fenerum açılışına gelen çelenkler !

Başlatan HaSaNCaN, 13 June 2009, 13:50:07

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

yzy adına şaşırmamak lazım stadı fenere vermesi daha dün gibi hafızalarda otogarı sarı lacivert yapması dahası çok vardır ama bursada yaşıyorum bilmiyorum...

34_55

ş......siz YZY bu saatten sonra artık sen benim ve bütün samsunsporlular için bittin sana yazıklar olsun allahından bul hemi..

europe_55

Ya Ismail Baskan geri gelsin, ya da kulüp kayyuma kalsin...

Böyle onursuzca yönetilmekten daha iyidir... >:( >:( >:(

Ismail Baskan duy artik bu sesimizi, senden sonra 1 kez olsun yüzümüz gülmedi, gittikce kücülüyoruz ve alcaliyoruz. Seni de raydan cikmis bu trenin imdat freni´ni cekmeye davet ediyoruz...
Ya seninle kurtulacagiz, ya da sensiz kahrimizdan kanser olup ölecegiz... :(

cany

Alıntı yapılan: europe_55 - 14 June 2009, 16:06:29
Ya Ismail Baskan geri gelsin, ya da kulüp kayyuma kalsin...

Böyle onursuzca yönetilmekten daha iyidir... >:( >:( >:(

Ismail Baskan duy artik bu sesimizi, senden sonra 1 kez olsun yüzümüz gülmedi, gittikce kücülüyoruz ve alcaliyoruz. Seni de raydan cikmis bu trenin imdat freni´ni cekmeye davet ediyoruz...
Ya seninle kurtulacagiz, ya da sensiz kahrimizdan kanser olup ölecegiz... :(

İsmail Uyanık Samsun'da mı yaşıyo acaba, ulaşamaz mıyız?...toplu helde bi organizasyon falan yapılsa gitsek, geri döner mi...?    :-[

sBc-55

Bunların amacı belli..şehirde Samsunspor ismini yok etmek..ama hiç uğraşmasınlar böyle köklü bir takımın ismi asla gitmezz.samsunspor bir efsanedir efsane kalacak

salon55

iş başka aşk başka arkadaşlar esnaf olarak başkan  kim açılış yaparsa çiçek yollamak zorunda sonuçta oda esnaf.ama sbk adına yollasaydı size sonuna kadar katılırdım.ancak oaçılışı yapan kimse ona tek lafım var çek git bu memlekettende rahatlıyalım be!!

FaT1h

yazık ya celenki görünce şaşırdım biz bumuyduk ya arkayı fenerlediğimiz günleri ne cabuk unutmuşuz hala inanamıyorum ulan hakkın tomacmısın nesin ne ... gönderiyorsun sen bunu nasıl samsunsporlusunuz lan siz  o kadar takıma sahip cıkan tahsin bey nerelerdesiniz körmüsünüz bunu görmüyorsunuz topcularınız elden kacar siz celeng gönderin ona buna yagcılık yapın ta ... böyle işin yaa yeter artık biri bizi kurtarsın bunlarında allah belasını versin...

Sercan

Hazır yaz geliyor herkes memlekette şöyle bir Samsunspor mitingi falan mı yapsak,dikkatleri çekmek için...

Kais

Baskent_Samsunspor

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu aciz insanlar varoldukca,bugunleride arayacagiz?

Mustee13

Milat !....

Fenerbahçe yönetimi geçtiğimiz ay aldığı bir kararla tüm şehirlere fenerium mağazları ve fenerbahçe futbol okulları açma kararı almıştı. Ne var ki çok geçmeden ilk adımlarını Samsunumuz'a açtıkları Karadeniz'in ve Samsun'un ilk fenerium mağazasıyla atmış oldular. Bu bir milattır. Sadece Samsun Futbolu için değil Türk futbolu için de bir yok oluş milatıdır. Türk futbolunu tekelleşmeye itecek ve tüm ülkedeki genç yaştaki yetenekli futbolcular Fenerbahçe'nin birer üyesi olacaktır. Ayrıca açılan bu mağazalar sloganları olan ''bir gün herkes fenerbahçeli olacak'' ideolojilerinin başlangıcıdır. Bu mağazalarla daha çok taraftara hitap etmeyi planlayan FAŞİST ve beyinlerini örümcek ağı sarmış bu tekelci zihniyet Samsunumuz'a açtıkları bu mağazayla ilk adımlarını atmışlardır.

Ülkemizdeki yenetenekli gençlerimizin istanbul hegamonyasına beyin göçü sağlayacak, daha sonra da zaten kaliteli futbolcu yetiştirmekte zorlanan klüplerimiz elindeki yetenekli futbolcuları da kaybedip iyice dibe vuracaklardır. Bildiğiniz gibi dışardan futbolcu almayı geçin klüpler kadrosundaki futbolcuların paralarını dahi ödeyemiyorlar. Tek şansları altyapıdan ucuz yetenekli futbolcu çıkarmak.

Neden Samsun ?...

Samsun çünkü, Karadeniz'in en büyük şehri ve tek büyükşehir belediyesi. Yani merkez nüfusu 1 milyonun üstünde. Bu da ciddi bir taraftar potansiyeli var demek. Zaten şehrimizde herkes lafta (sözüm meclisten dışarı) Samsunsporlu olduğu için hemen herkesin ikinci takımı (aslında birinci takımları) şampiyon olmuş istanbul takımları (üç büyükler de diyebilirsiniz ama ben demem). Yani Samsun şehri başlangıç için çok müsait bir tercih fenerbahçe yönetimi için.

Gel gelelim bize!...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı ''Sayın!...'' Yusuf Ziya Yılmaz 'şehrimize böyle bir mağaza kazandırdığımız için mutluyuz' diyerek ne kadar büyük bir gaflete düştüğünün farkında değil ya da farkında ama zaten önemli değil. Çünkü onun için önemli olan o mağazadan alacağı vergilerdir.

Uzun vadede bakıldığı zaman; Samsunumuz'a ve Samsunsporumuz'a getirdiklerini ve götürdüklerini bir teraziye koyarsak, götürdükleri daha ağır basacaktır.

Samsunspor'un yöneticileri ise, zaten bu klübü dilenci klüp yapan zihniyetin devamı olduklarından Fenerbahçe kulübünden de medet ummuş olacaklardır ki çelenk gönderme ''nezaketinde!'' bulunmuşlardır.
Belki kendilerine göre ''fair play'' ruhuna göre hareket etmiş olabilirler ama bu Samsunsporumuz
için hiç de ''adil'' değildir. Bu sadece kaptan kamarasının dar penceresinden bakıp buz dağının görünmeyen kısmını görememektir.

Her şeyden medet umar hale gelen Samsunspor yöneticleri kendilerine dilenecek başka bir kapı bulduklarını sanmaktadırlar. Bunun doğuracağı sonuç ise Fenerbahçe'nin pilot klubü olmaktan öteye gidemez.

Yani nereye dönsek iki ucu b.klu değnek!...

Taraftar Ne Yapar ?...

Birlik olmak...Ama nasıl?

Site yöneticileri tarafından belirlenecek bir mekanda (cafe vb.) site üyelerinin de katılımıyla bir Samsunspor.biz zirvesi düzenlenmesi gerekmektedir. Bu zirvede alınacak kararlar ile Samsunspor Yöneticilerine fax, mail ve elden mektup ile ayrıntılı bir kınama ile istifaya davet edilmelidir. Aynı bildirge basına da verilerek kamuoyu aydınlatılmalıdır. 'Samsunspor.biz'' bir sivil toplum örgütüdür. Eğer gerekirse Fenerium mağazına bir yürüyüş düzenleyip bir siyah çelenk bırakılmalıdır.

Not: Küstahlık etmek istemedim sadece doğru bildiğim şeyleri yazdım.

Saygılarımla...

mehmet yılmaz

@mustee13

Görüşlerinize katılıyorum. Yarın ki Halk Gazetesinde sitemizin ve forum üyelerimizin tepkileriyle ilgili geniş çaplı bir haber çıkacaktır. Ben de konu ile ilgili bir köşe yazısı yazmak niyetindeyim.

Samsun'da, Samsunsporluluğu unutturmak ya da sıradan bir şehir takımı alt kimliği haline getirmek için sistemli bir çalışma var. Bunun ilk ayaklarından birisi olarak Samsunspor'dan başka bir takım tanımayan ve Samsunsporluluğu herşeyin önüne koyan Sn. İsmail Uyanık tasfiye edilmiş, görevden el çektirilmiştir. Sonrasında ise ekonomik sebepler bahane edilerek Samsunspor adeta bir hobi, tali takımmış gibi kitlelere sunulmuştur.

Bu kara lekeyi unutmayacağız; unutturmayacağız.

Fenerium gibi yapılanmalara ilk başta muhalif olması gerekenler çiçek gönderiyorlarsa biz umutsuzluığu düşmeyecek ve o büyük Samsunspor'a daha sıkı sarılacağız.

Herkes bir gün Fenerli olamaz, çünkü biz ölmedik daha!

Mustee13

Samsuni Bey;

Samsun yerel basınının bu faciya kayıtsız kalmayacağını duymak güzel...

İlginize çok teşekkür ediyorum...

**KaR6**

ben de taraftar olarak birşeyler yapmamız gerektiğini düşünenlerdenim.. hatta içten içe en çok kendimize kızıyorum.. zaten yönetimlerden baskanlardan bakanlardan ne gorduk ki onlara kızıyoruz, bir sey yapılması gerekiyorsa bizim yapmamız lazım..

Samsundan adam arıyo bugun beni, noldu hani fenerium acılmazdı Samsuna, tıklım tıklım hemde diye kafa yapıyo benle, orayı actıranların böyle sıkıntıları olmadıgı için anlayamazlar bizi..