Can'a İzmir yolu gözüktü

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 May 2009, 12:49:27

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıCan'a İzmir yolu gözüktü

Kırmızı-Beyazlı ekipten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan başarılı futbolcuya Altay ve Karşıyaka takımları talip oldu. Can Ulun, kendisine gelen teklifleri değerlendiceğini söyledi

HİÇ ARAMADILAR
Samsunspor'dan ayrılması kesinlik kazanan Can Ulun'a İzmir temsilcileri kancayı taktı. Ligin güçlü takımlarından Karşıyaka ve Altay Kırmızı- Beyazlı ekibin eski futbolcusuna imza attırmak için rekabet içerisine girdi. Bir dönem Altay forması giyen ve burada başarılı bir performans sergileyen Can Ulun, kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

SAMSUN'DAN AYRILACAK
Kırmızı-Beyazlı ekipten kendisine görüşme talebinin gelmemesinin tek bir açıklaması olduğunu belirten başarılı futbolcu, "Benim gönlüm Samsunspor'da kalmaktan yana. Ancak yönetim kulurumuz böyle düşünmemiş olacak ki benimle görüşme talepleri olmadı. Bende profesyonel bir oyuncu olarak gelen teklifleri değerlendirmeye başladım" diye konuştu.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24063

Can abi doğru mu bu haber :-\

yaman55

eğer doğruysa gittiğin kulupte başarılar sana can

ali ihsan

Biz Karabük'le anlaştığını duymuştuk.

Can için hayırlısı olsun ...

Akyol

Yönetim uyuma bu ne yaa adamlarımız bir bir gidiyor yazıklar olsun böyle yönetime >:(

özkan

Ollivanders

Alıntı yapılan: özkan17 - 29 May 2009, 14:04:16
oldumu şimdi bu can?

valla usta can daha ne yapsın canla basla mucadele etti .. Yonetim yokki neyi beklesinler

cany

takımla ilgilenen yokki...ama yine Bank Asya'da kalcakasa gitmesin Can yaa...bi Kenan'la Can kaldı zaten takımda emektar

34_55

arkadaşlar samsunspor kulübünde tahsin kosif ve onun gibiler olduğu sürece canı istemezler hayrettin gümüşdağ zamanında devre arasında kampta bile canın üstüne oynamışlardı beyler yani anlıcanız samsunsporda can gibilere yer yok..

King Of The North

Yaprak dökümü başladı sanırım

harbisamsunsporlu5517

29 May 2009, 15:32:00 #9 Son düzenlenme: 29 May 2009, 15:33:53 harbisamsunsporlu5517
karakterli oyuncularımızıda kaybetmeye basladık bu sene duserız umudum kalmadı arrtık :( can ulun super ligi hakeden bir takıma gıdersin inş

Tribün_ali

Sen gereğini fazlasıyla yaptın anlaştığın kulupler başarılar sana

jean

2.lig b ye gidiyoruz haberiniz olsun

kuzey55

bu yönetimden daha ne beklenirki başka.acaba can dan daha iyi birini mi getirecek sayın kosif...baştan beri istemiyordu can ulun u bu takımda.şimid yerine alacakları adamı göreceğiz.mesut gibi birini bulurlar yine.arma için oynayan hakiki samsunsporlu adamı da gönderdiler ya diyecek bişey bulamıyorum.defolup gidin be defolunnn basiretsizler

AntZ

29 May 2009, 20:13:56 #13 Son düzenlenme: 29 May 2009, 20:15:59 Ant55
Bir CANımız kalmıştı, onuda alın. Can gibi bir adamı Samsunspor'da tutamamak olağanüstü yönetim becerisi ister. Üstün hizmetlerinizden dolayı teşekkürler Sn. Tomaç..!

ugrass

SEN GEREGINDEN FAZLASINI YAPTIN..
CANLA BAŞLA OYNAYAN TEK FUTBOLCUSUN ABİ...