fenerum açılışına gelen çelenkler !

Başlatan HaSaNCaN, 13 June 2009, 13:50:07

« önceki - sonraki »

red_white

istanbulda yaşıyorum ama hergün içim kan ağlıyo Samsun olsam herhalde ölürdüm Allah sabır versin ne diyeyim kafamda saç kalmadı

sBc-55

Bizim Kendi Başkanlarımız böyle yaparsa..bu takım ilerde yok olur..işi kökten halletmek lazım..YETERK ARTIK DÖN İSMAİL BAŞKAN KURTAR BİZLERİ..BU YİYİCELERDENN

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: beşnumara - 13 June 2009, 16:05:01
samsunspor tarihinde bu seneki kadar rezillik görmemiştir.kimler yönetiyor kulübü yaa >:( >:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: sBc-55 - 14 June 2009, 11:57:54
Bizim Kendi Başkanlarımız böyle yaparsa..bu takım ilerde yok olur..işi kökten halletmek lazım..YETERK ARTIK DÖN İSMAİL BAŞKAN KURTAR BİZLERİ..BU YİYİCELERDENN
evet  öleceksek te adam gibi adamların elinden ölelim

gozgoz yýlmaz

Bu yapılan aşağıdakilerden birisidir

a) Gaflet
b) İhanet
c) Salaklık
d) Samsunsporlu olmamak
e) Hepsi

Lafa gelince hepsi çok koyu Samsunsporlu.
Allah aşkına şu sitedeki en küçük kardeşimiz de dahil kim tutup da böyle bir adilik yapabilir? Onlar Samsunsporluysa biz Manchester Unitedlı mı oluyoruz acaba? İsmail Başkan olsa bırakın çelengi, çiçeği, bu şehirde Fenerium'un açılması konuşulamazdı bile.

2005'ten bu yana sistematik olarak Samsunspor unutturulmaya ya da sıradanlaştırılmaya çalışılıyor. Bu da bir başka örneği işte.

Engin Uzun'a TS'li diye sövdük, bunlar da gizli FBLiler herhalde.

MeL_55

Ne kadar da mutlu olmus Sayin Yusuf Ziya Yilmaz >:( >:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Basimizdakilerin hepsi cilk yumurta olmus?bunlardan civ civ cikmaz?

Sempatik Bengülü

Kais

ula az birşey sevmeye başlamıştım oda bu resimle gitti bitti.artık otopark versin ne verirse versin bu adama kanım ısınmaz benim.

HoliganSamSunLu

vay YZY ye baksanıza nede poz vermiş karaktersiz haysiyetsiz nasıl bir yaratık bunlar anlamıyorum

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 14 June 2009, 14:13:36
vay YZY ye baksanıza nede poz vermiş karaktersiz haysiyetsiz nasıl bir yaratık bunlar anlamıyorum
türlerinin son örnekleri bunlar.bilim adamları samsuna gelip incelemeleri lazım bu sürüngenleri?bilime katkı olur ?

kaan

Alıntı yapılan: MeL_55 - 14 June 2009, 13:35:20
Ne kadar da mutlu olmus Sayin Yusuf Ziya Yilmaz >:( >:(

Büyük taraftar unutmaz sayın ziya...

HoliganSamSunLu

bunların genlerini bilimdünyasıda çözemez gardaş bütün canlıların en karaktersiz yönlerinden almışlar ne olduklarını anlamak yüz yıl alabilir baksanıza samsun 15 yıldır anlayamadı

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 14 June 2009, 14:19:14
bunların genlerini bilimdünyasıda çözemez kardeş bütün canlıların en karaktersiz yönlerinden almışlar ne olduklarını anlamak yüz yıl alabilir baksanıza samsun 15 yıldır anlayamadı
doğru.zaten biz yaratmadık mı bu kansızları?

kaan

Çiftliğe beş tane Samsunstore aç şu resimi asla unutmam yzy.

Çok içime oturdu karadenizde ilkmiş evet ilk bizi bu hale sokmayacaktın ayrıca bunu gerile gerile haber yapan gazeteyede sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum unutmaz bu büyük taraftar...