fenerum açılışına gelen çelenkler !

Başlatan HaSaNCaN, 13 June 2009, 13:50:07

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 June 2009, 15:43:07
Hocam adamın kendisi necidir ki yazısını kale alıyorsun , demeki buda çift takımlı biri ki Mecnun Beyi  savunuyor.

Salla gitsin, biz yüreğimizi dinlemeye devam edelim ;)

Doğru diyorsun kardeşim de bu adamlar bir de otoriteymiş gibi şehre hitap ediyorlar. Bize kimse kibarlık etmedi haksız yere düşürülürken, parasız pulsuz kalırken.
Bu arada Kosif istifa etti diye bir başlık var Denge Gazetesi'nde.
Doğru mudur?

Ollivanders

Boyle sıg bir dusunce olamaz !!!!!  Sivassporun baskanı fenerliyse biz ne yapalım istemiyoruz kardesim !!! sende sozde buyuklerı tutuyorsan senide istemiyoruz... İncelik oldugunu bizde biliyoruz Ama bu zamana kadar bu sehre bir samsunspor magazası acmadınız. Fenerium acılırken verdigimiz tepkide vatan haini biz oluyoruz .Herkes sozde buyuklerin maşası olmus dolanıyorlar ortalıkta.  madem ole istihdam saglayacaktınız bu sehre guzel bir samsunspor magazası acsaydınız !!! kimi kandırıyorsunuz !!

YaşarDoğu

19 June 2009, 15:50:05 #167 Son düzenlenme: 19 June 2009, 15:52:05 YaþarDoðu
O haberi bende gördüm ama yalan haber sanmam Kosif istifa etsin reklamını güzel yaparken...

Aydın Yüzbaş kimdir bilmem , yazılarını okurum pekde ahım şahım bir yazar değil, zaten bu yazısı ile kendi kendini darağacına götürmüştür benim için.Ne demek Mecnun  bey febeli diye kongre üyesi diye bizde mi olcaz.Haşaa!!!

Kafatasının çapı büyük bunların  >:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 June 2009, 15:43:07
Hocam adamın kendisi necidir ki yazısını kale alıyorsun , demeki buda çift takımlı biri ki Mecnun Beyi  savunuyor.

Salla gitsin, biz yüreğimizi dinlemeye devam edelim ;)
he vallah.ulan al birini vur ötekine.bu ne biçim örf ve adetleri varmış bunların.ula bizim örf ve afetlerimizde,ekonomik yönden de ne kadar kötü durumda olsakta ezilmemek bükülmemek dik duruş sergilemek var.hangimizin örf ve adetleri daha onurlu şimdi.ne çabuk unuttular adnan ölmez başkan ken o medeni fenerliler? tarafından rencide edildiğini?adam bir de halt etmiş gibi sivas örneğini veriyor.ula sivas fenerin paf takımı.sivas halkı bu ayıbı kabul etti diye medeni mi oldu şimdi.yaw arkadaşlar böyle burjuvacıların yorumlarını sitemize taşıyıp bizlerin ağzını bozmayın yaw

veis

kör zihniyet dedikleri bu olsa gerek yazık hemde çok yazık senin şehrine senin memleketine sen sahip çıkmazsan kim çıkacak yüzbaşı.sen ve senin gibiler hem yazılarıyla hemde varlıklarıyla samsunspora zarar veriyorsunuz.bugün sen samsunda çelenk gönderilmesine göz yumarsın yarın elin oglu gelir senin memleketinin ortasına bayrak açar bu böyle gider ama zeka meselesi anlamanızıda beklemezdim dogrusu.

samsunmania

19 June 2009, 15:54:26 #170 Son düzenlenme: 19 June 2009, 15:56:20 samsunmania55
Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 June 2009, 15:50:05
O haberi bende gördüm ama yalan haber sanmam Kosif istifa etsin reklamını güzel yaparken...

Aydın Yüzbaş kimdir bilmem , yazılarını okurum pekde ahım şahım bir yazar değil, zaten bu yazısı ile kendi kendini darağacına götürmüştür benim için.Ne demek Mecnun  bey febeli diye kongre üyesi diye bizde mi olcaz.Haşaa!!!

Kafatasının çapı büyük bunların  >:(

Bu cins adamların hepsi kendini bir yere yamamaya çalışıyor. Sanki İstanbul takımı tutunca eksikiklerinin bir bölümünü tamamlıyorlar. Ama kendini inkareden hangi eksiğini kapatabilir ki. Adaletsiz düzen içerisinde başkaldırının simgesi olan Anadolu'nun takımlarının bir taraftarı bile bunların bininden daha değerlidir gözümde.

kuzey55

kesin bu da fenerlidir.böyle adamlar olduğu sürece bizler de bu davayı savunmaya devam edeceğiz...

YaşarDoğu

Biz içimize sindiremiyoruz işte ,  bunlarda bukalemun gibi surat fil gibi işkembe var.

Hertaraftan hazmetme sevdalısı bunlar.Yakında (Allah korusun) bir davetiyede Trabzon dan gelirse orayada çiçek gönderirler bunlar nede olsa ' centilmen ' ler.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Yaw bu adamın yazısına ayar oldu şimdi de.zaten bugün yeni üye olmuş embesilin biri de ayar etti beni.yaw böyle yumuşak medeniyet yorumları yapan adamlar A.B uyum yasasına uymaya çalışıyorlar ellaham.ula boşuna yumuşayıp incelmeyin türkiye yi bırakın üye yapmayı.A.B nin kapısından baktırmazlar içeri.ah atalarımız bu sözleri duydukça kemikleri sızlar.yalın ayak aç susuz  alıp verdiler bize bu hazır vatanı.millet hala ince hareketler peşinde

emre

vere vere febe li mecnun u mu örnek vermiş o sivas camiasın ayıbıdır gerçi hangi camıa o ayrı mesel!!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 19 June 2009, 16:00:26
Biz içimize sindiremiyoruz işte ,  bunlarda bukalemun gibi surat fil gibi işkembe var.

Hertaraftan hazmetme sevdalısı bunlar.Yakında (Allah korusun) bir davetiyede Trabzon dan gelirse orayada çiçek gönderirler bunlar nede olsa ' centilmen ' ler.
bu ne ya.kalemi eline alan yazarım diye saçmalıyor.bu kadar mı ucuzladı bu meslek.ya adam ezikliği bize iyi bir bokmuş gibi anlatıyor ya.bu samsunumuzda hiç mi onurlu gururlu kravatlı kalmadı?

mehmet yılmaz

Aydın Yüzbaşı'nın yazısını ben de okudum.

Telefon numarasını buldum ve aradım. Bize ait olan ne düşüncemiz varsa söyledim. inanıyorum ki daha farklı bakacaktır artık bazı şeylere...

Amsterdamli

Aydin Yuzbasinin yazisina cevaben; www.mecnunotyakmaz.com.tr sitesinden alintidir.

Sivassporluyum

Bir kalpte iki sevdanın olmayacağını ifade eden Başkan Odyakmaz,"Ben Sivasspor başkanıyım.Fenerbahçe çocukluk aşkımdı , Şerefsizim Sivassporluyum, Fenerbahçeli değilim. Çünkü o sevda çoktan bitti" dedi. Bir kalpte iki sevdanın olmayacağını ifade eden Başkan Odyakmaz, "Fenerbahçe çocukluk aşkımdı. Ne zaman Sivasspor başkanı oldum o aşk o gün bitti. Ama anlatamadım. Sivasspor, Fenerbahçe'ye yenildi, 'maçı sattı' dendi, Fenerbahçe'yi yendi, 'Bu nasıl Fenerbahçeli ?' diye tepki gördük. Galatasaray'ı yendik, 'Fenerbahçeli de o yüzden yendi' denildi. Ben Sivasspor başkanıyım. Sivaslılar bir şehrin ırzını, namusunu, Sivasspor'u bize emanet etmişler. Biz bu emanete gölge düşürür müyüz. Ayrıca bir kalpte iki sevda olmaz. Şerefsizim Sivassporluyum, Fenerbahçeli değilim. Çünkü o sevda çoktan bitti" dedi. 4 büyüklerde eşit şartlarda yarışmadıklarını, böyle bir ortamda Sivasspor gibi takımların şampiyon olmasının çok zor olduğunu belirten Başkan Odyakmaz, "Bu lig için 'şaibesiz' deniyor, o kadar da değil. Bu ülkede 4 büyüklere laf edilmiyor, ettiniz mi, bombardımana tutuluyorsunuz. Ayrıca büyüklerin eli her yere uzanıyor. Eşit şartlarda yarışmıyorsunuz. Böyle bir ortamda Sivasspor gibi takımların şampiyon olması çok zor. Artık umudum kırıldı. Medya beni teşviğin yasallığına inandırdı. Ama bizim o gücümüz yok. Rakiplerimiz bize karşı oynadığı maçlara tarihinde vermediği primlerle çıkıyor. Anlamış değilim. Bu da, bu ligin gerçeği. Ayrıca Anadolu dayanışmasına da inanmıyorum" dedi.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Adam yapmış gerekli açıklamayı amma inanır amma inanmayız.bizim fenerli kalemler de hala çelenk olayını savunuyorlar.saha da ki futbol adına dostluk ayrı,başka bir kentte rant sağlamak ayrı iş.bunun dostluk la ne alakası var samsunun ekmeğini yiyen ey fenerli kalemler.bu nasıl fener aşkıdır sizde ki laf ettirmiyorsunuz takımınıza

55.hakan

bu muhtemel çift takımlı arkadaş birşeyi belli ediyor...tutacaksan istanbul takımı da olsa git onu tut ama tek olsun..bize bulaşma o zaman daha zararsız olursun emin ol...