidip atılan basketlerde alınan galibiyetlerde eğlenemem.Sanırım benm gibi düşünenler de dolayısıyla salona gitmez.

yöneticileri çift takımlıymış galiba. öyle bir şey duymuştum. bu durumda istediği kadar renkleri kırmızı-beyaz olsun, istediği kadar samsun'un takımı densin, desteklemem. ayrıca, bizim samsunspor'umuz 1 lige çıktığı zaman destek verilmedi, bu takıma verildi. 500 bin dolar yardım yapacak kimse mi yoktu yani koca samsun'da!

berusa55

erkutdem55

Samsunspor küme düşerken(Allah korusun) yemişim SBK'yı.Ben eskiden her maçlarına giderdim ta ki futbol seyircisini salonda görmek istemiyoruz diyene kadar.

5trawberry

Abi, ne demek Samsunspor küme düşerken.
Samsunspor'un küme düşüyo olması ya da Şampiyonluğa gidiyor olması SBK'ya destek verilmemesi için bir sebep mi?
Samsun'un bir takımı değil mi?
Gideceğiz destekleyeceğiz elbette.
Samsun Basketbol Klübün'den ziyade ismi Samsunspor olsa, salonda da Samsunspor tezahüratı yerini bulur diye düşünüyorum.