Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 03 July 2009, 18:37:08
Flaş... Flaş... Flaş...

Arkadaşlar bir son dakika gelişmesini sizinle paylaşayım...

Errea tarafından Samsun'da açılan ürün satış mağazasının 11 Temmuz Cumartesi günü açılacağı açıklanmıştı... Ancak o tarihte Samsunspor Kulübü, Gerede'de kampta olacağından açılış tarihi yeniden düzenlendi...

Buna göre Errea mağazası 18 Temmuz Cumartesi günü açılacak... Açılışa Samsunspor Kulübü de tam kadro katılacak...

Açılışa gelmek isteyenlerin bilgisine...
aziz yıldırım çelenk gönderir herhalde.bizimkilerin onlara karşı yaptığı medeni davranışa karşı???ne de çok medeni insanlar varmış samsunda  yaw???

beşnumara

bakalım aziz abileri gönderecek mi?

turgut da gelecek mia bi açılışa olmazsa ben bir saatliğine samsun yapayım.geçen sezon adana maçı öncesi gelmiştim bulamamıştım.sezon öncesi bu sefer saldırayım ki belki bir sezon boyunca aklında olur yiyeceği dayak

JohnAbruzzi

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 July 2009, 20:10:26
bakalım aziz abileri gönderecek mi?

turgut da gelecek mia bi açılışa olmazsa ben bir saatliğine samsun yapayım.geçen sezon adana maçı öncesi gelmiştim bulamamıştım.sezon öncesi bu sefer saldırayım ki belki bir sezon boyunca aklında olur yiyeceği dayak

pfff sen turguta kurban olun gelecekte yıldız oldugunda bakalım boyle konusabilecen mi.Daha 21 yasında yeni yeni pisiyo

red_white

bu kafayla ondan ne yıldız olur nede yıldız tilbe

JohnAbruzzi

red_white

Samsunspor lusun turgutu ozaman yakından bilirsin savunduğuna göre Samsunspor luların hepsi biliyo nasıl bir kafa yapısı olduğunu açıklamak zorunda değilim

erdem

şaka maka aziz çelenk falan yollayacak mı bakalım hakkı abisine

red_white

yollar kocaman bi çelenk bekliyoruz tabi o olmadan olmaz

Kaya

Beyler sezon öncesi bu TURGUT muhabbetini kapatalım geçen sene yaptıklarını hepimiz çok iyi biliyoruz ayrıca konu başlığıyla çok alakasız bir konu birde beşnumara nın kişisel bir gıcıklığı ve takıntısı var üstüne gitmeyin  ;D

red_white

Rekor bi forma satışı olursa süper olur düşünsenize stadda herkeste forma var ne güzel bir görüntü

beşnumara

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 03 July 2009, 20:25:44
pfff sen turguta kurban olun gelecekte yıldız oldugunda bakalım boyle konusabilecen mi.Daha 21 yasında yeni yeni pisiyo
sen turgutun neyi oluyon? açık açık konuşsana.bu sitede turgutu bi adamın savunması için onun bi yakını menajeri falan olması lazım.geçen sene bunun örneğini çok gördük.biliyoruz artık bazı şeyleri.bana turgutu savunma.işine bak

Sercan

Alıntı yapılan: red_white - 03 July 2009, 21:04:38
Rekor bi forma satışı olursa süper olur düşünsenize stadda herkeste forma var ne güzel bir görüntü

Ama bu orjinal forma ve ürünlerini stadın yanındaki ve rus pazarının girişindeki yerlerde de satmaları lazım...

red_white

orayada açabilirler ama açıcakları yerleri yeniden dizayn edip lüks olması gösterişli olması lazım

cagdas-uLtras

JohnAbruzzi

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 July 2009, 21:11:01
sen turgutun neyi oluyon? açık açık konuşsana.bu sitede turgutu bi adamın savunması için onun bi yakını menajeri falan olması lazım.geçen sene bunun örneğini çok gördük.biliyoruz artık bazı şeyleri.bana turgutu savunma.işine bak

turgutun hic biseyi diilim staddan izleyip oyun tarzını begenen bir taraftarım ve gelecekte yıldız olacagına inanıyorum
Sen İ$ine bak