Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Şu menajer olayına gıcık oluyorum yaa sırf komisyon kazanmak isteyen herkes birinin menajeri oluyor, bu menajerlere tff bir düzenleme getirmeli diye düşünüyorum

Kodalak

Özener ile görüşülecek
08 Temmuz 2009 / 11:38
ÖZGENER İLE GÖRÜŞECEKLER Samsunspor yönetim kurulu, bu hafta sonuna kadar Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile bir araya gelecek. TFF Başkanı Özgener'den randevu talep eden Kırmızı-Beyazlı ekip, gündemdeki sorunlarına bir kez daha çözüm i
Samsunspor yönetim kurulu, bu hafta sonuna kadar Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile bir araya gelecek. TFF Başkanı Özgener'den randevu talep eden Kırmızı-Beyazlı ekip, gündemdeki sorunlarına bir kez daha çözüm isteyecek

Samsunspor İkinci Başkanı Erkut Tutu ve Genel Sekreter Tahsin Kosif, önümüzdeki günlerde İstanbul'a gidecek ve burada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener ile görüşecek. TFF Başkanı Özgener'den randevu talep eden Kırmızı-Beyazlı yönetim kurulu, gündemdeki çözülemeyen sorunları bir kez daha masaya yatırmaya hazırlanıyor. Özellikle geçmişten gelen futbolcu alacakları ile transfer tahtası konusunda TFF Başkanı Mahmut Özgener'den yardım talebinde bulunacak Samsunspor, iyi bir haberle İstanbul'dan ayrılmayı planlıyor.
Yeni sezon öncesi büyük sıkıntılar yaşayan Kırmızı-Beyazlı yönetim, sorun üstüne sorun yaşanmasından sıkıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile son bir görüşme yapacak Samsunspor'un sorunlarına kesin çözüm isteyeceği öğrenildi. Özgür KALANBAK

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Anlaşılan hiç bir şey değişmeyecek.aynı kadro devam.bu ne yaw hergün değişen haberlerle şaşırdık kaldık

kuzey55

konuşsunlar tabi kocaeli 50 trilyon borçla nasıl transfer yapıyorsa bizde yapabilirz.kocaelide mafya başkan bağrı açık gömleğiyle tahtasını açabiliyosa bizimkiler de açtırsın.açtıramıyorsan o koltukta oturmanın da bir anlamı yok.susalım biraz destek verelim dedik hergün güzel bir haber için foruma giriyoruz ama yine sonuç yok.basiretsizliğin bu kadarı artık.ya biran önce transfer izni çıkarılsın yada bırakın gidin.sonuçta transfer yapamasak bu takımdan kimsenin umudu yok.öyle de düşeriz böyle de.korkuluk gibi durmayın o zaman.

Kodalak

Berat altın gibi
Samsunspor´un alt yapısını oluşturan takımlarda B Gençler´de halen forma giyen 1994 doğumlu golcü futbolcu Berat Eyüpoğlu, şimdiden büyük kulüplerin gözdesi oldu. Fenerbahçe, Berat için resmen başvuruda bulunurken en çarpıcı teklif ençlerbirliği´nin efsane başkanı İlhan Cavcav´dan geldi. Başkan Hakkı Tomaç´ı arayan Cavcav, "Berat´ı bize verin, Haccettepe´nin kadrosunda yer alan 3 yabancı futbolcuyu size verelim" dedi.

HAKKI TOMAÇ´I ARADILAR
Berat ile ilgili teklifleri doğrulayan Başkan Hakkı Tomaç, gazetemize yaptığı açıklamada, "Geleceğin büyük yıldızı olarak gördüğümüz alt yapımızın en son parlak ürünü Berat, şimdiden büyük kulüplerimizin gözdesi durumunda. Fenerbahçe Alt Yapı Sorumlusu Şenol Çorlu, telefon açarak bu futbolcumuzu resmen istedi. Gençlerbirliği´nin değerli başkanı sayın Cavcaz ise genç oyuncumuza karşılık 3 futbolcuyu bizlere vermeyi taahhüt etti" diye konuştu.

VERMEYE NİYETİMİZ YOK
Özellikle Cavcav´ın transferinin çok çarpıcı olduğuna dikkati çeken Hakkı Tomaç, "Teklifler gurur verici ancak sayın Cavcav´a da dediğim gibi Samsunspor´un bugünkü durumuna bakıldığında transfer tahtasının kapalı olduğu görülmektedir. Bu nedenle istesek de bu transferin olamayacağını her 2 kulübün değerli yöneticilerine söyledi. Zaten Berat´ı vermeye de niyetimiz yok. O bizim gelecekte büyük yıldımız olacak" dedi.

haber gazetesi

safser

bizim mahallenin çocuğu anası babası hepsi trabzonlu inş sonu armağan gibi olmaz onuda tanıyordum o da gitti şanssızlık bende mi acaba :)

JohnAbruzzi

Ah be keske tahta acılsada versek su cocugu 3 tane topcu alsak hacettepeden :D

Kodalak

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 08 July 2009, 13:39:20

tahta açılırsa niye verelimki gencimizi,cavcavın vereceği adamdan hayır gelmez bize,sakattır onlar vardır bi defoları...

Biz alırız yabancı oyuncu

berusa55

Özellikle yetenekli olan gençlerimizi bu zamanda satmak demek geleceğimizi satmak demektir! Sakın ha!!!

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 08 July 2009, 13:39:20

kardeşim hacettepeden kimi alacan, ordan alacağımız adamlar bizim ismaille,atalayla,canerle aynı boyutta olur ;)

safser

3 yabancı alsak bile 2 tanesını oynatabiliyoruz zaten ;) bu haber bana fason geldi

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

safser

Samsunspor yönetimi transfer tahtası açılır açılmaz, anlaşıp beklemeye aldığı 6 futbolcuyu kampa getirecek

TUTU İLGİLENİYOR
Kırmızı-beyazlı yönetimin federasyon'daki transfer engelini kaldırma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu konuda ikinci Başkan Erkut Tutu, İstanbul'a adeta karargah kurmuş durumda. Transfere engel futbolcular ve manajerleri ile birer bir görüşmeler ise son aşamaya geldi.

6 FUTBOLCU VAR
Yönetim bu engelleri aşar aşmaz transfere de son noktayı koyacak. Transfer komitesi ise belirlenen mevkilere alınacak futbolcular ile ön anlaşma yapmış durumda. Tahta açılınca bu futbolcular aynı gün kampa katılacaklar. Anlaşmaya varılan futbolcular arasında biri kaleci olmak üzere 6 futbolcu bulunuyur.

Kaynak:Halk gazetesi

Kodalak

VALLA ne diyelim bizde 1.ağızdan duyduk ama nerdeyse 20 gün oldu hala birşey yok inşallah olur

beşnumara

Alıntı yapılan: Kodalak - 08 July 2009, 13:19:06
Geleceğin büyük yıldızı olarak gördüğümüz alt yapımızın en son parlak ürünü Berat, şimdiden büyük kulüplerimizin gözdesi durumunda.
hakkı tomaç eğer böyle dediysen ayıp sana ayıp.o koltukta boşuna oturuyorsun.kim lan büyük kulüp ismini ver de biz de bilelim kimin büyük olduğunu >:( >:(