Samsunspor'umuzun Bolu-Gerede-Esentepe Kampı Başladı

Başlatan Sadece Samsunspor, 01 July 2009, 10:20:12

« önceki - sonraki »

Kodalak

Futbolcular umutlu
Samsunsporlu futbolcular Kenan Yelek,Burhan Coşkun, Volkan Çekiç ve Murat Yıldırım, muhabirimiz İlker Aktaş'a kamp dönemi, takımın son durumu,teknik heyet ve yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundular.Muhabirimiz İlker Aktaş, Bolu Gerede'de birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlıların futbolcuları Kenan Yelek, Burhan Coşkun, Volkan Çekiç ve Murat Yıldırım'dan sizler için takım hakkındaki görüşlerini aldı. Yeni sezondan umutlu olduklarını belirten futbolcular,teknik heyetten de son derece memnun olduklarını dile getirdiler. İşte futbolcuların Samsunspor hakkındaki durum değerlendirmeleri:

KENAN YELEK: Antrenmanlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Takımdaki arkadaşlık ve uyum çok üst seviyede. Herkes elinden gelen gayreti ve çabayı ortaya koyuyor. İnşallah bu sezon iyi bir performans sergileriz ve özlemini duyduğumuz Turkcell Süper Lig'e yeniden çıkarız. Hocamızla ilk kamp dönemimiz. Biz hocamıza, hocamız da bize alışmaya çalışıyor. Onun isteriklerini en iyi şekilde yapmaya uğraşıyoruz. Hocamızın bize karşı olan tavrı çok iyi. Şu anda teknik heyetimizden son derece memnunuz. Umarım teknik heyet ve takım arasındaki uyum sezon içerisinde de aynen bu şekilde devam eder. Genç oyuncularımız için bu sezon büyük bir şans. Onların bu şansı en iyi şekilde değerlendirip hem kendileri, hem de Samsunspor için başarılı adımlar atmaları gerekiyor. İnşallah daha iyi çalışırlar ve takımımıza katkı sağlarlar. Bu ligde her an her şey olabilir. Biz zamanında şampiyonluk için kadro kurmuştuk ama düşmekten son anda kurtulmuştuk. Eğer iyi bir hava yakalarsak neler çok başarılı oluruz.

BURHAN COŞKUN: Bolu Gerede'ye gelirken ilk etapta bu kadar yoğun çalışacağımızı bilmiyorduk. Ama bundan da şikayetçi değiliz. Gayet iyi, zevkli ve faydalı geçiyor. Ben kampın geride kalan bölümünden oldukça memnunum. Kendi performansımı üst seviyede tutmaya ve mümkün olduğu kadar idman kaçırmamaya çalışıyorum. Hocamız çok iyi bir seçim. İlk günlerde kamuoyunun pek bir fikri yoktu ancak hocamızın geçmişteki başarıları ortada. Takımın başına geldiği günden bu yana bizimle olan ikili diyalogları çok iyi. Umarım bunun semeresini ligde de alırız. Takıma takviye yapılmaması durumunda takımdaki ağabeylerin sorumluluğu artacak. Biz de bunun bilincinde çalışıyor ve kendimizi ona göre hazırlıyoruz. Ligdeki hedefimiz en az Play-Off'a kalmaktır.

MURAT YILDIRIM: Samsunspor'da kalmaktan çok mutluyum. Takım olarak yeni teknik heyetimizden çok memnunuz. Hocamız idmanların dozunu iyi ayarlıyor. Yorulduğumuz zaman bizi zorlamayacak çalışmalar yaptırıyor. Geride kalan kamp çalışmalarımız çok verimli geçiyor. Takımımızdaki uyum çok iyi. Genç ve dinamik bir ekibiz. Ben her zaman hedeflerimi yüksek tutarım. Bu sezonki hedefimiz en az Play-Off oynamaktır. Eğer 1-2 takviye yaparsak belirlediğimiz bu hedefe çok daha kolay ulaşırız kanaatindeyim.

VOLKAN ÇEKİÇ:  Geçen sezon sakatlıklardan yana çok sıkıntı çektim ve şanssız bir sezon geçirdim. Konyaspor'da oynadığım dönemlerde ayak bileğimde bir çatlak oluşmuştu. O sakatlığım tamamen iyileşmeden mücadele ettiğim için problemler yaşadım. Ama sezon sonunda Almanya'da yaptırdığım kontrollerde hiçbir sorun kalmadığını ve kemiğin kaynadığını öğrendim. Kampın geri kalan bölümlerinde sakatlık konusunda hiçbir sıkıntım olmadı. Benim için bu sezon son şans. Ya var olacağım, ya da yok olacağım. Geçen sezonki kadronun bozulmaması bizim için büyük avantaj. Bu kadronun başına iyi bir teknik heyet getirildi. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar'dan son derece memnunuz. Yeni sezonun hem kendim, hem de Samsunspor için başarılı geçeceğine inanıyorum.

berusa55

14 July 2009, 13:48:09 #196 Son düzenlenme: 14 July 2009, 13:51:18 berusa55
Bugün ki "Tomaç haberini" okuyacak futbolcularda ve teknik ekipte tıpkı bizim gibi moral falan kalacak mı acaba!

Kodalak

Kaymakam´a teşekkür ziyareti
Bolu Gerede'de kamp yapan Kırmızı-Beyazlıların Kafile Başkanı Abdi Azgar,Sportif Direktör İsa Turan ve Kaleci Antrenörü Veysel Beşik, kampın ilk gönlerinde kendilerini ziyaret eden Gerede Kaymakamı Mustafa Masatlı'ya iadeyi ziyarette bulundular. Kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Kaymakam Mustafa Masatlı'ya teşekkür ettiklerini dile getiren Kafile Başkanı Abdid Azgar, "Sayın Kaymakamımız burada kaldığımız üre boyunca bizimle yakından ilgilendi. Yapmış olduğu tüm katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

KATKILARIMIZ SÜRECEK
Bu ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Gerede Kaymakamı Mustafa Masatlı, "Daha öncede söylediğim gibi Samsun ve Samsunspor'un bendeki yeri bambaşka. İmkanlarımız elverdiği müddetçe gönülden bağlı olduğumuz Samsunsporumuza elimizden gelen ilgi ve alakayı göstereceğiz. 1-15 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan ikinci kamp döneminde de takımımıza katkı sağlamaya çalışacağız" diye konuştu. Masatlı, ziyaretin ardından Kırmızı-Beyazlıları kapıya kadar uğurladı.

Kodalak

Tanju aferini kaptı
Kırmızı-Beyazlıların umut vadeden genç futbolcusu Tanju Çon, dün yapılan antrenmanlardaki performansı ile göz doldurdu. Özellikle sabah yapılan çift kale maçta iyi bir görüntü sergileyen Tanju, hocasından da aferini kapmayı başardı.

YaşarDoğu

14 July 2009, 13:58:14 #199 Son düzenlenme: 14 July 2009, 14:06:25 YaþarDoðu
Alıntı
MUSTAFA MASATLI KİMDİR?
1969 ÇORUM SUNGURLU DOĞUMLU

Samsun-Alaçam Eski Kaymakamı

Şuan Gerede Kaymakamı

1969 Çorum Sungurlu doğumlu olan Mustafa MASATLI, ilk ve ortaöğretimini Çorum'da tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu.MASATLI, Van'ın Bahçesaray, Antalya'nın Kale ilçelerinde kaymakamlık yaptı.Samsun Alaçam ilçesinde kaymakamlık görevini yürütüyordu.En son Bolu'nun Gerede ilçesine kaymakam olarak atandı.

Samsunun suyunu içen yadım edecek !!

pitbul055

Alıntı yapılan: Kodalak - 14 July 2009, 13:45:33
Futbolcular umutlu
Samsunsporlu futbolcular Kenan Yelek,Burhan Coşkun, Volkan Çekiç ve Murat Yıldırım, muhabirimiz İlker Aktaş'a kamp dönemi, takımın son durumu,teknik heyet ve yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundular.Muhabirimiz İlker Aktaş, Bolu Gerede'de birinci etap kamp çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlıların futbolcuları Kenan Yelek, Burhan Coşkun, Volkan Çekiç ve Murat Yıldırım'dan sizler için takım hakkındaki görüşlerini aldı. Yeni sezondan umutlu olduklarını belirten futbolcular,teknik heyetten de son derece memnun olduklarını dile getirdiler. İşte futbolcuların Samsunspor hakkındaki durum değerlendirmeleri:

KENAN YELEK: Antrenmanlarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Takımdaki arkadaşlık ve uyum çok üst seviyede. Herkes elinden gelen gayreti ve çabayı ortaya koyuyor. İnşallah bu sezon iyi bir performans sergileriz ve özlemini duyduğumuz Turkcell Süper Lig'e yeniden çıkarız. Hocamızla ilk kamp dönemimiz. Biz hocamıza, hocamız da bize alışmaya çalışıyor. Onun isteriklerini en iyi şekilde yapmaya uğraşıyoruz. Hocamızın bize karşı olan tavrı çok iyi. Şu anda teknik heyetimizden son derece memnunuz. Umarım teknik heyet ve takım arasındaki uyum sezon içerisinde de aynen bu şekilde devam eder. Genç oyuncularımız için bu sezon büyük bir şans. Onların bu şansı en iyi şekilde değerlendirip hem kendileri, hem de Samsunspor için başarılı adımlar atmaları gerekiyor. İnşallah daha iyi çalışırlar ve takımımıza katkı sağlarlar. Bu ligde her an her şey olabilir. Biz zamanında şampiyonluk için kadro kurmuştuk ama düşmekten son anda kurtulmuştuk. Eğer iyi bir hava yakalarsak neler çok başarılı oluruz.

BURHAN COŞKUN: Bolu Gerede'ye gelirken ilk etapta bu kadar yoğun çalışacağımızı bilmiyorduk. Ama bundan da şikayetçi değiliz. Gayet iyi, zevkli ve faydalı geçiyor. Ben kampın geride kalan bölümünden oldukça memnunum. Kendi performansımı üst seviyede tutmaya ve mümkün olduğu kadar idman kaçırmamaya çalışıyorum. Hocamız çok iyi bir seçim. İlk günlerde kamuoyunun pek bir fikri yoktu ancak hocamızın geçmişteki başarıları ortada. Takımın başına geldiği günden bu yana bizimle olan ikili diyalogları çok iyi. Umarım bunun semeresini ligde de alırız. Takıma takviye yapılmaması durumunda takımdaki ağabeylerin sorumluluğu artacak. Biz de bunun bilincinde çalışıyor ve kendimizi ona göre hazırlıyoruz. Ligdeki hedefimiz en az Play-Off'a kalmaktır.

MURAT YILDIRIM: Samsunspor'da kalmaktan çok mutluyum. Takım olarak yeni teknik heyetimizden çok memnunuz. Hocamız idmanların dozunu iyi ayarlıyor. Yorulduğumuz zaman bizi zorlamayacak çalışmalar yaptırıyor. Geride kalan kamp çalışmalarımız çok verimli geçiyor. Takımımızdaki uyum çok iyi. Genç ve dinamik bir ekibiz. Ben her zaman hedeflerimi yüksek tutarım. Bu sezonki hedefimiz en az Play-Off oynamaktır. Eğer 1-2 takviye yaparsak belirlediğimiz bu hedefe çok daha kolay ulaşırız kanaatindeyim.

VOLKAN ÇEKİÇ:  Geçen sezon sakatlıklardan yana çok sıkıntı çektim ve şanssız bir sezon geçirdim. Konyaspor'da oynadığım dönemlerde ayak bileğimde bir çatlak oluşmuştu. O sakatlığım tamamen iyileşmeden mücadele ettiğim için problemler yaşadım. Ama sezon sonunda Almanya'da yaptırdığım kontrollerde hiçbir sorun kalmadığını ve kemiğin kaynadığını öğrendim. Kampın geri kalan bölümlerinde sakatlık konusunda hiçbir sıkıntım olmadı. Benim için bu sezon son şans. Ya var olacağım, ya da yok olacağım. Geçen sezonki kadronun bozulmaması bizim için büyük avantaj. Bu kadronun başına iyi bir teknik heyet getirildi. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar'dan son derece memnunuz. Yeni sezonun hem kendim, hem de Samsunspor için başarılı geçeceğine inanıyorum.

futbolun F sinden anlamıyan adamları gazeteci yaparsan böyle sallarlar işte.lan bunlar korkudan olumsuz yazı yazamazlar.böyle sallama yazılarla bizi kandıracaklarını sanıyorlar.daha düne kadar Foto aktaşta fotoğrafcılık yapan kişi torpille haber gazetesine girmiş 2 sene önceye kadar stadın yolunu bilmeyen adam gelmiş gazetede samsunspor hakkında ahkam kesiyor.işte takım neden bu hallerde belli.basınıda 5 para etmez

Kodalak

Samsunspor'dan Güzeloğlu'na ziyaret!
14 Temmuz 2009 / 15:23
Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç ve yönetim kurulu üyeleri Samsun Valisi Sayın Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, "Sayın Valimiz her zaman yanımızda oldu. Desteğini daima yanımızda hissediyoruz.Yeni sezonla ilgili düşüncelerimizi kendisine ilettik.Kendisine ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız içtenliğimizle teşekkür ediyoruz" dedi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise konuşmasında, "Samsunspor, Türk sporunda ulusal ve uluslararası düzeyde marka değerine ulaşan, bunu hakkı ve layığı ile taşıyan, üzerinde kamuoyunun uzlaştığı, değer olarak buluştuğu bir takımdır. Samsunspor toplumsal, sosyal ve öncelikler listesinin şüphesiz ki başındadır. Biz Samsunspor'a desteğimizi sürdüreceğiz. Yeni sezonda kendilerine başarılar diliyorum."dedi.

cezayir55

birakin takim kayyuma kalsinda herkes rahatlasin

Kodalak

Futbolcular tedirgin
15 Temmuz 2009 / 12:24
Samsunspor'da Başkan Hakkı Tomaç'ın, 'kongre kararı alacağız' sözlerini duyan Kırmızı-Beyazlı futbolcular, tatile büyük moral bozukluğu içinde girdi. Oyuncularının suratlarının asıldığını gören Teknik Direktör Turhan Özyazanlar ise futbolcularıyla toplant
KÖTÜ ZAMANLAMA
Samsunspor'da sıkıntılar bitmek bilmiyor. Yaşanan maddi sıkıntılar, TFF ile sorunlara şimdi de bir yenisi daha eklendi. Başkan Hakkı Tomaç'ın şehirden gerekli desteği bulamadıkları için kongre kararı alacakları yönündeki açıklamalarını duyan Kırmızı-Beyazlı futbolcular, büyük tedirginlik yaşamaya başladı. Bu konuyla ilgili olarak yönetimden sağlıklı bir açıklama bekleyen futbolcuların morallerinin sıfırın altına düştüğü öğrenildi.

FUTBOLCULAR MORALSİZ
Başkan Tomaç'ın sözleri Gerede' de kamp yapan futbolcuların huzurunu kaçırırken bunun farkına varan Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, oyuncularıyla olağanüstü bir toplantı yaptı. Özyazanlar, "Biz işimize bakmalıyız. Kulüplerde bazen böyle durumlar yaşanabilir. Başkanımız ve yönetimimiz bu konuya kesin bir çözüm bulacaklardır. Kimse panik yapmasın. Şimdi tatilini iyi yapın, zor günler bizi bekliyor" diye konuştu.

beşnumara

Alıntı yapılan: pitbul055 - 14 July 2009, 15:26:10
futbolun F sinden anlamıyan adamları gazeteci yaparsan böyle sallarlar işte.lan bunlar korkudan olumsuz yazı yazamazlar.böyle sallama yazılarla bizi kandıracaklarını sanıyorlar.daha düne kadar Foto aktaşta fotoğrafcılık yapan kişi torpille haber gazetesine girmiş 2 sene önceye kadar stadın yolunu bilmeyen adam gelmiş gazetede samsunspor hakkında ahkam kesiyor.işte takım neden bu hallerde belli.basınıda 5 para etmez
kendisi fanatik trabzonsporludur.samsunsporla hiç bir alakası yoktur.sadece kafa bulmak için yazı yazıyo. ben daha önce de dedim: "bu şehirde bir tane samsunsporlu kardeşimiz arkadaşımız yok mu da tesislerde ts'linin ne işi var"...
bu şahız siteye de üyedir.bizim duruşumuzu buradan okuyup kendince bizi kandırmaya çalışan biri.ulna sen git de çift karakterlileri kandır.biz senin tsli olduğunu biliyoruz kimi kandırıyorsun sen?

Kodalak

Gollerimle geliyorum
16 Temmuz 2009 / 14:45
Kırmızı-Beyazlı ekibin yeni sezonda gol umudu Turgut Doğan Şahin, iddialı. Genç futbolcu, oynayacağı futbol ve atacağı gollerle adından sıkça söz ettireceğini söyledi
Samsunspor'un genç forveti Turgut Doğan Şahin, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Takım olarak yüksek tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Kırmızı-Beyazlı oyuncu, "Yeni sezonda işimizin çok zor olacağını biliyoruz. Geçen yıla oranla çok daha zor ve kritik bir lig yaşayacağız. Takviye yapamamamız bizim için çok büyük bir handikap sayılmaz. Genç ve dinamik bir takımız. Bunun avantajlarını sezon içinde göreceğiz" dedi. Yeni sezonda iddialı olduğunu ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin genç futbolcusu, "Oynayacağım futbol ve atacağım gollerle takımıma faydalı olmak istiyorum. Bunun için kamp boyunca çok iyi çalıştım" diye konuştu.

beşnumara

gel turgut gel ne olursan ol yine de gel  :D :D
artık sabırsızlanıyorum bu çocuğun atacağı goller için ;)

Kodalak

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 July 2009, 16:16:29
gel turgut gel ne olursan ol yine de gel  :D :D
artık sabırsızlanıyorum bu çocuğun atacağı goller için ;)

Sadece Samsunspor

berusa55

21 July 2009, 16:41:23 #209 Son düzenlenme: 21 July 2009, 16:44:32 berusa55
Sercan bir penaltı atsana görelim!... İnşallah şu açıklamaların lafta kalmaz.