Can'a İzmir yolu gözüktü

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 May 2009, 12:49:27

« önceki - sonraki »

kuzey55

30 May 2009, 18:42:59 #30 Son düzenlenme: 30 May 2009, 18:46:00 kuzey55
CAN takımda kalmış.pazartesi sözleşme imzalayacakmış.veysel,gökhan kolomoç ve volkan dışında anlaşılamayan futbolcu kalmamış..inşallah doğrudur.ayrıca volkan ve gökhanın da kalması gerek.

cembaba

Alıntı yapılan: kuzey55 - 30 May 2009, 18:42:59
CAN takımda kalmış.pazartesi sözleşme imzalayacakmış.veysel,gökhan kolomoç ve volkan dışında anlaşılamayan futbolcu kalmamış..inşallah doğrudur.ayrıca volkan ve gökhanın da kalması gerek.

kaynak ne kardeşim? Bilgilendirirsen sevirnirim :)

MeL_55

AlıntıSamsunspor'da iç transfer çözüldü

Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, Ankara'da ve Nuri Asan Spor Tesisleri'nde futbolcularla görüşerek iç transferlerde imzaların atalacağını bildirdi.

Pazartesi gün iç transferde son gün olması nedeni ile ay sonu sözleşmesi bitecek olan Can, Ömür,Ejder ve kaleci Hasan'ın menejeri ile dün Ankarada yapılan görüşmelerin ardından Nuri Asan Spor Tesisleri'nde Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç Serkan ve Kaptan Kenan ile görüştü.

Haberexen.com'a açıklama yapan Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç:" Geçtiğimiz dönem Samsusnpor kadrosunda olan Veysel, Gökhan ve Volkan hariç tüm futbolcularımız ile anlaşmaya vardık. Diğer futbolcularımızın hepsi önümüzde ki sezonda Kırmızı -Beyaz forma altında oynayacaklar.Can, Ömür,Ejder, kaleci Hasan, Serkan ve Kaptan Kenan ile Pazartesi gün kulüp binamızda imzaları atacağız. Şimdi önümüzde ki hedef Futbol Federasyonuna alacakları için başvurmuş olan futbolcularımızın alacaklarını yatırmak. Buda hesabı yapılmış bir para ve sorun yaşanmayacak. Elimizde ki bu kadro geçtiğimiz sezon müspet bazı başarılara imza atmış bir kadrodur. Tek yapmamız gereken bu başarıları sezona yayabilmek" şeklinde konuştu.

İdari bir yapılanma içine girildiğinide anlatan Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, Kulüp müdürlüğüne Emekli Albay Metin Koçer'i getirdiklerini ifade etti.

Tomaç:" Personel maaşları ile ilgili çalışma yapmaktayız. Bunun yanında İdari ve personel yapılanması içinede giriyoruz. İç güvenliğimiz yenilenecek. Anlaştığımız bir güvenlik firması ile tesislerimizin ve Samsun Büyükşehir Belediyesinin, Samsunspor'a kaynak sağlanması için İstiklal Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi'nde hayata geçireceği ücretli parklerda ki güvenliğini sağlayacağız" dedi.

mehmet yılmaz

AlıntıSamsunspor'da iç transfer çözüldü

30 Mayıs 2009 / 18:34
Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, Ankara'da ve Nuri Asan Spor Tesisleri'nde futbolcularla görüşerek iç transferlerde imzaların atalacağını bildirdi.
Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Pazartesi gün iç transferde son gün olması nedeni ile ay sonu sözleşmesi bitecek olan Can, Ömür,Ejder ve kaleci Hasan'ın menejeri ile dün Ankarada yapılan görüşmelerin ardından Nuri Asan Spor Tesisleri'nde Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç Serkan ve Kaptan Kenan ile görüştü.

Haberexen.com'a açıklama yapan Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç:" Geçtiğimiz dönem Samsusnpor kadrosunda olan Veysel, Gökhan ve Volkan hariç tüm futbolcularımız ile anlaşmaya vardık. Diğer futbolcularımızın hepsi önümüzde ki sezonda Kırmızı -Beyaz forma altında oynayacaklar.Can, Ömür,Ejder, kaleci Hasan, Serkan ve Kaptan Kenan ile Pazartesi gün kulüp binamızda imzaları atacağız. Şimdi önümüzde ki hedef Futbol Federasyonuna alacakları için başvurmuş olan futbolcularımızın alacaklarını yatırmak. Buda hesabı yapılmış bir para ve sorun yaşanmayacak. Elimizde ki bu kadro geçtiğimiz sezon müspet bazı başarılara imza atmış bir kadrodur. Tek yapmamız gereken bu başarıları sezona yayabilmek" şeklinde konuştu.

İdari bir yapılanma içine girildiğinide anlatan Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, Kulüp müdürlüğüne Emekli Albay Metin Koçer'i getirdiklerini ifade etti.

Tomaç:" Personel maaşları ile ilgili çalışma yapmaktayız. Bunun yanında İdari ve personel yapılanması içinede giriyoruz. İç güvenliğimiz yenilenecek. Anlaştığımız bir güvenlik firması ile tesislerimizin ve Samsun Büyükşehir Belediyesinin, Samsunspor'a kaynak sağlanması için İstiklal Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi'nde hayata geçireceği ücretli parklarda ki güvenliğini sağlayacağız" dedi.

haberexen.com

Haberde böyle diyor ama ben bizatihi Can'la konuştum, çocuğa resmen git demeye getirecek bir para teklif etmişler. Anladığım kadarıyla kamuoyunda, "biz anlaşmak için çok uğraştık ama Can çok para istedi" gibi bir intiba oluşturmak istiyorlar.

Tufan

elde futbolcuları tutmak yetmeyecek bu takıma ilk 11 oynayacak en az 5 tane transfer yapılmalıki başarı gelsin yoksa yine kümede kalma mücadelesi veririz.

Syn Hakkı Tomaç ikili averajla ligte kalmayı başarı olarak mı görüyorsunuz kusura bakmayın 2 sezondur kan ağlıyor bu taraftar. bizi köy takımlarına ne olduğu belli olmayan semt takımlarına rezil ettiniz. 3 yıl geçti hala bank asyadayız sorun paraysa Karşıyakadada yoktu adamlar finalde kaybettiler. sorun para falan değil kulübün basiretsiz iş bilmez adamların elinde olması....

beşnumara

Alıntı yapılan: samsuni - 30 May 2009, 19:10:34
Haberde böyle diyor ama ben bizatihi Can'la konuştum, çocuğa resmen git demeye getirecek bir para teklif etmişler. Anladığım kadarıyla kamuoyunda, "biz anlaşmak için çok uğraştık ama Can çok para istedi" gibi bir intiba oluşturmak istiyorlar.

abi can'a teklif ettikleri o cüzi miktarı da vermezler.sonra da papazlık yaptı diye konuşulur eminim.kendi çocuklarımıza yaptıklarımızı kim kendi çocuğuna yapıyor çok merak ediyorum. :'( :'(

Sercan

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 May 2009, 19:23:34
abi can'a teklif ettikleri o cüzi miktarı da vermezler.sonra da papazlık yaptı diye konuşulur eminim.kendi çocuklarımıza yaptıklarımızı kim kendi çocuğuna yapıyor çok merak ediyorum. :'( :'(

Geçen seneki takım adam gibi bir hocayla bu seneye nazaran daha iyi işler yapacaktır...

CeLiL_55

bakalım daha neler olacak daha gidenler olucaktır kesin  bari Cenk Celil alsalar takımada bişeyler yapsak

Sadece Samsunspor

gökhan kolomoçun kalması lazım yoksa defans bozulur,

beşnumara

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 30 May 2009, 23:45:56
gökhan kolomoçun kalması lazım yoksa defans bozulur,
çok önemli değil.önemli olan turgayın parasını ödeyip elde tutmak.seney transfer yapılmayacaksa zaten bu kadro yetersiz olacak.altyapıdan yeni oyuncular katılması lazım.defansa da en yakın isim ismail.ismaili de kadroya yavaş yavaş sokmak lazım.kenanın futbolu bırakması yakın nasıl olsa.ayrıca hakan koşaslan da vardı ama defans oturduğu için onu bu sezon ön liberoda kullandık ama gördük ki tekniği ön libero için pek uygun değil.onu da defansta düşünürsek defansta sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.

kuzey55

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 May 2009, 23:51:02
çok önemli değil.önemli olan turgayın parasını ödeyip elde tutmak.seney transfer yapılmayacaksa zaten bu kadro yetersiz olacak.altyapıdan yeni oyuncular katılması lazım.defansa da en yakın isim ismail.ismaili de kadroya yavaş yavaş sokmak lazım.kenanın futbolu bırakması yakın nasıl olsa.ayrıca hakan koşaslan da vardı ama defans oturduğu için onu bu sezon ön liberoda kullandık ama gördük ki tekniği ön libero için pek uygun değil.onu da defansta düşünürsek defansta sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.

turgay takımda kaldı zaten.ödendi parası

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 May 2009, 23:51:02

abi ne diyon sen hakan koçaslanı defansa alırsak hepten gideriz her maç 2-3 penaltı olur heralde :-\

beşnumara

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 30 May 2009, 23:52:14

abi ne diyon sen hakan koçaslanı defansa alırsak hepten gideriz her maç 2-3 penaltı olur heralde :-\

hakan zaten defans kardeşim ama onu bu sene oynamak için ön liberoda kullanalım diye düşündüler. hepimiz de gördük ki ön liberoda pek yapamaz.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: beşnumara - 30 May 2009, 23:53:38
hakan zaten defans kardeşim ama onu bu sene oynamak için ön liberoda kullanalım diye düşündüler. hepimiz de gördük ki ön liberoda pek yapamaz.

evet biliyorum defans olduğunu ama çok hırçın çocuk sinirine hakim olamıyor, dediğim gerçek eğer bu sene defansta oynarsa gör sen onu en azından her maç 1 penaltı var abi kesin yani

beşnumara

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 30 May 2009, 23:58:07

evet biliyorum defans olduğunu ama çok hırçın çocuk sinirine hakim olamıyor, dediğim gerçek eğer bu sene defansta oynarsa gör sen onu en azından her maç 1 penaltı var abi kesin yani

kardeşim defans dediğin zaten hırslı hırçın olacak ama geçen sezon böyle olmasının sebebi başındaki adamlardır.koy onların başın bülent korkmaz ercan kaptan gibi birilerini bak bakalım ne yapabiliyorlar.