Manisaspor'dan Turgut hamlesi

Başlatan Sadece Samsunspor, 21 May 2009, 11:20:19

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 May 2009, 18:17:08
;D ;D

Bazen futbol bilgimi sorguluyorum, ben neden göremiyorum bu cevherleri diye, ;)

aynı hastalık bende de var :)

tanju55

25 May 2009, 19:12:53 #46 Son düzenlenme: 25 May 2009, 19:15:09 tanju55
Alıntı yapılan: Ant55 - 25 May 2009, 18:17:08
;D ;D

Bazen futbol bilgimi sorguluyorum, ben neden göremiyorum bu cevherleri diye, adam olacak futbolcu 17-18 inde gösterir kendini. Futbolda "şimdi kazma ama gelişmeye müsait abisi" gibi bir kavram yok malesef  ;)

turgut 17-18 inde kendisini göstermistir ki bu takima kadar yükseldi...
kötü olsaydii samsunspor da ilk 11 de oynayamazdi daha dogrusu bu takimin kadrosunda bile yer bulamazdi...
ben ne demek istedigini anlayamadim...

AntZ

25 May 2009, 20:08:11 #47 Son düzenlenme: 25 May 2009, 20:15:33 Ant55
Alıntı yapılan: tanju55 - 25 May 2009, 19:12:53
turgut 17-18 inde kendisini göstermistir ki bu takima kadar yükseldi...
kötü olsaydii samsunspor da ilk 11 de oynayamazdi daha dogrusu bu takimin kadrosunda bile yer bulamazdi...
ben ne demek istedigini anlayamadim...

Sen hala Samsunspor u "Lacatus bu takıma adapte olamaz" denilip alınmadığı zamanlardaki Samsunspor sanıyosun galiba. Şu anda Samsunspor da kadroya girmek çok zorda değil benim için ölçüde değil.

Kendini göstermiş hali buysa söyleyecek sözümde yok zaten.

ali ihsan

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 May 2009, 20:08:11
Sen hala Samsunspor u "Lacatus bu takıma adapte olamaz" denilip alınmadığı zamanlardaki Samsunspor sanıyosun galiba. Şu anda Samsunspor da kadroya girmek çok zorda değil benim için ölçüde değil.

Doğru diyorsun kardeşim ...Turgut'a kadar ne kazmalar forma giyiyor.Ha bir eksik ha bir fazla  :D

tanju55

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 May 2009, 20:08:11

sende samsunsporu bu kadar kücük görüyorsan benimde sana söyleyecek bir sözüm yok zaten...
zaten cogunuzu anlayamiyorum...
sercan gecen sezon samsunsporu neredeyse tek basina ligde tuttu...hepiniz yeni yildizimiz yeni celil derken simdi bir-iki hata yaptigi icin söylemedik laf birakmadiniz...sercan-sefa-turgut bu takimdan ayrilirsa ozaman görürüm sizi...bastan sevinirsiniz ama gitikleri takimda bi costummu aglarsiniz aglar...
ücüde birer yildiz siz ne derseniz deyin...
samsunsporda oynamak kolay degil...bu formayi giyen herkez ya yildizdir yada yildiz adayi...

ali ihsan

Alıntı yapılan: tanju55 - 25 May 2009, 20:47:17

sende samsunsporu bu kadar kücük görüyorsan benimde sana söyleyecek bir sözüm yok zaten...
zaten cogunuzu anlayamiyorum...
sercan gecen sezon samsunsporu neredeyse tek basina ligde tuttu...hepiniz yeni yildizimiz yeni celil derken simdi bir-iki hata yaptigi icin söylemedik laf birakmadiniz...sercan-sefa-turgut bu takimdan ayrilirsa ozaman görürüm sizi...bastan sevinirsiniz ama gitikleri takimda bi costummu aglarsiniz aglar...
ücüde birer yildiz siz ne derseniz deyin...
samsunsporda oynamak kolay degil...bu formayi giyen herkez ya yildizdir yada yildiz adayi...

Madem bu kadar yıldımız vardı neden averajla ligde kaldık ? Bir zahmet bunu da cevaplayıver .

AntZ

25 May 2009, 20:59:23 #51 Son düzenlenme: 25 May 2009, 21:08:17 Ant55
Kelime oyunları yapmayalım lüten, Samsunspor u küçük görmekle Samsunspor un durumunun kötü olduğunu görmek arasında çok fark var.

Sercan ın yeteneğine laf söylemedim Turgut hakkında konuştum ama Sercan hakkında da yorum yapmamı istiyorsan yapayım. O 1-2 hata dediğin Samsunspor a yapılan saygısızlıktır, bana "söylemediğiniz laf kalmadı" dediğin kişilerden bir kişiyi örnek gösterebilirmisin Sercan ın yeteneğine yönelik laf eden. O lafların hepsi yaptığı saygısızlığadır. Evet yeni Celil i denildi ama unutma bu takımdan Celil bile gönderilebiliyor. Futbolcu önce karakteriyle Samsunspor a yakışacak ondan sonra yeteneği ile takıma girecek.

Alıntı yapılan: tanju55 - 25 May 2009, 20:47:17

Hepimizin temennisi aynı yönde, zaten eleştirimizde bu söylediklerinin şu anda geçerli olmamasına...

Ayrıca nostalji için teşekkürler beni 10 sene öncesine götürdün...

mehmet yılmaz

Tanju 55 kardeşim
Ben Samsunspor'u yaklaşık 20-21 yıldır stattan seyrediyorum. Yıldız dediğin Sercan'ı Samsunspor'da oynayan en iyi 150 oyuncu arasına bile koymam. Takımda şu an antrenörümüz Bünyamin Hoca'nın 10/1 kadar futbolcu değil Sercan.

Sen tabii uzaktasın, biraz da duygusal davranıyorsun ama biz iç içeyiz. Keşke Sercan da senin gibi temiz niyetli ve gönülden olsa ama emin ol değil!!!

serce055

üste biz para verelim yeterki gitsin

tanju55

25 May 2009, 21:40:21 #54 Son düzenlenme: 25 May 2009, 21:42:14 tanju55
Alıntı yapılan: samsuni - 25 May 2009, 21:02:41
Tanju 55 kardeşim
Ben Samsunspor'u yaklaşık 20-21 yıldır stattan seyrediyorum. Yıldız dediğin Sercan'ı Samsunspor'da oynayan en iyi 150 oyuncu arasına bile koymam. Takımda şu an antrenörümüz Bünyamin Hoca'nın 10/1 kadar futbolcu değil Sercan.

Sen tabii uzaktasın, biraz da duygusal davranıyorsun ama biz iç içeyiz. Keşke Sercan da senin gibi temiz niyetli ve gönülden olsa ama emin ol değil!!!

samsuni abicim sercanin kisiligine bisey söylemiyorum söyleyemem de ama futboluna gelirsek biraz daha calisirsa türkiyede yeni bir celil olur ve celilin futbolu ortada...tabii ki siz benden daha sanslisiniz staddan takip ediyorsunuz...ben ise gurbette ancak internetten ve bikac tv kanallarindan takip edebiliyorum...sercan gercekten yetenekli bir futbolcu ama bu sezon hicbir varlik gösteremedi buda bir gercek...

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 May 2009, 20:59:23
Kelime oyunları yapmayalım lüten, Samsunspor u küçük görmekle Samsunspor un durumunun kötü olduğunu görmek arasında çok fark var.

Ayrıca nostalji için teşekkürler beni 10 sene öncesine götürdün...

canim kardesim / abicim

samsunsporda oynayan hemen hemen herkez süper lig takimindada oynayabilir...
yildiz olanlar da var yildiz olma yolunda calisan futbolcularimiz da var...
bu takim icinde biseyler yolunda gitmiyor bunu hepimiz biliyoruz...
bu takimda takim ruhu yok...yoksa bu kadro zayif kücümsenecek bir kado degil ben sana bunu anlatmak istiyorum...
süper ligden düstügümüz sene kadromuz zayifmiydi...
serkan,celil,(kais),ayari,(ceyhun),musa,adnan...
bence o kadromuz o zaman süper ligdeki 3 büyüklerden sonra en iyi kadrolardan birisiydi...
ama olmayinca olmuyor...kader kismet...

ugrass

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 21 May 2009, 12:33:27
Turgut'un yerine Adem Büyük ve bir tanede sağ bek alalım manisadan 250.000 de para alalım  ;)

adem buyuk bjk topcusu değilmi ya kardes?

beşnumara

Alıntı yapılan: farUqras - 26 May 2009, 17:37:32
adem buyuk bjk topcusu değilmi ya kardes?
bjk altyapısında yetişmiş ama geçen sezon bjk manisadan uğur incemanı alınca 1 milyon euro+ adem büyük'ü bonservisiyle manisaya verdi ancak bu kadroda yer bulamayan adem büyük'e süper ligde şans vermezler.dolayısıyla adem büyük gibi genç ve gelecek vaadeden 2. lig golcüsünü ben takımımda görmeyi çok isterim.eğer sorun istanbul takımı altyapısında yetişmiş olması ve büyük ihtimal de bjk'li olamsıysa o zman ben derim ki altyapımızdan çıkanlardan hangisi samsunsporlu.bunun yanında dışardan getirdiğimiz murat,oktay turgay gibi oyuncular samsunsporlu olmadığı halde(oktayı bilmiyorum belki samsunsporlu olabilir) nasıl mücadele ettiğini karakterlerini gördük ve hep bunu tartıştık.

Ollivanders

Son söz kulübümün
30 Mayıs 2009 / 12:34
Ciddi teklifler aldığını doğruluyan Samsunspor'un golcü futbolcusu Turgut Doğan Şahin, "Kulübümün menfaatleri ne gerektiriyorsa ona yapmaya hazırım" dedi
Samsunspor'un golcü futbolcusu Turgut Doğan Şahin, transferiyle ilgili son kararı kulübünün vereceğini söyledi. Bir kaç kulüpten ciddi teklifler aldığını doğruluyan Kırmızı-Beyazlı ekibin başarılı futbolcusu, "Bildiğiniz gibi benim Samsunsporla olan sözleşmem devam ediyor. Bu durumda benim tek başına hareket etmem doğru olmaz. Önce kulüpler anlaşır ve sonra bana sorulursa bende kulübün menfaatleri doğrultusunde gereken kararı alırım. Ben Samsunspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi. Camia olarak çok zor günler yaşadıklarını ve bunun takımı da olumsuz etkilediğini dile getiren Kırmızı-Beyazlı oyuncu, "Biz futbolcular olarak yapmamız gereken tüm özveriyi gösterdik. Yönetim kurulumuzda bizlerin sorunlarıyla yakından ilgilendi. İnşallah seneye çok daha güzel bir ortamda şampiyonluk yarışı içinde olmayı istiyoruz" dedi.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=24157

kuzey55

turgut gitmek istiyor ama yönetim bırakmıyo.turgut gitmezse seneye inat yapıp oynamayabilir.bence çok iyi bir para teklif edilirse gidebilir.

Akyol

Kalması gereken adamlar gidiyor gitmesi gerekenler kalıyor bir terslik var  :-\