Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Sioux

Alıntı yapılan: safser - 08 July 2009, 15:40:16
Samsunspor yönetimi transfer tahtası açılır açılmaz, anlaşıp beklemeye aldığı 6 futbolcuyu kampa getirecek

TUTU İLGİLENİYOR
Kırmızı-beyazlı yönetimin federasyon'daki transfer engelini kaldırma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu konuda ikinci Başkan Erkut Tutu, İstanbul'a adeta karargah kurmuş durumda. Transfere engel futbolcular ve manajerleri ile birer bir görüşmeler ise son aşamaya geldi.

tutu gitsin kendi iş yeriyle ilgilensin, piyasaya olan borçlarını ödesin.

Tomaç büyük içe içe kafayı yemiş iyice, tek büyük var SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 08 July 2009, 13:39:20
Ah be keske tahta acılsada versek su cocugu 3 tane topcu alsak hacettepeden :D

tamda senin gibi bir çift takımııya yakışan cümleler bankocu55, seni verelimde kimseyi almayalım ok?

emre

Alıntı yapılan: Kodalak - 08 July 2009, 16:00:31
VALLA ne diyelim bizde 1.ağızdan duyduk ama nerdeyse 20 gün oldu hala birşey yok inşallah olur

ohoo abi bendemiştim bu kadar ii haber bize fazla diye..

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 08 July 2009, 16:35:41
ohoo abi bendemiştim bu kadar ii haber bize fazla diye..

bi umuttur yaşatan insanı , aldım elime sazımı.....

JohnAbruzzi

Halk gazetesi ise dogruluk payı vardır denge haber fln alayı yalanda halka güvenirim

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

magazin haberleri gibi olduk yaw.anlık değişiyor bizim haberler

AntZ

08 July 2009, 17:26:21 #290 Son düzenlenme: 08 July 2009, 17:28:25 Ant55
Alıntı yapılan: 35ama55 - 08 July 2009, 17:05:57
Vercekleri 3 adamdan da ikisi kesinlikle ; Emre Balak , Adnan olur , yanına da kaleci Ercüment'i versinler ..

Verecekleri üç adamın hacettepe nin yabancıları olduğunu söylemiş. (2 yabancı hakkımız var o da ayrı konu  ;D) Kadroda tutabildiği işe yarar adamları bırakıp zaten 2 kontenjandan dolayı oynatamadığı oyuncular olur bunlar. Afrika dan getirdiği adamları da kontenjan olmadığı için Karabük'e göndermişti, hem de bedava, gelecek vaad eden yıldız falan istemeden. Yani Cavcav'dan alacağımız bu adamların yerine transfer yapabilirsek çok daha kaliteli yabancılar bulabiliriz. (Mantığım bunu söylese de yabancı izleme konusunda bir çaba görmediğim için ben de pek inanmadım yazdıklarıma ama neyse...)

JohnAbruzzi

Ya sacmalamayın arkadaslar 16 yasındaki cocugu napalım.Bizim su anı kurtarmamız lasım klüb borc batagında topcu alamıyoruz.Eger ki borcumuz olmasaydı istedigimiz topcuyu alabilseydik bende derdim cocuk takımda kalsın gelecegimiz diye.Ama su an acil satmalıyız.Hacettepeden ne alırsak kardır

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 08 July 2009, 18:01:59
Ya sacmalamayın arkadaslar 16 yasındaki cocugu napalım.Bizim su anı kurtarmamız lasım klüb borc batagında topcu alamıyoruz.Eger ki borcumuz olmasaydı istedigimiz topcuyu alabilseydik bende derdim cocuk takımda kalsın gelecegimiz diye.Ama su an acil satmalıyız.Hacettepeden ne alırsak kardır

1- saçmalayan sensin hem de sürekli ve her konuda

2- bence hacettepeye seni verelim, birşey de istemeyiz.

beşnumara

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 08 July 2009, 18:01:59

ulan allahtan yönetimde değilsin haaa.

Ertuğrul Sağlam

08 July 2009, 18:38:14 #294 Son düzenlenme: 08 July 2009, 18:40:25 %100 samsunspor
Alıntı yapılan: beşnumara - 08 July 2009, 18:34:49
ulan allahtan yönetimde değilsin haaa.
Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 08 July 2009, 18:29:05
1- saçmalayan sensin hem de sürekli ve her konuda

2- bence hacettepeye seni verelim, birşey de istemeyiz.

Dediklerinizde kesinlikle haklısınız bazılarına kalsa nerdeyse Nuri Asan tesislerini satmayı bile kurtuluş yolu olarak görür Bugün bu çocuk Hacettepenin 3 yabancısı ediyorsa yarın düşünün ne eder ayrıca bu çocukla karşılıklı oynaya bir çocukla görüştüm bugün Abi muhteşem bir çocuk diyor   Berat için ....

gozgoz yýlmaz

İşte Samsun'u ve Samsunspor'u yöneten zihniyet de bu çocuk gib. Sorsan senden benden çok Samsunsporludurlar ama Samsunspor'luluk gurur ve şerefi nedir bilmezler. Tipik çift takımlı tarzı...

JohnAbruzzi

Bu cocuk fln ne is asıl senin gibi geri kafalılar yüzünden su anda bank asyada borc batagındayız

AntZ

08 July 2009, 19:10:36 #297 Son düzenlenme: 08 July 2009, 19:20:35 Ant55
Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 08 July 2009, 18:52:34
Bu cocuk fln ne is asıl senin gibi geri kafalılar yüzünden su anda bank asyada borc batagındayız

Birader sen geleceğin yıldız adayı denilen, 2-3 sene sonra belki en az 5-6 milyon dolara satılacak adamı, bedava serbest bırakılacak adamlara karşı vermeye mi ileri kafalılık diyorsun. Önce konuşmasını öğren karşında geri kafalı değil her yönüyle bilinçli, çağdaş düşünen bir Samsunspor lu var.

gozgoz yýlmaz

can abuzittin
lafı gevelemeden cevap ver
sen fenerium çiçeğimni savunan, TS'nin artığı fatty papynin gelmesi için yalvaran ve SAMSUNSPORLULUĞA aykırı fikirleri nedeniyle siteden atılan Bankocu55 değil misin?

Ayrıca batak, kafa ve sermaye üçgeninden sana öyle bir cümle kurarım ki keşke hep çocuk kalsam dersin!!!

beşnumara

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 08 July 2009, 19:14:43
can abuzittin
lafı gevelemeden cevap ver
sen fenerium çiçeğimni savunan, TS'nin artığı fatty papynin gelmesi için yalvaran ve SAMSUNSPORLULUĞA aykırı fikirleri nedeniyle siteden atılan Bankocu55 değil misin?

Ayrıca batak, kafa ve sermaye üçgeninden sana öyle bir cümle kurarım ki keşke hep çocuk kalsam dersin!!!
abi salla yaa takılsın öle