Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Sercan

Evet bende Kerem'in Mersin İdman Yurdu'yla anlaştığını duydum...

55.hakan

Alıntı yapılan: Ant55 - 07 July 2009, 00:46:08
Bu arada birşey sormak istiyorum, bugün Adnan'la anlaşıldığı yönünde haber okuduk, Kerem'in adı zaten konuşuluyor, nerdeyse 2 hafta önce yapılan açıklamada da sadece Caner ve Sinan Demircioğlu kaldığı söylenmişti. Şimdi net olarak kalan sadece Kerem'mi? Arada başkaları da çıkmasın!

yarın belli olur herhalde bu tahta meselesi bu caner haberi bugün belli olduysa

JohnAbruzzi

Caner isi kesin mi halk arasında dolasan dedikodu mu?

AntZ

07 July 2009, 01:06:18 #258 Son düzenlenme: 07 July 2009, 01:08:23 Ant55
Alıntı yapılan: JohnAbruzzi - 07 July 2009, 00:57:18
Caner isi kesin mi halk arasında dolasan dedikodu mu?

Amsterdamlı söylüyorsa halk arasında dolaşan dedikodu olmadığı kesin de, tahta meselesinin akibeti kesin değil.

erdem

tahta açılırsa kimi alcaz acaba?iki sene sonra o aldığımız adam tahta yapar bize:  )

14.basamak

07 July 2009, 02:02:32 #260 Son düzenlenme: 07 July 2009, 03:29:49 14.basamak
tahtalar yatağında ..........uyurken taraftarda bu saatte sıkıntısını çekiyor hala..

cezayir55

07 July 2009, 09:42:55 #261 Son düzenlenme: 07 July 2009, 15:28:32 samsuni
sıkıldık artik biraksinlarda bari takimi kayyuma kalsin
bizden daha fazla borcu olan kocaeli bile transferler yapiyor

cezayir55

bu transfer tahtasi acilsa bile kimi alicagiz  herkes bir yerlere imza atti

55.hakan

Alıntı yapılan: cezayir55 - 07 July 2009, 09:43:39
bu transfer tahtasi acilsa bile kimi alicagiz  herkes bir yerlere imza atti

açılsın da kimi alacağız sorun olsun ;)

europe_55

Alıntı yapılan: 14.basamak - 06 July 2009, 23:41:48
Açılacakmış, transfer yapılacakmış..

Tahta hikaye..

Sevgili Futbolcu kardeşlerimiz,
Samsunspor'un bizlere ifade ettiği değerleri siz futbolcu kardeşlerimizin de kavradığı gün, Süper Lige çıkarız, hem de direkt çıkarız..

Alın siz futbolcu kardeşlerimize üzerinizde taşıdığınız formanın  biz Samsunsporlulara neler ifade ettiğine  ettiğine dair birkaç başlık..

Minübüslerin arka dörtlü koltuklarına, Türkiye'de Fenerbahçe'nin adının verildiği yılları..

İngiltere Liglerine namzet yapan tribünlerimizin yürek kesen uğultusunun rüzgarında, Tanju'nun G.Saray filelerini havalandırmasını tetikleyen o gizemli havayı, 19 Mayıs Stadyumu'nun dört bir yanında esen o gizemli uğultunun cereyanında kalmış G.Saraylı futbolcularının düştüğü kepaze durumları..

Hasbi Menteşoğlu'nun adamlığını..

Samsunsporlu futbolcuların sokakta yürürken, 100 metreden enseden tanındığı yılları..

20 Ocak tarihini, Nuri Asan'ı Muzaffer'i, Mete'yi, Tomiç'i, Asım Kaptanı, Samsunspor için hayatını ortaya koyan Büyük Kaptan Emin'i ve izlemeye doyamadan aramızdan ayrılan Müjdat'ı..

Milinkoviç'in orta sahadan Schumacher'i avladığı maça tanıklık eden Samsunlu çocukların gözlerinde, bir Alman Panzeri Schumacher'in bir anda Sucu Mahir'e dönüştüren Samsunspor'un o sihirli abrakadabrasını..

19 Mayıs Stadyumu'na en az dört saat önceden girmemizi ve iki saat kala kapıların kapanacağının artık alışıldığı maç günlerini..

Büyük Başkan İsmail Uyanıklı, Bizans entrikalarına direniş yıllarımızı..

Timofte'nin futbolunu izleyenlerin, onun uzayda bir Futbol Galaksisi'nden  geldiğine hükmetmettiği dönemleri..

Celil ortaa Serkan Aykut goool yıllarını..

ve bütün Samsunsporluların bu başlıklara ekleyebileceği birbirinden değerli yaşanılmış güzellikleri ifade ediyor bizlere siz sevgili futbolcu kardeşlerimizin oynama şansı bulduğu SAMSUNSPOR..

ve tabiki Samsunsporluların yukarıdaki başlıklara atıfta bulunamayacağı, geçip giden son dört yıl...
Neden?..  Para mı ?..
Biz hep öyle bildik.. Sevgili futbolcu kardeşlerimiz şunu da biliyorum. Siz, taşıdığınız formanın hakkını Samsunspor değerlerine yakışır şekilde verirseniz, Sizin hakkınızı yemeye Samsun'da hiçbir insan evladı cesaret edemez
..
Samsunspor'un bizlere ifade ettiği değerleri siz futbolcu kardeşlerimizin de kavradığı gün, Süper Lige çıkarız, hem de direkt çıkarız..

Biz bu değerlere hep inandık bir de siz inanın, bunu diliyorum..

Tahta hikaye..

Kesinlikle katiliyorum, o formanin hakkini verdiginiz gün biz de bu azaptan kurtulacagiz, siz de Insallah Kahraman olacaksiniz...

safser

Bugün bi sitede okudum ne kadar doğru bilmem bizim takım inegölspordan abdullah çalık diye genç bir oyuncuyu istiyormuş??

AntZ

Alıntı yapılan: safser - 07 July 2009, 19:01:40
Bugün bi sitede okudum ne kadar doğru bilmem bizim takım inegölspordan abdullah çalık diye genç bir oyuncuyu istiyormuş??

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=6168.msg202835#msg202835

Menajer oyunları bunlar  ;)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: safser - 07 July 2009, 19:01:40
istiyormuş??[/b]
olumsuz fiil kardeşim.şimdiki zaman fiili olmadıktan sonra inanma

Kodalak

Konuşacak kimse...
08 Temmuz 2009 / 11:20
Konuşacak kimse bulamıyorumGolcü futbolcu Caner Altın, eski kulübü Samsunsporla olan sorununu konuşmak için muhattap bulamamasından şikayetçi. Genç futbolcu, "Alacağım konusunda yönetimle bir kez görüştüm. Daha sonra beni kimse ne aradı ne sordu" diye kon

BİR KEZ GÖRÜŞTÜK
Samsunspor'dan geçmişe dönük alacağı bulunan Konyasporlu futbolcu Caner Altın, DENGE Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Alacak olduğu
rakamın yönetim tarafından aşağıya çekilmek istendiğini belirten golcü futbolcu, "Bu konuda konuşmak için muhattap bulamıyorum. Alacağım konusunda yönetim ile bir kez görüşmemiz oldu. Bundan sonra Samsunspor'dan hiç bir yöneticimiz görüşme talebinde bulunmadı" dedi.

YAPACAĞIM BİR ŞEY YOK
Alacağı paradan bir kuruş inmeyeceğini bir kez daha kesin bir dille ifade eden Caner, "Yönetime son bir rakam vermiştim. Daha sonra bana geri dönen olmadı. Benim çok fazla yapacağım bir şey yok. Biliyorum yönetiminde sıkıntıları büyük, sorun üstüne sorun yaşıyorlar ama sonuçta bu benim alacağım para. Ve ben kendi hakkımı istiyorum. Samsunspor yönetiminden de bu konuda gerekli özverinin gösterilmesini bekliyorum" dedi.

Kodalak

Menajeri sıkıntı oldu
08 Temmuz 2009 / 11:28
Tecrübeli eldiven Hasan Sönmez ile her konuda anlaşan Kırmızı-Beyazlı ekip, oyuncunun menajeriyle olan sorunu bir türlü aşamıyor
Samsunspor'da kaleci Hasan Sönmez'in imzası menajerine takıldı. Tecrübeli kaleci ile para konusunda mütabakata varan Kırmızı-Beyazlı ekip, oyuncunun menajeriyle olan sorununu bir türlü geçemedi. Kırmızı-Beyazlı yönetim, sadece Hasan değil hiç bir oyuncunun menajerine para vermeyeceklerini bir kez daha yeniledi. Hasan Sönmez'in transferi konusunda bir süre daha bekleyeceği öğrenilen Samsunspor yönetimi, sorunun kendiliğinden çözülmesini bekliyor. Aksi taktirde yeni sezona Cengiz Biçer ile devam edilecek.