fenerum açılışına gelen çelenkler !

Başlatan HaSaNCaN, 13 June 2009, 13:50:07

« önceki - sonraki »

alisan5516

lafta herkes bişeler yazıyo herkes gidiyo önünden geçiyo kim bi taş atıp vurup camını indiriyo ??? olay sadece bu değil bjk şampiyon oldu sevinen bjklileri biz çiftlikte döverken samet filan sokaktan topladığımız gençlerle kim vardı orda ??? sitede herkes yazıyo ne oldu samet gibi bi taraftar iptal ettirdi üyeliğini bazı boş boş yazanlar sadece yazıp duranlar yüzünden yarın bigünde feneriuma yapılcak olanlar belli kimin yapca da belli siz canınızı sıkmayın herşeyi böyle ulu orta yerde konusmayın buraya herkes girebiliyo görebiliyo ayrıca konu konusuldukca büyüyo abartılıyo herkes sahip çıkıyo kimse konusmasın bu konular hakkında kapansın konu sezon açılınca görürsünüz hepiniz özellikle uzaktan uzaktan taraftarlık yapan var bi kaç tane özel msjlarda samsunspor fln tanımayıp küfür edenler onlar hepten sussun sizin gibiler yüzünden gerçek taraftarlar gitti burdan anlayan anlamıstır beni ...

beşnumara

sen önce ne anlatmak istedin onu söyle. ben bi şey anlamadım şahsen.cümlelerinde nokta virgül olmayınca haliyle anlamak da zor oldu

AntZ

17 June 2009, 01:52:12 #152 Son düzenlenme: 17 June 2009, 01:53:53 Ant55
@alisan5516

Burda anlatılanlar ulu orta yerde anlatılması sakıncalı şeyler değil, gayet demokratik ve açık tepkilerdir ve ziyadesiyle gereklidir. Ulu orta anlatılmaması gereken şeyler de vardır tabi senin mesajında açıkça yazdıkların gibi. Her türlü tepki olmalı ama taktir edersin ki, tepki sadece camları indirmek değildir.

Senin tepkin camları indirmeyenlerin konuşmasına mı?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

17 June 2009, 07:44:00 #153 Son düzenlenme: 17 June 2009, 07:52:30 BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR
arkadaşım burda bulunan herkes birer potansiyel suçlu değil.biz tepkimizi sözle dile getirdik.gerekli açıklamalar da geldi ama bizi tatmin etmedi.ve yine bu konuyu gündemde tutuyoruz.tepkinin boyutu mala can a zarar vermeye kadar gelmesin istiyoruz.onu da çok yaşadık.bilhassa deplasmanlarda.burdaki herkesin bir taş bulup cam kıracak yada adam dövecek cesareti var bundan emin olabilirsin!!en azından daha erken.bekleyip göreceğiz?

alisan5516

Alıntı yapılan: beşnumara - 17 June 2009, 01:33:08
sen önce ne anlatmak istedin onu söyle. ben bi şey anlamadım şahsen.cümlelerinde nokta virgül olmayınca haliyle anlamak da zor oldu

anlayanlar anlayıp cevaplarını yazmış bu fenerium kapanacak ayrıca illa kapanması gerekmiyo şuan yapılan bi çok şey var mesela dün biz gittik kırmızı beyaz çubuklu forma yok mu dedik yok walla diyo sonra arkadaş 85 milyona forma mı olurmus siz satın biz dövüp alırız onlardan yakarız diyo adam o sizin bilceniz iş yaparsınız diyo şöyle bi durumda var xl beden arkadaşlar yalandan gidip s forma giyip patlatıyo formaları neler neler sizde yapın bişeler =)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: alisan5516 - 17 June 2009, 12:49:26
anlayanlar anlayıp cevaplarını yazmış bu fenerium kapanacak ayrıca illa kapanması gerekmiyo şuan yapılan bi çok şey var mesela dün biz gittik kırmızı beyaz çubuklu forma yok mu dedik yok walla diyo sonra arkadaş 85 milyona forma mı olurmus siz satın biz dövüp alırız onlardan yakarız diyo adam o sizin bilceniz iş yaparsınız diyo şöyle bi durumda var xl beden arkadaşlar yalandan gidip s forma giyip patlatıyo formaları neler neler sizde yapın bişeler =)
böyle tepki daha vurucu olur ışte.dalga mahiyetinde.samsun a gelinceye kadar kapanmazsa,bende bizim forma ile mağazaya girip ne varsa açtırıp geri toplattıracağım

ÇaÇa

Bu Şehrin Takımları: Hüseyin Dönercilere, Hakkı Topiçlere, Yusuf Ziya YALAK'lara kalmamalı...

alisan5516

yanlız fazla çaktırmayın bizim arkadaş xl beden s beden formayı giydi patlattı napıyosunuz beyefendi diyo orda bi kel var arkadaşta ne diyon lan sen ben doğuştan fenerliyim sana ne oluyo dedi tepkinizide koyun yani bişe derlerse hepimiz fenerliyiz =)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: alisan5516 - 17 June 2009, 14:45:25
yanlız fazla çaktırmayın bizim arkadaş xl beden s beden formayı giydi patlattı napıyosunuz beyefendi diyo orda bi kel var arkadaşta ne diyon lan sen ben doğuştan fenerliyim sana ne oluyo dedi tepkinizide koyun yani bişe derlerse hepimiz fenerliyiz =)
Samsun a gelmeyi dört gözle bekliyorum.komedi var desene.

AntZ

Alıntı yapılan: alisan5516 - 17 June 2009, 12:49:26

Kardeşim öncelikle tepkisiz kalmadığın için teşekkürler ve tebrikler, ama bir konuda anlaşalım, tepki vermeniz çok güzel, ama uzakta ya da bir şekilde, bu şekilde tepki verme imkanı olmayan insanların da bu konuda tepki koyması, konuşması, yazması da gereklidir. Bunların hepsi birbirini tamamlayan unsurlardır, karşı çıkanların çok olduğunun bilinmesi bile artıdır. Tepkimiz karşı çıkıp yazanlara değil çiğ süt emmişlere olursa sesimiz daha gür çıkar, daha yapıcı oluruz  ;)

alisan5516

bazı sert çıkışlarımın nedeni samsunsporu çok sevmem ve bazılarının yaptığı ters şeylerden dolayı gençliğimin verdiği hırstır bunu bilmenizi isterim abilerim yanlış konusuyosam özür dilerim hepinizden

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: alisan5516 - 17 June 2009, 23:50:41
bazı sert çıkışlarımın nedeni samsunsporu çok sevmem ve bazılarının yaptığı ters şeylerden dolayı gençliğimin verdiği hırstır bunu bilmenizi isterim abilerim yanlış konusuyosam özür dilerim hepinizden
eyvallah güzel kardeşim.özür dileyecek bir şey yapmadın ama bir birimizi eleştirmek yerine bir bütün olarak daha aktif olabiliriz.hepimizin tek derdi samsunsporumuz.tabi tepki vereceğiz ama bu tepkiler şanımıza ve isminize yakışır olması gerek.sonra biz zarar görüyoruz'zaten zor bir dönemden geçiyoruz.inşallah samsun a gelene kadar o kirli mağaza kapanmaz da,biraz da ben matrak yaparım.

Clint_Eastwood

Bu çelenkleri oraya gönderenleri Allah'a havale ediyorum... Sorumlular hemen istifa etmelidir... Gün olur devran döner...

Samsunluluk ve Samsunsporluluk duruşumuzdan asla taviz vermeyiz...

samsunmania

Haber Gazetesi Yazarı Aydın YÜZBAŞI'nın yazısıdır. Yorum sizlerin.....

Doğru olanı yapmışlardır...

Bizim örf ve adetlerimizde gerek şahıs olarak gerek ise kurum olarak tarafımıza yapılmış olan davetlere katılmak, davete icabetmek olmaz ise olmazlarımızdandır. En azından tarafımıza yapılmış olan davete çok önemli bir mazeretimizden dolayı katılamıyor isek mutlaka ya çiçeğimizi ya da telgrafımızı göndeririz.
        Samsunspor yönetimi de geçtiğimiz günlerde şehrimizde açılmış olan F.Bahçe kulübünün resmi ve lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı mağaza açılışına kendilerine gelmiş olan davetiye üzerine bizzat katılmak yerine çiçek göndermeyi tercih etmişler.
        Kısacası kendilerine karşın yapılmış olan bu davetiye gönderme inceliğine saygı duymuşlar ve karşılığında da benim şahsi görüş ve düşüncelerime göre kendilerine ve bizim örf ve adetlerimize göre doğrusunu yapmışlardır.
        Oysa nedendir bilemediğim ve anlayamadığım bir şekilde açılışa göndermiş oldukları bu çiçekten dolayı bazı yerlerden ve kişilerden, köşe yazarlarından çok büyük tepki görmüş oldular. Bu anlamda bir vatan haini ilan edilmedikleri kaldı. Sanki başta sayın başkan olmak üzere yönetim göndermiş oldukları bir çiçek sonrası bu mağazanın sahibi oldular, ortağı oldular ya da bu mağazadan alışveriş yapmış oldular. 
         Göndermiş oldukları bu çiçekten dolayı kendilerine yapılmış olan eleştiri ve tepkiler bence gereksiz ve yersizdir. Sanırım altında yatan başka şeyler var gibi geliyor bana.
         Bakın bu gün son üç sezona damgasını vuran Sivasspor kulübünün başkanı Sayın Mecnun OTYAKMAZ'ın iyi bir F.Bahçeli ve bu kulübün delegesi olduğu başta Sivaslılar ve Sivassporlular olmak üzere herkes tarafından çok iyi bilinmektedir.
          İşte vermiş olduğum bu örnekten sonra lütfen böylesi küçük işler ile uğraşmak yerine Samsunspor'a sahip çıkmak adına daha başka şeyler ile olumlu eleştiriler içerisinde olalım.

http://www.habergazetesi.com.tr/koseyazigoster.asp?kimlik=9880

Ben de soruyorum. Samsunspor için bizim kadar siz ne verdiniz Sn. Yüzbaşı?

YaşarDoğu

Hocam adamın kendisi necidir ki yazısını kale alıyorsun , demeki buda çift takımlı biri ki Mecnun Beyi  savunuyor.

Salla gitsin, biz yüreğimizi dinlemeye devam edelim ;)