fenerum açılışına gelen çelenkler !

Başlatan HaSaNCaN, 13 June 2009, 13:50:07

« önceki - sonraki »

red_white

Alıntı yapılan: 55BAFRA55 - 15 June 2009, 20:28:38
İyi de ulusal basında bile yayınlandı haber,neden tekzip etmedin de şimdi kıvırıyorsun Tomaç?

bizde yedik ya boşa kıvırıyo işte

Nuri Asan

red_white

Alıntı yapılan: red_white - 15 June 2009, 20:26:10
Arkadaşlar şu anda halk gazetesi ve denge gazetesini aradım memnuyetimizi ilettim sağolsunlar çok hoş karşıladılar arama imkanı olanlar lütfen arasın bilinçli bir Samsunsporlu olduğumuzu gösterelim.. yeri geldiğinde tepkimizi yeri geldiğinindede memnuniyetimizi iletelim halk gazetesinde yarın Şirinlerin ve diğer haberlerinde devamı çıkıcak....

Bu arada hakkı tomaç bizden futbolcu almayın demedim demiş onu diğer klüp başkanları söledi demiş çevir kazı yanmasın ah hakkı ..

bunlar bizi safmı sanıyor ben anladım ya  >:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

15 June 2009, 20:56:44 #138 Son düzenlenme: 15 June 2009, 21:03:50 BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR
Bu kadar tepkiden sonra,yeni uyandi hakkı amca?gunaydin ati alan uskudarı gecti amcam?

aLeM

artık kımse neden yzye bagırdıgımıza bıze sormaz bustunu dıkecez sırınler olarak magazanın onune

red_white

herkes bireysel tepkisi feneruma versin bir çift kelime söleseniz bile yeter arkadaşlar .. şimdilik bireysel eminimki çok yakın zamanda toplu tepkiyide alıcak sadece şu anlık sabredelim

eski55

kurdeleyi kesen vatandaş hangi şehrin başkanı onu tartışalım.bu adamdan bizim takımımıza zerre kadar fayda gelmezzzzzzzzzzzz....

red_white

kessin kurdelayı elbet onunda kurdelasını kesen biri çıkar

celebi

Alıntı yapılan: red_white - 16 June 2009, 12:06:30
kessin kurdelayı elbet onunda kurdelasını kesen biri çıkar

onun kurdelası değilde sanırım başka bir yerini kesmek lazım

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: eski55 - 15 June 2009, 23:19:39
kurdeleyi kesen vatandaş hangi şehrin başkanı onu tartışalım.bu adamdan bizim takımımıza zerre kadar fayda gelmezzzzzzzzzzzz....

sanki tersanenin temel atma töreninde kurdale kesiyor kasmış kendini utanmaz...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 June 2009, 18:50:41
Fenerium'u açacağına , bitiremediği tersaneyi ve alışveriş merkezini açsaydı yzy !
abi fenarum ile binlerce kişiye istihdam sağlandı ya açılışına öncelik verdi yzy.artık samsunu kimse tutamaz kalkınmada?

AntZ

16 June 2009, 20:38:52 #146 Son düzenlenme: 17 June 2009, 03:32:24 Ant55
Affedin biz anlayamadık istihdam sağladığını, yoksa şehre bu kadar faydalı! bir esere karşı çıkma gafletinde bulunurmuyduk. Belediyeden tez zamanda bir kompleks kurulup bütün takımlara yer ayrılmasını bekliyoruz. Hatta bu tür mağazalar teşvik kapsamına alınmalı, her türlü yardım yapılmalı. Bu kompleksteki mağazalar da ücretsiz tahsis edilmeli. Fenerium açılmadan önce tepkilerini gösteren ve karşı çıkan başta Şirinler, Samsunspor.biz, M.Teoman Taş Samsunlular derneği olmak üzere istihdama herkesi de şiddetle kınıyorum!

mehmet yılmaz

Maraton Başkan zaten sermaye düşmanıdır!
Benim faşizanlığım da dillere destan :)

Açın Fenerium'un önünü, istihdam geliyor...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Ant55 - 16 June 2009, 20:38:52
Affedin biz anlayamadık istihtam sağladığını, yoksa şehre bu kadar faydalı! bir esere karşı çıkma gafletinde bulunurmuyduk. Belediyeden tez zamanda bir kompleks kurulup bütün takımlara yer ayrılmasını bekliyoruz. Hatta bu tür mağazalar teşvik kapsamına alınmalı, her türlü yardım yapılmalı. Bu kompleksteki mağazalar da ücretsiz tahsis edilmeli. Fenerium açılmadan önce tepkilerini gösteren ve karşı çıkan başta Şirinler, Samsunspor.biz, M.Teoman Taş Samsunlular derneği olmak üzere herkesi de şiddetle kınıyorum!
hatta samsuna yapılan bu eşsiz istihdam abidesi samsundaki talebi karşılayamaz,çoğaltmak lazım.

kaan

Yusuf Ziya Yılmazın bahsettiği Büyük caminin oraya yapılması planlanan avm feneriummuşta haberimiz yokmuş...

Başımızı öne eğdirdiniz sağolun ne diyelim karadenizde bir ilki siz yaşadınız ama bu şehrin çocukları Türkiyedeki sayılı kalelerden birini kaybediyor olmanın acısını yaşıyoruz.Ama toprak sahalardada olsa armanın peşinde kırmızı beyazın izindeyiz....