fenerum açılışına gelen çelenkler !

Başlatan HaSaNCaN, 13 June 2009, 13:50:07

« önceki - sonraki »

samet_55

kaptan 55

klüp çiçek göndermiş belediye başkanı açılış kurdelasını kesmiş valla helal olsun bee ne birliktelik sağlamışlar.

Ollivanders

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Denge gazetesi yine samsun ve samsunsporun yaninda oldugunu gosterdi celenk tepkimizi haber yaparak.daha once de bjk bayragini asanlara karsi tepkimizi haber yapmisti.diger gazetelerimiz acaba neden  duyarlilik adina bir iki satir da onlar yer vermiyorlar koselerinde?bir kez daha tesekkur ler denge gazetesi calisanlarina

red_white

mehmet yılmaz

Denge ve Halk Gazeteleri geniş bir şekilde işlemiş tepkileri...

gkhn

Bunların hepsi popüler yaşamın köpekleri olmuş.Bu olay gerçekten can sıkıcı..

milinko

yazıklar olsun başka söze gerek yok tomaç bırak git kafana göre iş yapıyorsun o çelenge vereceğin parayla personelın ogle yemek parası cıkardı cebınde 1 lıra yok dılencı edebıyatı yapıyorsun bendede para yok ben gelım baskan olım o zaman bu nasıl mantık kımse bu takımın ustunden pirim yapmasın artık koskoca çınarı düşürdüğünüz hallere bak yazıklar olsun koskoca samsunda samsunumun orjınal ürününü alacağım 1 tek mazgzayı acmakdan acız yonetımın benım sehırımın gobegıne fenerıum acılıyor bıde celenk gdıyorr sız ve sızın gıbıler yuzunden bu hale geldık gıdın artıkk kapatlısada serefımıze kapatılsın kulubumuz!!!!

qecekondu06

yazık oldu aynı durumdayız valla her yerde bu bizanslılara ayrıcalık var tabi böle olur neyse allah büyüktür bir gün hepsi görecek gününü forzAnadolu

red_white

15 June 2009, 19:52:38 #129 Son düzenlenme: 15 June 2009, 19:55:00 red_white
Mehmet abi bu fotoları nasıl büyütebiliriz net okuyabilmek için

red_white

15 June 2009, 20:04:25 #130 Son düzenlenme: 15 June 2009, 20:06:29 red_white
arkadaşlar şimdi habergazetesini aradım yarın onlarda bunu yayınlıcakmış ... Şimdide Denge ve Halkı arayıp teşekkür edicem arkadaşlar bilinçli taraftar olduğumuzu arayıp gösterelim bu hafta gündemden düşmemesi içinde talep ileticem

Pergani 55

Alıntı yapılan: kaan - 15 June 2009, 11:13:32
Şunu üzülerek ve yemin ederim ekranın karşısında yüzüm kızararak yazıyorum ama gerçekci olursakda samsunda SAMSUNSPOR'lu'dan fazla fenerli var.
Maalesef Anadolu'daki şehirlerin hepsi aynı dertten yakınıyor.her taraf İstanbul takımı destekçisi ile doldu tastı. Samsun Fener maçında Fenerbahçeyi tutan Samsunlulara bile rastladım. bu böyle devam ettiği müddetçe degisen birsey olmaz. büyüksehir bld baskanının fenerli oldugunu zaten biliyorduk. Hakkı baskanın yaptıgı da affedilir degil,şimdi Sayın Başkanımızın yapması gereken birsey o da istifasını verip defolup gitmek...SENİN GİBİ BASKAN İSTEMİYORUZ YOLUN AÇIK OLSUN. Bir de gözümüze bir daha görünme!

Sercan

Sevgili İSMAİL UYANIK ne olur geri dön...BÜYÜK BAŞKAN...

red_white

Arkadaşlar şu anda halk gazetesi ve denge gazetesini aradım memnuyetimizi ilettim sağolsunlar çok hoş karşıladılar arama imkanı olanlar lütfen arasın bilinçli bir Samsunsporlu olduğumuzu gösterelim.. yeri geldiğinde tepkimizi yeri geldiğinindede memnuniyetimizi iletelim halk gazetesinde yarın Şirinlerin ve diğer haberlerinde devamı çıkıcak....

Bu arada hakkı tomaç bizden futbolcu almayın demedim demiş onu diğer klüp başkanları söledi demiş çevir kazı yanmasın ah hakkı ..

55Bafra55

Alıntı yapılan: red_white - 15 June 2009, 20:26:10

Bu arada hakkı tomaç bizden futbolcu almayın demedim demiş onu diğer klüp başkanları söledi demiş çevir kazı yanmasın ah hakkı ..

İyi de ulusal basında bile yayınlandı haber,neden tekzip etmedin de şimdi kıvırıyorsun Tomaç?