Manisaspor'dan Turgut hamlesi

Başlatan Sadece Samsunspor, 21 May 2009, 11:20:19

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

500 bin ytl şu durumda iyi para bizim içinde tabi bunun dışında ne kopardıysak kar

jean

Simdi erken bence bir sene dsha kalmasi lazim

55erhan55

seneye kalırsa taraftar kalp krizi geçirir turgut nereye giderse gitini bu coçukdan bi numara olmaz tipik bi üçüncü lig topçusu manisa bunu 5 maç sonra gönderir

kýrmýzýbeyaz55

Yapmayın arkadaşlar 30 yaşında birisini tartışmıyoruz, 20 yaşında futbol gelişimi açık bir futbolcu t.doğan şahin..Çocuğun kumaşı iyi ama biz toz bezi niyetine harcıyoruz bir türlü elbise biçemiyoruz ..Sadece doğru zamanda doğru kadroda değerlendiremedik çocuğu, Saç baş yoldurduğu maçlarda hepimiz gibi ben de kahroldum ama Hakan Şükürün İlk dönemlerini hatırlayanlarınız olacaktır mutlaka içinizde.. bu çocuğa da özverili yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum..en azından Samsunsporun menfaatleri bunu gerektirir..

tanju55

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 21 May 2009, 20:21:20
Yapmayın arkadaşlar 30 yaşında birisini tartışmıyoruz, 20 yaşında futbol gelişimi açık bir futbolcu t.doğan şahin..Çocuğun kumaşı iyi ama biz toz bezi niyetine harcıyoruz bir türlü elbise biçemiyoruz ..Sadece doğru zamanda doğru kadroda değerlendiremedik çocuğu, Saç baş yoldurduğu maçlarda hepimiz gibi ben de kahroldum ama Hakan Şükürün İlk dönemlerini hatırlayanlarınız olacaktır mutlaka içinizde.. bu çocuğa da özverili yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum..en azından Samsunsporun menfaatleri bunu gerektirir..

sana katiliyorum kardesim turgut cok yetenekli ama tecrübesiz bir genc futbolcumuz...
bu sene biraz tecrübe kazandi...insallah yetenekleriyle birlestirirse tecrübesini cok daha göze hos gelen maclar cikaracaktir...

CeLiL_55

tanju55

Alıntı yapılan: Lazuri Bere - 21 May 2009, 11:38:09
Bizden gitti halde, seneye Süper Ligde gol krali olur...

kesin...
rafael de bizden manisaya gittiginde az kalsin gol krali oluyordu...
turgutu vereceksin büyük takima en gec 2 sene icinde avrupa kulüplerini pesinden kosturmazsa...

pitbul055

turgutu alana pro lisanslı hoca yanında bedava..biiitttmedii yanında koca g.tlü sefada bedava.bitmediiiiiiiii geleceğin messisi gözüyle bakılan, cin olmadan adam çarpmaya çalışan sercanda bedava.biitttttmeeediiii hakkı tomaç ve saz ekibide bedava. koş ahali koşş kaçmaz bu fırsattt........kampanyamız stoklarla sınırlıdır.

caneRisse

turgutu alın ustune para verelım satın gıtsın yhaa

tanju55

Alıntı yapılan: caneRisse - 22 May 2009, 11:07:50
turgutu alın ustune para verelım satın gıtsın yhaa

siz gercekten futboldan anliyormusunuz ya...???
yoksa laf olsun diye mi yaziyorsunuz...
ismail uyanik olsa en az 1 milyon euroya satardi turgutu siz bide üzerine para verelim diyorsunuz...
bide samsunsporlu olacaksiniz...
daha kendi futbolcunuza sahip cikmiyorsunuz...
bumu sizin samsunsporlulugunuz...

uzun

aynen veis sana katılıyorum ...........

kuzey55

tamam beceriksizdi anladık ama o kadar da değil.turgut satılsın para kazanalım dersiniz tamam da bu da biraz abartı olmuş.bence genclerimizden hem ahlaki hemde yetenek bakımından en iyisi.samsunlu değil ama samsunluları da gördük...ben satılmadığı takdirde seneye yine de iyi olacağını umut ediyorum.

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 May 2009, 11:47:10
tamam beceriksizdi anladık ama o kadar da değil.turgut satılsın para kazanalım dersiniz tamam da bu da biraz abartı olmuş.bence genclerimizden hem ahlaki hemde yetenek bakımından en iyisi.samsunlu değil ama samsunluları da gördük...ben satılmadığı takdirde seneye yine de iyi olacağını umut ediyorum.
sezon bitti ya konuş böyle rahat rahat :D

sakdag

bu siteyi çok uzun zamandan beri takip ediyorumve Samsunsporuda bu sitedekilerin belkide doğumundan önceki zamandan beri ediyorum ve hasta bir taraftarıyım. Sitedeki genç üyeler biraz duygusal davranıyor sanki, düşenin dostu olmaz misali düşüne bir tekmede bazı söylemler vuruyor.Ne olmuş olmuş  Samusporu bilerek bu duruma kim getirdi ise allah onun belsını versin ve inanıyorumki verecektir. Ama bu gün birlik günün olmamız gerekir. Kim elini taşın  altına koymuşsa ona yardım etmemiz gerekir. Taşın üzerine çıkıp ağırılıkyapmaktansa taşı kaldırmaya yardımcı olalaım yoksa bu taş hepimizi altına alacak. Ben Şampiyonluğa oynandığı zamanlar sabah elime nevalemi alıp 50-60 km lik yoldan sonra sabah 9,5 stada girip akşam saat 17.00 deki  maçı bekleyen taraftarlardanım, kimse yanlış anlamasın bu aralar destek zamanıdır diye düşüyorum.

kuzey55

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 May 2009, 12:03:45
sezon bitti ya konuş böyle rahat rahat :D

ya hepimize saç baş yoldurttu.hep dedik biraz becerikli birisi olsaydı yerine çok daha farklı olurdu diye.ama üstüne para verilecek kadar da değil be kardeşim.büyük ihtimal kalacaktır.giderse de tatmin edici bir paraya gider diye düşünüyorum.