Can'a İzmir yolu gözüktü

Başlatan Sadece Samsunspor, 29 May 2009, 12:49:27

« önceki - sonraki »

kuzey55

can ı istemeyen geçen sene mesut gibi bir adam için onu kadroya aldırtmayan tahsin kosif kına yaksın şimdi...onun yüzünden gitti can'ımız takımdan...

Clint_Eastwood

Can'ı kaybetmemiz takımın az olan dinamiğini de yok edecek... Nereye gidiyoruz böyle?

Ollivanders

Alıntı yapılan: Clint_Eastwood - 29 May 2009, 21:36:09
Can'ı kaybetmemiz takımın az olan dinamiğini de yok edecek... Nereye gidiyoruz böyle?

bindik bir alamete gidiyoz kıyamete ....

hala kızı

çıkmadık CAN'dan umut kesilmez...
takımda oynayan,giydiği formanın ciddiyetinin farkında olan yegane bir isimdi... :-[

Kaya

bir almadığınız CANımız kalmıştı onu da alın yüreksiz bir takım kurun iş bilmezler...

KotuCocuk55

Konuşup anlaşamasalar anlıyacam da aramamak ne demek insan futbolcusunu hatırını sormak içinde aramaz mı be kardeşim?
Her gidene küfür edecek değiliz ya!
Ben futbolculuğunu beğenmem yıllardır da izlerim tee amatörden  beylerbeyinden beri ama özellikle son sene öğrendiğim gördüğüm samsunsporluluğuyla 10 numara adam hep bu takımda olsun dedirtti bana.

Yolun açık olsun,allah yardımcın olsun.Takım seçerken düşman takımlardan seçmeyeceğini umuyorum.Böyle bir durumda senden dolayı o takımın başarısını alkışlayacağımızı da bilmeni isterim.

veis

can altaya degil karabüge gidecek

kuzey55

Alıntı yapılan: veis - 30 May 2009, 07:25:10
can altaya degil karabüge gidecek

karabükle anlaştığını duydum bende...

kaan

Alanyasporda 55 numara giyen furkan ilker baştan bas baş ben hala SAMSUNSPORLUYUM diyor.Istemediler bizi yediler samsunun çocuğuna ekmek yok o kulüpte diyor işte furkana bunları yapan lobi CAN'ımızida elimizden aldı yazıklar olsun.

Istersen panatinakosa git yine herşey helal sana can o formayı öpüp arma için bizler için SAMSUNSPORUMUZ  için oynadın gitmemen için dua eden bir çok samsunsporlüdan biriyim ama senin için hayırlısı olur inşallah.Herşey için teşekkür ederiz.

selahattin55

bu bizim yönetici müsfetteleri ne yapmaya çalışıyorlar.bu hakkı tomaçtan olsa olsa bir huzur evine yönetici olur.canımız gidiyor adamların kılı kımıldamıyor.seneya ligB ye gibi bunlardan bir bok olmaz.

Ollivanders

macın basında en hosuma giden canın samsunspor armasını operek yumruk sava gelmesiydi  :-\

34_55

arkadaşlar dün ankarada canla görüşmüşler tahsin kosif ve erkut tutu cana teklif yapmışlar ama kısacası cana git demişler galiba canda bu konuda çok üzülmüş zaten can az hakkı verilse samsunspordan asla ayrılmak istemiyormuş merak ediyorum canımız bu adamlara ne yaptı acaba özelliklede tahsin kosife..

kuzey55

kosifin geçen seneden beri can ve kenanla bi derdi var ama ne bilmiyorum.can gibi bir adamı nerden bulcaz.

Ertuğrul Sağlam

3-4 gündür siteye sürekli bakıp yorumları okuyorum içimden hiçbirşey yazmak gelmiyor içimde tabiri caizse fırtınalar kopuyor kendi kendime isyan ediyorum içimden birilerine sonra alyına küfür ediyorum ve sitede çıkıyorum yazılacak konuşulacak çok şey var ama ben hergün bir ümit diyorum sonraya bırakıyorum..

Can için sadece şunu söyleyebilirim giderse yolu ve bahtı açık olur inşallah kalırsada baş tacı olur...
başkalarınada birşey yazmak istiyorum ama öyle bir ruh haline sahibimki içinde küfür olmadan yazacağım hiçbirşey beni tatmin etmez o üzden yazmıyorum ve bekliyorum.....

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: 34_55 - 30 May 2009, 15:42:01
arkadaşlar dün ankarada canla görüşmüşler tahsin kosif ve erkut tutu cana teklif yapmışlar ama kısacası cana git demişler galiba canda bu konuda çok üzülmüş zaten can az hakkı verilse samsunspordan asla ayrılmak istemiyormuş merak ediyorum canımız bu adamlara ne yaptı acaba özelliklede tahsin kosife..

Can gelen teklifler arasında eğer samsunspordan bi teklif gelirse öncelikle samsunspor diyordu ama sanırım kendisiyle ilgilenen hiç kimse olmadı yazıklar olsun bi can'ıda takımda tutamıyorlar böyle başkanıda böyle yöneticiyide Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın >:(