Samsunspor'umuzun Bolu-Gerede-Esentepe Kampı Başladı

Başlatan Sadece Samsunspor, 01 July 2009, 10:20:12

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 July 2009, 16:41:23
Sercan bir penaltı atsana görelim!... İnşallah şu açıklamaların lafta kalmaz.

yalan yalan yalan hiç bişey olmaz bunlarddann...

Ben Ofosu

Sercan'a inanmak istiyorum,ama adam olacağını sanmıyorum çünkü karakter olarak adam değil.Geçen sene samsun kamuoyu önünde o kadar küçük düştü ki,bu takımı şampiyon yaparsa ancak affettirir kendini.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

21 July 2009, 18:46:10 #212 Son düzenlenme: 21 July 2009, 18:47:47 Bir Sevdadýr Samsunspor
Boş verin şimdi konuşsunlar geçen seneki sahada piknik yapan adamlar.lig başlasın küfürleri yediklerinde yine adam olamadıklarını anlarlar o zaman

beşnumara

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 21 July 2009, 18:03:19
Sercan'a inanmak istiyorum,ama adam olacağını sanmıyorum çünkü karakter olarak adam değil.Geçen sene samsun kamuoyu önünde o kadar küçük düştü ki,bu takımı şampiyon yaparsa ancak affettirir kendini.
bu takım şampiyon olup bu genç futbolcuların adı kamuoyunca duyulursa bu adamların hiçbiri kalmaz samsunda

14.basamak

Dün akşam tesislerin önünden geçerken izledim çift kaleyi, Turhan Hoca, sağ açık oynatıyordu çocuğu..Bir anlam veremedim..

safser

Alıntı yapılan: 14.basamak - 21 July 2009, 22:17:34
Dün akşam tesislerin önünden geçerken izledim çift kaleyi, Turhan Hoca, sağ açık oynatıyordu çocuğu..Bir anlam veremedim..
Sağ ve Sol açık zaten mevkisi ben öyle biliyorum ;)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 July 2009, 22:05:13
bu takım şampiyon olup bu genç futbolcuların adı kamuoyunca duyulursa bu adamların hiçbiri kalmaz samsunda
fazla uzamaya başladı süper lig ayrılığı.bir süper lig heyecanı yaşayalım da nereye giderlerse gitsinler.olmadı kocaeli gibi bir tatil yapıp geri geliriz köye ;D

Kodalak

GOLCÜ CHELİDZE ANTRENMANDA
Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını tesisleri'nde yaptığ çalışma ile sürdürürken, transfer çalışmaları devam eden Gürcü futbolcu Gıorgı Chelıdze, idmana katıldı.

Samsunspor, yeni sezon ikinci etap çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idmanda futbolcular kondisyon ve fizik ağırlıklı çalıştı. Çalışmaya üçerli grupları halinde, topla ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonda minyatür çift kale maç yaptılar. İdmanda futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti. Kıran kırana geçen çalışmada futbolcuların birbirleriyle yapmış oldukları mücadelelerde ufak sakatlıklar yaşandı. Teknik direktör Turhan Özyazanlar, çalışmada hata yapan futbolcuları sert bir şekilde uyardı. Ayrıca, görüşmeleri süren Gürcü futbolcu Gıorgı Chelıdze, idmana katıldı. 1986 doğumlu olan ve forvet mevkiinde oynayan futbolcunun Dinamo Tiflis takımıyla Şampiyonlar ve UEFA Ligi tecrübesi olduğu belirtildi.
iha 

Eklenme : 21.07.2009

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Idmana katıldı da tahta açılmazsa ne olacak anlamadım yaw.ki tahta falan da açılacağı yok.

Kodalak

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 22 July 2009, 08:51:00
Idmana katıldı da tahta açılmazsa ne olacak anlamadım yaw.ki tahta falan da açılacağı yok.

yaşı küçük olduğu için önce pafa sonra filiz lisansla a takıma kazandırılır

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 July 2009, 08:54:47
yaşı küçük olduğu için önce pafa sonra filiz lisansla a takıma kazandırılır
mesajı yazdıktan sonra bende öyle düşündüm.yani problem yok.ama bayağı bir vakit geçer herhalde.ikinci yarı ancak oynar gibi

Kodalak

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 22 July 2009, 09:14:18
mesajı yazdıktan sonra bende öyle düşündüm.yani problem yok.ama bayağı bir vakit geçer herhalde.ikinci yarı ancak oynar gibi

belli bir süresimi varki,gerçi farketmez bankasya da kıyamet ligin 2.yarısı kopuyor zaten o zamana olsunda adam olsun ,karakterli olsun birde futbolcu olsun..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 July 2009, 09:20:07

belli bir süresimi varki,gerçi farketmez bankasya da kıyamet ligin 2.yarısı kopuyor zaten o zamana olsunda adam olsun ,karakterli olsun birde futbolcu olsun..
ben öyle biliyorum.bir 6 ay falan.yanılmıyorsam.ama dediğin gibi iyi çıksında sonra faydalı olur.zaten elimiz kolumuz bağlı.

55.hakan

daha bunun filiz lisansı mı kalmış yaa 23 yaşında :D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: hakanelgun - 22 July 2009, 09:29:18
daha bunun filiz lisansı mı kalmış yaa 23 yaşında :D
öyle olmazsa zaten alamayız.tahta yüzünden direkt transfer yapamıyoruz ya.