Tomaç: "Kongre kaçınılmaz"

Başlatan YaşarDoğu, 14 July 2009, 10:41:17

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

14 July 2009, 10:41:17 Son düzenlenme: 14 July 2009, 10:48:57 YaþarDoðu
Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, kendilerine verilen desteğin yetersiz olduğunu ayrıca kaleci Maxsic'in borcu ödenmediği takdirde TFF tarafından 6 puan silinerek lige başlanacağını söyledi.

Kırmızı - Beyazlı kulübün Başkanı Hakkı Tomaç, sezon başlamadan mutlaka olağanüstü kongreye gideceklerini söyledi. Başkan Tomaç özellikle Fuat Köktaş yönetiminin istifası sonrası şu anki geçici yönetimin bu kulübün sahipsiz kalmaması adına görevi üstlendiğini hatırlatarak, " Şu ana kadar eldeki imkanlar ölçüsünde ben ve yönetimdeki arkadaşlarımın küçümsenemeyecek çalışmaları olmuştur" dedi.

Başkan Tomaç, Samsunspor'un elindeki futbolcu kadrosunu hemen hemen muhafaza ettiklerini ifade ederek, yeni Teknik Direktörünü belirleyip Bolu Gerede'de kamp çalışmalarını başlattıklarını hatırlattı. Hakkı Tomaç sözlerine şöyle devam etti;" Biz bunları yaparken en ufak şehir yada taraftar desteği görmeden yaptık. Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından destek amacı ile düşünülen proje konuşulduğu gibi durmakta olup en ufak bir somut maddi kaynak oluşmamıştır. Yine Sayın Bakanımız Mustafa Demir'den alınan yardım şu ana kadar hayata geçirilmemiş durumdadır."

Yönetime talipli varsa çıksın

"Samsunspor kulübüne destek olunmadığı takdirde ben ve yönetimdeki arkadaşlarımın da çok fazla bir şeyler yapabilmesi mümkün görünmemektedir" diyen Tomaç," Bu nedenle önümüzde ki günlerde mutlaka olağanüstü kongre yapılarak Samsunspor yönetimine yeni talipli arkadaşlar aranacaktır. Belki de bizden daha iyi yada şehir desteğini arkasına alabilecek yönetim oluşabilir diye düşünüyorum. Ancak bu kongrede yine başka talipli çıkmazsa o zaman ben ve arkadaşlarımın devam edip etmeme konusunda yeni bir karar almamız gerekecektir" dedi

Biz de şaşırmış durumdayız

Başkan Tomaç bu arada transfer tahtasının yeniden açılması konusunda ki çalışmalardan olumlu bir sonuç alınamadığını kaydederek," Özellikle Bulgar kaleci Maxsic'in Samsunspor kulübünden önceki yıllardan alacağı olan 180 bin dolar konusunda UEFA tarafından TFF'ye gelen uyarı yazısı sonrası kulübümüzün söz konusu borcu 10 gün içinde ödenmesi istenmektedir. Aksi takdirde yine UEFA yaptırımlı TFF tarafından bu sezon Samsunspor'un Bank Asya Liginde 6 puanının silinmesi yoluna gidilecektir. Ayrıca buda yetmiyormuşcasına yine 2001 senesinden alacaklı futbolcular kervanına Da Silva e Sauza'da katılmış durumda. Yabancı futbolcular bilindiği gibi UEFA kararı sonrası borçlu olan kulübü kapatma yoluna bile gidebiliyorlar Anlayacağınız şu an ben ve yönetimde ki arkadaşlar para bulsak bile bu parayı halen anlaşamadığımız kalecimiz Hasan'a mı verelim, yoksa 6 puan silinmesi söz konusu Maxsic'e mi verelim bizde şaşırmış durumdayız. Artık zor günleri aşması imkansız hale gelmiştir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Gazetesi
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sana dedik dimi sal bizi diye, kendi başını kendin yaktın şimdi tüm ihale sana kalsın da gör bakalım. >:(  Yzy ile olan kankalığınıza ne oldu efendim?

Çok zor günler bekliyor bizi, takımın kamptaki moralinide alt süt edecek bi açıklama.Allah sonumuzu hayırlı etsin. :(

Kodalak

red_white

tomaç şimdimi aklına geldi yap şu kongreyi ne olucaksa olsun geç kalınmış bir haber

Amsterdamli

Bulgar Maksice verecegiz derken yanlis adama vermesinler parayi. Bu adam Sirp kardesim Sirp!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Sil baştan olacağız anlaşılan.hakkı amcanın çamura yatacağı belliydi zaten.

mehmet yılmaz

Bakınız tarih 15 Mayıs; yani tam 2 ay önce neler demişiz?

Bravo sana Tomaç... Yedin 60 günü.

AlıntıTaraftarlardan kongre çağrısı
15 Mayıs 2009 / 16:25

M. Teoman Taş Samsunlular Derneği Başkanı Erdem Eynel, Samsunspor'un Yönetim Kurulu'nun güçlendirilmesi için acil Kongre Çağrısı yaptı.

Samsunspor konusunda yaptığı çalışmalarla dikkatleri çeken M. Teoman Taş Samsunlular Derneğinin Başkanı Av. Erdem Eynel, Samsunspor'un mevcut yönetim kurulu'nun oluşturulma gayesinin ortadan kalktığına dikkat çekerek, acil Genel Kurul çağrısı yaptı.

Basın toplantısı düzenleyen Av. Erdem Eynel, Samsunspor'un geçmiş yıllardaki sıkıntılarının tekrarlamaması için bir an önce Genel Kurul'a gitmesi gerektiğini ifade etti. Eynel, Büyükşehir Belediye Başkanı Y.Ziya Yılmaz'ın attığı olumlu adımlar ve Samsun'a verilen bakanlığın Samsunspor için önemli gelişmeler olduğunu ifade etti.

Eynel: "Mevcut yönetimin oluşturulma gayesi ortadan kalkmış durumdadır. Şu an için adeta atanmış bir yönetim gibi görünen yönetim listesinin hiç değilse revize edilmesi ve güçlendirilmesi için bir genel kurul yapılması ve Samsunspor için son yıllarda hiç olmadığı kadar olumlu görünen bazı dış şartların daha çabuk harekete geçirilmesi, oluşturulacak yeni yönetimin şehrin değişik kademelerinde de taraftarlar arasında da bir heyecan uyandırması gerektiğini"dedi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=11830

King Of The North

lig başlamadan şevkimiz de kalmayacak

34_55

arkadaş ancamı aklın başına geldi bu büyük taraftar sana ve sözde ekibine kongre yap derken aklın neredeydi eyyy TOMAÇ bir sözümde SAYIN BAKANIMIZ MUSTAFA DEMİRE lütfen bu takıma sahip çık ve verdiğin sözlerin arkasında dur buraya trabzonsporun tırını getireceğinize az samsunspora sahip çıkında insanların gönlünü alın içimizdeki sayın İRLANDALILAR.....

harbisamsunsporlu5517

King Of The North

gozgoz yýlmaz

Mayıs ayında taraftarlar bir basın açıklamsı yaparak acilen kongre yapılması gerektiğini söylemedi mi? 2  ayı boşa geçirdin. feneriuma çiçek gönder, kombineyi fahiş fiyat yap,ondan sonra taraftar desteği de. geçmişteki basarısızlkların yüzünden kimse sana inanmadı, katakulli ile baskan yaptın kendini, az kalsın yine küme düşürecektin bizi.

kuzey55

lan rezil herif yapamıyosan bırak dedik o kadar zamanı boşa geçirdin şimdi benden bu kadar öylemi.allah belanızı versin lan sizin.defolun gidin mutlaka oraya gelecek birisi bulunur...

Ollivanders

Kimlerle muhattap oluyorz yarabbim sabır !!!

Ertuğrul Sağlam

Başkanlığa talp olan olduğu sürece Kongre en mantıklı düşünce olur en azından seçilmiş Başkan ve yönetimi şuanki yönetimden daha iyi olur...

55.hakan

şu zamanda yapılan işe bak mayısta alsana şu kararı çok ileri görüşlüsün bravo yani bravo klüp kapanacakmış tabi maksic e verceksen parayı kime vereceksin