Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Revenge

Alıntı yapılan: Revenge - 14 October 2009, 10:10:25
                                             GÜLŞAH AKKAYA

Bu kızı anlatmakta kelimeler yetersiz kalır. Bayan basketbol camiasının belkide gelmiş geçmiş en popüler kızı. Geçmişi başarılarla dolu. Amerika,yunanistan,İsrail,İspanya...her gittiği yerde büyük işler yapmış büyük oyuncu. Ama tabii bütün bunlar genç kızlığında olmuş bitmiş şeyler. Artık yaşlı ve yorgun. Nerdeyse Dante gibi yolun yarısında.
   Nerden başlasak acaba onu anlatmaya. Gülşah dendiğinde bir kısmın aklına basketbol geliyorsa,diğer bir kısmın aklına da güzellik ve zerafet geliyor. Çok klişe bir laf belki ama mankenlere taş çıkartır denilen cinsten. Zaten zamanında yani şimdiki gibi yaşlı değilken Neşe ERBERK ajansından mankenlik teklifi bile almış.La bu bayan basketçiler de aynı erkek gibi lafını çürüten yegane şahsiyet.Sırf bu kızı seyretmek için o salonu dolduracak çok insan olacaktır emin olun.
     Clinic, MAC, Lancome, Christian Dior...Belki bunlar sizin için bir şey ifade etmeyebilir ama Gülşah için vazgeçilmez şeyler. Bunlar güzel kızımızın tercih ettiği parfümler. Spor giyinmeyi sever ama güzele ne yakışmaz, çuvalı giysem yinede güzelim deyip abiye kıyafetleride sever.Yarım ekmek içine doldurulmuş kokoreçe bayılır. Ama formum.fiziğim,güzelliğim deyip vazgeçer.Kendini bütünüyle beğenmenin dışında narsistlik derecesinde burnu ve ela gözlerine hayran.
   Bir dönemin parlak ve göz kamaştıran yıldızı,bu günün ise yorgun savaşcısı umarım takıma faydalı olur.

ARTİST ARTİST.....

cem

Alıntı yapılan: Revenge - 30 November 2009, 22:05:28
ARTİST ARTİST.....
ok şimdi anladım atistinde çeşitleri var biliyosun....sende maşallah ne kadar meraklıymışsın bu kıza hayat hikayesini eline geçirmişin :P :P

Revenge

Alıntı yapılan: cem - 30 November 2009, 22:08:06
ok şimdi anladım atistinde çeşitleri var biliyosun....sende maşallah ne kadar meraklıymışsın bu kıza hayat hikayesini eline geçirmişin :P :P

Yanılıyorsun kardeş,Artistlerle ne işim olur benim.

cem

Alıntı yapılan: Revenge - 30 November 2009, 22:10:13
  Yanılıyorsun kardeş,Artistlerle ne işim olur benim.
şaka yapıyorum kardeş şaka bütün yazıyı döktürmüşünya ortaya takılıyorum ama kızın ALLAHI var şimdi çok güzel... :P :P

Revenge

Alıntı yapılan: cem - 30 November 2009, 22:11:43
şaka yapıyorum kardeş şaka bütün yazıyı döktürmüşünya ortaya takılıyorum ama kızın ALLAHI var şimdi çok güzel... :P :P

Eeeh ne diyelim Allah sahibine bağışlasın o zaman.

cem

Alıntı yapılan: Revenge - 30 November 2009, 22:13:56
  Eeeh ne diyelim Allah sahibine bağışlasın o zaman.
evet bencede Allah sahibine bağışlasın  neyse yeter bu kadar espiri
bizim için önemli olan güzel olup olması değil takıma katacağı faydadır...inşallah üstüne dahada katar

Revenge

Valla zor biraz bu kadar olur bundan ileri gitmez

edmontdante

Alıntı yapılan: Revenge - 30 November 2009, 21:58:03
Anlamayacak ne var bunda.E artist işte.

Tam artist hem de.Attıktan sonra,kaçırdıktan sonra,faul yaptıktan sonra,her ne yapıyorsa elden bırakmadığı tek şey artistlik.Bu taraftar öyle isimler gördü ki (SAMSUNSPOR TARAFTARINDAN BAHSEDİYORUM) kimin ne yaptığını anında anlıyor artık

Jnr.Serkan

bizim gruptan gülşaha öyle bi hakarette bulunulmadı yanlış anlamışsın sen

kuzey55

30 November 2009, 22:36:46 #969 Son düzenlenme: 30 November 2009, 22:38:25 kuzey55
yanlış hatırlamıyorsam bu kız bayan basketbolunda dar forma giyilsin demişti mersinde oynadıgı zamanlarda...keşke dikkate alsaymışlar daha estetik olurdu :D

bu arada sadece artist denildi bikaç kişi vardı kaşar diyen onlarıda anında susturdular.

cem

30 November 2009, 22:41:06 #970 Son düzenlenme: 30 November 2009, 22:42:16 cem
Alıntı yapılan: kuzey55 - 30 November 2009, 22:36:46
yanlış hatırlamıyorsam bu kız bayan basketbolunda dar forma giyilsin demişti mersinde oynadıgı zamanlarda...keşke dikkate alsaymışlar daha estetik olurdu :D

bu arada sadece artist denildi bikaç kişi vardı kaşar diyen onlarıda anında susturdular.
ya bırakın şu kızla uğraşmayn çok cınlattınız kulağını kızın kulağı çok kızaracak :P :P :P,grup içinde bağrıldı duydu kendisi ya okadar önemli değil takılmaya gerek yok..

Jnr.Serkan

böyle oynamaya devam ederse hepsinin kulaklarını çınlatıcaz.grup içinde ilk başta artist gülşah sonrada kaptan gülşah die söylendi.o dediğiniz söylensede 2-3 kişi bağırmıştr ve onlarıda burak abi hemen susturmuştur.önemli bi konu deil ama düzeltelim

cem

30 November 2009, 22:50:36 #972 Son düzenlenme: 30 November 2009, 22:57:26 cem
Alıntı yapılan: Tuareg55 - 30 November 2009, 22:45:56
böyle oynamaya devam ederse hepsinin kulaklarını çınlatıcaz.grup içinde ilk başta artist gülşah sonrada kaptan gülşah die söylendi.o dediğiniz söylensede 2-3 kişi bağırmıştr ve onlarıda burak abi hemen susturmuştur.önemli bi konu deil ama düzeltelim
çınlatma olayı çok adını telaffuz ettik ondan yani,kaşar olayını duydunuda biliyorum kimse takılmasın bu konuya kimse yanlız anlamasın gülşah konusunu,sadece o eleştirildiği için maçta biraz çok üstüne gidilmiş gibi oldu savunmuyorumda takım herşeyden önce gelir,önemli değil sbkdan çok gelen giden olur gidecektirde dedim gibi bizim için önemli olan takım
bu arada deniz boz a bilgisayardan ona ve sülalesine sevgilerimi ilettim  :P

**55

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak
Kursağımızda kalıyor
Söylesene Cantuğ hoca(kaptan gülşh-artist gülşah)
Takım niye oynamıyor
          DİYE BAĞARILDI KİMSE Bİ TARAFINDAN DUYDUĞU ŞEYLERİ YAZMASIN

**55

GÜLŞAH takımın kaptanıdır CEM senin o SAÇMA SAPAN KELİMENİ KİMSE BAĞARMADI MAÇDA. KULAKLARINA AYAR ÇEKDİR BURDA MİLLETE YANLIŞ BİLGİ VERME BU KONUYU HERKES YANLIŞ ANLASIN KARDEŞİM ORTADA OLMAYAN KELİMELER OLMUŞ GİBİ ANLATILIYOR İLGİLİ KİŞİ KİMSE BURDA GEREKSİZ YAZI YAZANLARI AYIKLASIN...