Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Yaman55

yanlızca anasının bacısının yanında sövenler yaşardoğuda söverler

ata55

azıcık palazlanınca kendini Samsunspor'uma eşdeger görenlere kapak olsun. hiç üzülmüyorum.

Yaman55

jean

bu da yalan oldu son hedef ligde kalmak gecen sene cok guclyduk eser yok bu sene

Oflu

01 December 2009, 20:03:35 #979 Son düzenlenme: 01 December 2009, 20:04:27 Oflu
Alıntı

İşte Türk sporunun içler acısı hali!

FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü'nde maddi sıkıntı baş gösterdi!

FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü'nün basın sözcüsü Hüseyin Tuncer, ''Kıbrıs Rum Kesimi ekibi K.V. İmperial AEL ile oynayacağımız maçın deplasman masrafları karşısında kulübümüz çıkmaza girmiştir'' dedi.

Tuncer, yaptığı açıklamada, kulübün maddi sıkıntılar içinde bulunduğunu ve deplasmanda oynayacakları maçın masraflarını karşılayabilecek durumda olmadıklarını belirterek, çözüm yolları aradıklarını söyledi.

Bu nedenle Türkiye Basketbol Federasyonu ile temasa geçtiklerini ifade eden Tuncer, şunları kaydetti:

''Kıbrıs Rum Kesimi ekibi K.V. İmperial AEL ile oynayacağımız maçın deplasman masrafları karşısında kulübümüz çıkmaza girmiştir. Sezon başından bu yana maddi sıkıntılarla boğuşan kulübümüz, bu deplasmana gitmek için gerekli vize ve uçak biletleri işlemlerine başlamıştır. Ancak ortaya çıkan masrafların karşılanamaz düzeyde olması bizleri zora sokmaktadır. Biz de acil olarak yönetim kurulu toplantısı yapıp bu konuyu masaya yatırdık. Toplantı sonucunda ise bu maça gitmeme kararı aldık ve bu talebimizi Türkiye Basketbol Federasyonu'na ilettik.''

Federasyonla yaptıkları görüşmelerde konuya çözüm aradıklarını belirten Tuncer, şöyle devam etti:

''Federasyonla yaptığımız görüşmelerin ardından ise başkanımız Hüseyin Tayıncı ve diğer yönetim kurulu üyelerimiz bir çıkış yolu bulabilmek için gerekli girişimlere başlasa da şu ana kadar herhangi bir sonuca varamamıştır. Samsun'daki maça gelen ve çiçeklerle karşıladığımız K.V. Imperial AEL takımı deplasmanına parasızlıktan dolayı gidemeyecek olmak bizleri de derinden yaralıyor.''

berusa55

01 December 2009, 20:46:06 #980 Son düzenlenme: 01 December 2009, 20:46:44 berusa55
Ayıp ayıp! Ne diye giriştiniz o zaman bu işe demezler mi adama? Bizi tüm ülkeye rezil etmek miydi amacınız! Yazık!

kuzey55

takımdan umutları yok boş yere gitmeyelim diye düşündüler anlaşılan mutlaka bir çözüm bulacaklardır.ayrıca metro selçuk üniversitesinin sponsoruydu acaba neden bu takıma biraz olsun destek çıkmıyo.bunun yanında nerede bizim koskoca samsunun işadamları bu parayı karşılayamayacak kadar acizler mi? yazık çok yazık...

babasamsunlu

:):) yine traji komik bi olay ile karşı karşıyayız...Bir anda kız baset takımı geçen sen bir ivme yakaladı ve bu ivme kötü giden futbol takımını yermek için iyi kullanıldı..bir anda geçmişinde ki başarılar unutulup Samsunsporumuzu yerden yere vuranlar ortalıklarda yoktur artık sanırım..O kız basket takımıda bizim takımımız ancak şuan samsunda tek bir değer varsa o da Samsunspor dur... gerisini yalan olduğunu geriden görenler gerilerde kalmaya devam edecekler...

Ollivanders

bizim isadamlari her zamanki gibi kabuklarina cekildiler.En iyi bildikleri sey bu.

kalptenþimþek

Dışişleri uçağıyla Çarşambadan uçururlar takımı..

Revenge

Arkadaşların dediği gibi,gitmemek olmaz. Buna bütün dünya güler. Helede oynacağımız rum takımı kıçıyla güler Türklerin düştüğü hale bak,uçak paraları bile yok diye. Bu sefil millet önünde bizleri bu hale düşürmeye kimsenin hakkı var mı? YOK.
Eeee öbür taraftan para yok deniyor,ne olacak o zaman. Benim bir fikrim var.
  Hiç olmazsa bu defalık,bu rum takımına karşı herkez masrafları kendi cebinden karşılasın. Yani oyuncular,idareciler ve hocalar ilerdeki alacaklarına mahsuben cebinden karşılasınlar masrafları. Ama öyle tüm takımın gitmesine gerek yok. Mesela kadroda olupta daha bu zamana kadar bir dakika bile süre almamış oyuncular götürülmesin.Öyle cümbür cemaat idarecide gitmesin. Bir tane kafile başkanı yeter. Cantuğ hoca doğal olarak gider,Yardımcılarından sadece bi tanesi gider. Masör...ne gerek var bu maçta olmayıversin... 
  Böyle yapsalar ne olur sanki. Aksi takdirde bir rum takımı karşısında Türkün başınaı öne eğdirmeye kimsenin hakkı yok. Kimsenin...

Oflu

Samsunlu oldugumdan bir kez daha utandim.. :(

kuzey55

Alıntı yapılan: Oflu - 01 December 2009, 23:10:41
Samsunlu oldugumdan bir kez daha utandim.. :(

ben utanmadım sende utanma gurur duy utanması gerekenler utansın.

Sercan

Aramızda para mı toplasak  :-\ :-\ Koskoca şehrin geldiği duruma bak >:( >:(

Recep

Alıntı yapılan: ata55 - 01 December 2009, 01:32:52
azıcık palazlanınca kendini Samsunspor'uma eşdeger görenlere kapak olsun. hiç üzülmüyorum.
rum kesimine çiçek gönderdikleri fenerrum sponsorluğunda gitsinler