Formalar Errea' dan ( Fotolar Sf.7'de..)

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 22 May 2009, 09:55:46

« önceki - sonraki »

saffet

10 üzerinden 6 ama bu seneki formamızdan daha güzel bence

Sadece Samsunspor

arkadaşlar şimdi resimden yorum yapmak yanlış, çıkınca bence çok daha güzel olacaktır buna eminim, gelsin artık formalar ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: cany - 04 June 2009, 23:34:16
formalar çıkınca nerden alıyosunuz ki?...Samsunstore gibi bi şey de yok
56lar mevkiine açmayı düşünüyorlar bi mağaza

mehmet yılmaz

Erdinç55'ten gelen iki örnek

55JNR55

ilki daha güzel bu siyah şortlu falan güzel değil bence...

erdinc55

arkadaşlar

2. takım için şort rengi konusunda görüşleriniz önemli, siyah yerine kırmızı ya da beyaz olabilir,
Bu arada bu formalar çok özel bir kumaştan üretilecek ve dünyada çok az takım kullanıyor olacak,
Ti-Energy olarak adlandırılan bu kumaşı Errea sitesinden inceleyebilirsiniz,

Tufan

siyah şort hiç olmamış kırmızı olabilir 2. forma çok sade.

55.hakan

siyah şort çizikli formanın altına olsa daha iyi olur 2. formanın altına da beyaz veya kırmızı şort gider siyah şort olmamış 2. formanın altına

red_white

üstteki güzel alttakiyle biraz oynama yapılmalı diye düşünüyorum

berusa55

***Kesinlikle bu daha hoş duruyor. Çubuklu dizayn kıyısından köşesinden de olsa olsun.

MeL_55

AntZ

05 June 2009, 01:47:10 #101 Son düzenlenme: 05 June 2009, 01:53:42 Ant55
Açıkçası beğenmedim. Birde dantel koysalarmış tam olurmuş. Sırt kısmı gece kıyafetine benziyor! Barbara kendine göre yapmış anlaşılan  ;)

Melih harcanıyosun be kardeşim şunlara bakınca, bunlarda tasarımcıyım diye geçiniyor  ;)

MeL_55

05 June 2009, 01:56:59 #102 Son düzenlenme: 05 June 2009, 02:03:57 MeL_55
Alıntı yapılan: Ant55 - 05 June 2009, 01:47:10
Açıkçası beğenmedim. Birde dantel koysalarmış tam olurmuş. Sırt kısmı gece kıyafetine benziyor! Barbara kendine göre yapmış anlaşılan  ;)

Melih harcanıyosun be kardeşim şunlara bakınca, bunlarda tasarımcıyım diye geçiniyor  ;)

Bende begenmedim formalari. Hani özel tasarim derken daha özel ve güzel birsey bekliyordum... Bu formalar basit kalmis. Hele 2.ci forma berbat ötesi. 1.ci Forma üzerine calisma yapilirsa daha güzel olur.

Murat abi öyle oluyor, benim elime verseler müthis yapardim dizayni...

Buda Barbaraya kapak olsun  ;D

Amsterdamli

Bir futbol takimin bir ic saha bir deplasman formasi olur hani rakip takim ile renkler cakistigi taktirde. Biz deplasmanda kirmizi formali bir rakip ile oynasak iki formayida giyemeyiz cunku ikiside kirmizi agirlikli. O yuzden tercih yapacak olursam birinci (cubuklu)forma daha guzel. Bir tanede beyaz agirlikli deplasman formasi gerekiyor.

Ilk formaya cok kaliteli bir sekilde kirmizi beyaz Samsunspor armasi dikilirse ve guzel bir gogus reklami basilirsa ortaya estetik acidan hos bir forma cikabilir.

AntZ

;D İşte budur, sadece Barbara ya değil kitap kapağıda olur bundan.