Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

berusa55

Farkın kapanması zor gibi duruyor. Sahamızda giden bir maç daha. Spor'da yüzümüz gülmeyecek bu güzelim şehirde. Bu ne talihtir  :(

Revenge

Ya arkadaş ne dir bu top kayıpları ya 20 top kaybı yaptık.

Revenge

Ha bire üçlük yiyoruz. artık bizde üçlük denemeliyiz

Dartagnan

gitti mac burdan da kapanmaz herhalde ...

Fecr_55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 30 November 2009, 19:12:44
gitti mac burdan da kapanmaz herhalde ...

34-52..

hevesimiz sezonlukmus demek..gelen gideni aratiyor, hem de asiri derecede..

Ollivanders

Sehir olarak basarısızlıklara alıstık.Kimsenin de bu basarısızlıklar yuzunden mutsuz oldugunu sanmıyorum.

GençKozluklu

Basketbolda yüzümüz gülüyordu artık oradada mağluibyetlere alıştık. Allahım sen bizlerin yüzünü güldür.

kuzey55

bugün izlediğim takım bu ligde birkaç takım dışında kimseyi yenemez bu oyunla.2 tane 3 lük attık yanılmıyorsam.gerçekten bu sezon çok kötü bir takım kurmuşlar.nerden buldular bu çalı bacaklı oyuncuları ne fizik var ne atış...geçen sene ki başarı şuan çok uzak görünüyo.son olarak taraftarın protestosu haklı ve yerindeydi küfürsüz dokundura dokundura..inşallah gereken herkes dersini almıştır.bu arada gülşaha neden artist dediler anlamadım.

ne zaman şampiyonluk diye bağırsak
kursağımızda kalıyorrrr
söylesene cantuğ hoca(artist gülşah)
takım niye oynamıyorrrrr

Jnr.Serkan

ilk defa sağlam tepki gösterdik takıma.çok rahatlar çok gevşekler.tepki gerekiyordu gösterdik.o uzunu beğenmiyorduk ama belkide en çok sayıyı o sarı uzun atmıştır.o derece kötüydük

cem

tepkiyi sonuna kadar hakettiler ama kaptan gülşaha yapılan hakaretler bence çok sınırı geçti(kaşar benzetemesi)top kaybediyor tamam ama bunu kasıtlı yapmıyor...sahanın içinde diğerleri neler yapıyorlar neler...
bu elimizdeki uzunuda yolluyalım uzunsuz oynayalım razıyım
bu sene samsun spor kamuoyunda çok sancı çekecek belli

Revenge

ne zaman şampiyonluk diye bağırsak
kursağımızda kalıyorrrr
söylesene cantuğ hoca(artist gülşah)
takım niye oynamıyorrrrr

Bak cantuğ Hocam taraftar ne diyor.Hadi söyle takım niye oynamıyor?De hocam bi şeyler. Takımın kapasitesi bu kadar de...Maddi imkansızlıklar sebebiyle kaliteli transferler yapamadık de....Yardımcı hoca bana posta koydu fakat yönetim onu affetti,buda takım içinde bir disiplin zaafiyetine sebep oldu de.....Nihan gibi Burcu UZUN gibi paslanmış yıldızları parlattığım gibi Gülşah AKKAYA'yı da parlatır tekrar eski günlerindeki gibi oynatırım zannettim de...hani hiçde bir şey diyemiyorsan senin gibi SBK düşmanları(!) yazdıklarıyla takıma zarar verdi de... De Hocam bişey......

cem

benim anlamadım nokta bu taraftar neden gülşaha bu kadar taktı bunu çok merak ediyorum....

Revenge

Alıntı yapılan: cem - 30 November 2009, 21:54:42
benim anlamadım nokta bu taraftar neden gülşaha bu kadar taktı bunu çok merak ediyorum....

Anlamayacak ne var bunda.E artist işte.

kuzey55

evet artist gülşah diye uzun süre protesto edildi.bugün kötüydü ama tek sorumlu o değildi bence.hepsi berbattı o ne top kayıplarıydı öyle topu elimizde tutamadık hiç üçlük atamadık.

cem

Alıntı yapılan: Revenge - 30 November 2009, 21:58:03
Anlamayacak ne var bunda.E artist işte.
bunu güzel olduğu içinmi maçtaki hareketlerinden dolayımı vallahi revange istatisliklerde en çok gülşah yanıltmıştı seni ondan hiç bu performansı beklememiştim demiştin
bence gülşaha çok yükleniyorlar hatta kıza kaşar diye tempo tutular tek suçlu o değil..