Samsunspor'umuzun Bolu-Gerede-Esentepe Kampı Başladı

Başlatan Sadece Samsunspor, 01 July 2009, 10:20:12

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 July 2009, 08:43:39
GOLCÜ CHELİDZE ANTRENMANDA
Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını tesisleri'nde yaptığ çalışma ile sürdürürken, transfer çalışmaları devam eden Gürcü futbolcu Gıorgı Chelıdze, idmana katıldı.

Samsunspor, yeni sezon ikinci etap çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idmanda futbolcular kondisyon ve fizik ağırlıklı çalıştı. Çalışmaya üçerli grupları halinde, topla ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonda minyatür çift kale maç yaptılar. İdmanda futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti. Kıran kırana geçen çalışmada futbolcuların birbirleriyle yapmış oldukları mücadelelerde ufak sakatlıklar yaşandı. Teknik direktör Turhan Özyazanlar, çalışmada hata yapan futbolcuları sert bir şekilde uyardı. Ayrıca, görüşmeleri süren Gürcü futbolcu Gıorgı Chelıdze, idmana katıldı. 1986 doğumlu olan ve forvet mevkiinde oynayan futbolcunun Dinamo Tiflis takımıyla Şampiyonlar ve UEFA Ligi tecrübesi olduğu belirtildi.
iha 

Eklenme : 21.07.2009

Adam geldiği takımda da 55 numarayı giyiyormuş, şans mı ne :)

İnşallah gerçekleşir transfer

beşnumara

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 22 July 2009, 08:37:01
fazla uzamaya başladı süper lig ayrılığı.bir süper lig heyecanı yaşayalım da nereye giderlerse gitsinler.olmadı kocaeli gibi bir tatil yapıp geri geliriz köye ;D
şehre heyecan gelsin diye mi :D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 July 2009, 11:14:42
şehre heyecan gelsin diye mi :D
dabi dabi ;D Bank asyada bayağı heyecan yaşadık biraz değişik heyecan formatına girelim.daha büyük heyecan yaşatalım taraftarımıza derlerse futbolcular,3 lige kadar düşeriz ;D

beşnumara

en büyük heyecanı yaşatmak için of ile hazırlık maçı almışlar diye duydum :D

Kodalak

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 22 July 2009, 11:41:27
dabi dabi ;D Bank asyada bayağı heyecan yaşadık biraz değişik heyecan formatına girelim.daha büyük heyecan yaşatalım taraftarımıza derlerse futbolcular,3 lige kadar düşeriz ;D

yahu kardeş şakası bile verem eder yapmayın bunu

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: beşnumara - 22 July 2009, 11:45:20
en büyük heyecanı yaşatmak için of ile hazırlık maçı almışlar diye duydum :D
yakışır?lig tv almasa maçı da açık olan kanaldan izleme şerefine nail olsak yaw :D

Sadece Samsunspor

AlıntıBir idmanda 7 sakatlık

22 Temmuz 2009 / 12:37

Kırmızı-Beyazlı ekibin dün sabah antrenmanında ard arda tam 7 oyuncunun sakatlanması teknik ekibi alarma geçirdi

PEŞPEŞE SAKATLANMALAR
Samsunspor'un dün yapılan sabah antrenmanında sakatlanmaların ard arda yaşanması teknik ekibi paniğe sürükledi. İdmana tam kadro halinde çıkan Kırmızı-Beyazlı ekipte, idman boyunca önce Volkan Çekiç, daha sonra sırasıyla Burhan Coşkun, kaleci Cengiz, Atalay, Oktay Delibalta, Hüseyin ve Yusufcan sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.

ÖNLEMLER ALINACAK
Sakatlanan oyuncuların arasında Oktay ve Yusufcan'ın sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi. Dizlerinde problem olduğu açıklanan iki futbolcunun dün akşam ki antrenmana çıkmayarak dinlendirildiği ifade edildi. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, ard arda yaşanan sakatlanmaların önüne geçmek için bir dizi önlemlerin alınacağını açıkladı.

Zaten kadromuz çok dar bide sakatlık olmasın, zaten lig uzun bi maraton, allah korusun ligde bi murat veya oktay,kenan falan sakatlanırsa çok kötü şekilde etkileniriz, keza kaleci cengizde öyle

Kodalak

Kaptan Emin'den ziyaret
22 Temmuz 2009 / 12:34
Samsunspor'un efsane Kaptanlarından Emin Kar, Nuri Asan Tesislerine gelerek, Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, yardımcıları ile Sportif Direktör İsa Turan'ı ziyaret etti. Kar, Özyazanlar, yardımcıları ile İsa Turan'a yeni sezon öncesi başarılar diledi
TEKNİK HEYETE BAŞARI DİLEDİ

Samsunspor'da bir döneme damgasını vuran efsane futbolcu eski Takım Kaptanlarından Emin Kar, dün oğlu Mustafa Kar ile Nuri Asan Tesislerine gelerek, sürpiz bir ziyarette bulundu. Tesislerde Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, yardımcıları ve Sportif Direktör İsa Turan ile görüşen Emin Kar, Teknik Direktör Özyazanlar, yardımcıları ve Sportif Direktör Turan'a yeni görevlerinde başarı diledi. Eski Kaptan Kar, Samsunspor'a her zaman destek ve bilgi vermeye hazır olduğunu söyledi.

ÖZYAZANLAR MUTLU OLDU

Eski Takım Kaptanlarından Emin Kar'ın ziyaretinden bir hayli memnun kaldığını ifade eden Teknik Direktör Özyazanlar, "Eski Kaptanın beni ve diğer antrenör arkadaşlarımı ziyaret etmesi beni çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kaptanımızın bilgi ve tecrübesinden faydalanacağız"dedi. Kaptan Emin Kar, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk'un da bulunduğu sohbette Samsunspor kazası ile futbolculuk dönemiyle ilgili anılarını anlattı.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=26612

Kodalak

Stada hayran kaldılar
22 Temmuz 2009 / 12:37
Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, yardımcıları Veysel Beşik ve Mesut Çalışkan ile Genel Menajer Resul Akçay, dün 19 Mayıs Stadı'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
Burada yetkililer ile bir araya gelen teknik ekip, daha sonra sahanın zeminini inceledi. Samsunspor'un stadının süper bir zemininin olduğunu dile getiren Teknik Direktör Özyazanlar, "Gerçekten harika bir stat. Zaten tesislerimizi konuşmaya gerek yok. Bir kulübün sahip olabileceği en güzel imkanlara sahip bir takım Samsunspor" diye konuştu.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=26618

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 22 July 2009, 12:40:07

Zaten kadromuz çok dar bide sakatlık olmasın, zaten lig uzun bi maraton, allah korusun ligde bi murat veya oktay,kenan falan sakatlanırsa çok kötü şekilde etkileniriz, keza kaleci cengizde öyle

daha lig başlamadan dökülmeyiz inşallah.dediğin gibi zaten sakatlanan futbolcuların yerine pek alternatif yok.el de avuçta ne varsa bu işte.bir de lig başlayınca sakatlıklar olacak illa ki,işimiz çok zor.ALLAH yardımcımız olsun

Ben Ofosu

bu Hakan Koçarslan canlı bombasını sağ bekte düşünmek nasıl bir hocalık anlayışı? bu hocanın kulağına hakan'ın canlı bomba olduğunu söyleyecek bir isim yok mu ,isa turan ne iş yapar orada? adam sarı-kırmızı kart rekortmeni,zaten yer ve kademe bilgisi zayıf,süratli değil,top tekniği zayıf , ondan olsa olsa kaleci olur bu takıma ..

efsane kaptanım,çok sevdiğim,güzel insan Emin Kar yine elinden geleni yapmış,takımın yanındayım mesajını vermiş.Emin Kar'ın Samsunsporluluğundan bizim takımdaki adamlardan kaçı etkilenmiştir yada kaçı tanıyordur Emin Kaptanı acaba?

Gürcü forvet konusu ise muamma. Ayranımız yok içmeye,adam getiriyoruz. adam da 1986 doğumlu,altyapı yaşıda geçmiş,eşek kadar adam. daha tahta açılmadan,bu tip hareketler içine girerek sanırım "tahtayı açacağız , az kaldı" diyorlar. hele bi açılmasın da , görürüm seni o zaman Tomaç .

beşnumara

tahta mutlaka açılacak.er veya geç mutaka açılacak. anlaştığımız oyuncular var deniliyor.bunun yanında oktay gibi murat gibi oyuncuları deneyerek keşfetmeye çalışıyorlar.ne güzel işte cebimizden para mı çıkıyor.haaa ama biri çıkıp derse ki domatesimiz peynirimiz kaşarımız azalıyor derse şaşırmam.

Kodalak

Kodalak

Geçmişle kıyaslama yapmam
Kırmızı Beyazlıların teknik patronu Turhan Özyazanlar, takımın son durumu hakkında bilgi verdi. Takımdaki arkadaşlık ortamından ve futbolcuların çalışma isteklerinden memnun olduğunu dile getiren Özyazanlar, "Geçen seneyle ilgili kıyaslama yapamam. Bu futbolcularımızın özverisidir" dedi.Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, 18 Temmuz´da başlayan ve 5 günü geride kalan ikinci etap kamp çalışmalarını değerlendirdi. İkinci etap çalışmalarındaki asıl hedeflerinin bolca hazırlık maçı yapmak olduğunu söyleyen Özyazanlar, "Hazır olan rakipler bulamadığımız için bu istediğimizi şuana kadar gerçekleştiremedik. İstediğimizden daha az sayıda maç yapacağız. Benim istediğim bizimle birlikte kampa gelen her oyuncuyu mümkün olduğu kadar fazla değerlendirmek. Ne kadar fazla şans verirsek o kadar doğru karar veririz. Ama maalesef bazı oyuncularımız için yeterli fırsat verememiş olacağız fakat onlar yine bizim oyuncularımız. Yollarımızın ayrılması gibi bir durum söz konusu olmayacak. Ama takıma girebilmek için daha fazla çaba gösterecekler ve daha fazla göze batmaları gerekecek. Bizde bunu istemediğimiz için herkese eşit şans verme taraftarıyız" dedi.

O KADAR UZMAN DEĞİLİM
Normalde 6 ya da 8 hazırlık maçının kamp dönemi için iyi bir rakam olduğunu ifade eden teknik patron Özyazanlar, "Ama biz ekstradan maçlar oynayarak her sporcumuza 1'den fazla şans vermek istiyorduk. Çünkü futbolcuya 1 defada yorum yapmak yanlış olur. Ben o kadar uzman değilim. Kimsenin de 1 defada karar verebilecek kadar uzman olduğuna inanmıyorum. Şu anki görüntü Ofspor ile maç oynayacağımız yönünde. Ama yine de kesin bir şey yok" dedi.

KIYASLAMA YAPAMAM
Geçen sezonla şimdiki sezon arasındaki farkı bilmediğini dile getiren Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, "Kıyaslama yapamam. Bana göre takımın durumu şuan için normal. Ben ekstradan hiç bir şey yapmadım. Benim kulağıma da futbolcuların istekli haliyle ilgili farklılık bilgileri geliyor ama ben daha önceki takımlarda nasıl çalışıyorsam şimdi de öyle çalışıyorum. O futbolcuların özverisidir. Benim gözümde oyuncularımın hepsi sorunsuz. Sakatlanan oyunculara izin verdiğim halde onlar çalışmaya katılıyor. Bu nedenle de futbolcularımızın çalışma isteklerinden hayli memnunum" dedi.

KENDİMİ NİYE CEZALANDIRİM Kİ?
Takım içerisindeki arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunun altını çizen Özyazanlar, "İdmanlarda arada sırada birbirlerine karşı seslerini yükseltebilirler. Bu da doğaldır. Çünkü tekme yiyorlar, darbe alıyorlar, canları yanıyor. Önemli olan biz müdahale etmeden bunların sona ermesi. Normalde müdahale etmemiz çok kolay, kaybetmekte çok kolay. Kovarsın olur biter. Ama niye kendi kendimi cezalandırim ki? Biz herkesin etinden, sütünden, kemiğinden, yününden faydalanmak istiyoruz. Arada sırada böyle tartışmalar olacak. Ama büyümeden kendileri halledecek, bize yansımayacak" diye konuştu. 

İYİ BİR OYUNCU GÖRÜNTÜSÜNDE
Gürcü forvet Gıorgı Celidze ile ilgili sorumuza da cevap veren Turhan Özyazanlar, "Bizimle sahaya çıkan herkes de elbet bir şeyler vardır. Ama ne kadar var? Bizim gücümüze güç katacak kadar mı, bizim oyuncularımız kadar mı, yoksa bizimkilerden az mı? Ben böylesine kısa bir zamanda karar vermek istemem. Ama iyi bir oyuncu görüntüsünde. Ama dediğim gibi, bizim gücümüze güç katması gerekli. Eldeki oyunculardan iyi olmalı ki bir anlamı olsun. Diğer türlü mantıksız olur çünkü" dedi.

ONLAR AÇISINDAN İYİ BİR İŞ
Trabzonspor'un Turgut Doğan Şahin'le ilgilendiği yönündeki haberi de değerlendiren Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, "Bu gayet doğal. Eğer Trabzonspor Turgut'u istiyorsa bu onlar açısından çok iyi bir iştir" diyerek sözlerini noktaladı.

beşnumara