Manisaspor'dan Turgut hamlesi

Başlatan Sadece Samsunspor, 21 May 2009, 11:20:19

« önceki - sonraki »

Tufan

turgut biraz kazma ve sahada toptan kaçsada işine geldimi iyi oynuyor biz turgutu elden çıkarsak süperligte en az 10 gol atar bizde kafamızı duvarlara vururuz Turgutu Sercanı satmak yerine adam etmenin yolları aranmalı bence

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 May 2009, 12:14:14
ya hepimize saç baş yoldurttu.hep dedik biraz becerikli birisi olsaydı yerine çok daha farklı olurdu diye.ama üstüne para verilecek kadar da değil be kardeşim.büyük ihtimal kalacaktır.giderse de tatmin edici bir paraya gider diye düşünüyorum.
valla mustafa benm şahsi düşüncem  bu ve bunun gibi karaktersizlerin kulüpte kalmaması gerekir kalacaksa da yönetim  ne yapıyosa yapsın.ceza mı verecekler  psikolojik destek mi verecekler ne yapacaklarsa yapsınlar.bu terbiyesizlerin samsunsporda işi yok.manisadaki adem büyük bundan 10 gömlek üstün bir golcü işiize de yarar.turgutu göndermezsek seneye bize cezayı keser.gönderilmedim diye.

cem 55

Alıntı yapılan: tanju55 - 24 May 2009, 11:38:46
siz gercekten futboldan anliyormusunuz ya...???
yoksa laf olsun diye mi yaziyorsunuz...
ismail uyanik olsa en az 1 milyon euroya satardi turgutu siz bide üzerine para verelim diyorsunuz...
bide samsunsporlu olacaksiniz...
daha kendi futbolcunuza sahip cikmiyorsunuz...
bumu sizin samsunsporlulugunuz...
al bi samsunsporlulugumuzu tartışan adam daha arkadasım yanılmıyorsam sen almanyada yaşıyodun tamam bizler kadar maçları takip etme şansın olmuyo ama tv den yanınlanan maçları da mı seyretmiyosun hani dün can ulun arkadaşlarla  halı saha maçı oynadıya ben turgutu o halı saha kadrosuna bizim mahalle takımına almam sen bana turgutun bu sene bize kazandırdıgı 2 maç sayabilirmisin ama ben öküzlükleriyle puan kaybettirdigi 10 maç sayarım sana al karabük maçı son saniye boş kale topu dısarı vuruyo gitti 2 puan bolu maçı oyunu 1-1 e getirmişiz yükleniyoruz 2-1 i bulucaz aptalça orta sahada geri pas 2-1 yenigiz ordu da 1-0 öndeyken maçı koparacagımız anda kaçırdıkları son antep belediye macında kafayla kaçırmanın daha zor oldugu pozisyonda altı pastan topu dışarı vurması hangi birini sayayım her maç mutlaka bi öküzlügü var tamam yetenegin bu kadar olabilir ama insan biraz son vuruş çalısıp kendini geliştirmezmi yok yan gel yat bizim kızdıgımız bu bizde isteriz 1 milyon euroya adam satmayı insallah da öyle enayi bi kulup buluruz ama bulamasakta  bu adamı 1 sene daha kadroda görmek beni kanser edecek.

Ollivanders

Biraz kendisini gelistirse tarAFTAR birseyler yaptıgını gorse bir kıvılcım gorse destekleyeceklerdir zaten ama sahada dili dısarda gezmesi, veya gol kacırdıktan sonra boynu bukuk yurumesi bizi biktirdi .Karsıyaka macında atamadıgı gol hala aklımda ve onun gibi defalarca pozisyon.. birinide gol yap be kardesim neyse hayırlısı olsun...

tanju55

Alıntı yapılan: cem 55 - 24 May 2009, 12:18:09
al bi samsunsporlulugumuzu tartışan adam daha arkadasım yanılmıyorsam sen almanyada yaşıyodun tamam bizler kadar maçları takip etme şansın olmuyo ama tv den yanınlanan maçları da mı seyretmiyosun hani dün can ulun arkadaşlarla  halı saha maçı oynadıya ben turgutu o halı saha kadrosuna bizim mahalle takımına almam sen bana turgutun bu sene bize kazandırdıgı 2 maç sayabilirmisin ama ben öküzlükleriyle puan kaybettirdigi 10 maç sayarım sana al karabük maçı son saniye boş kale topu dısarı vuruyo gitti 2 puan bolu maçı oyunu 1-1 e getirmişiz yükleniyoruz 2-1 i bulucaz aptalça orta sahada geri pas 2-1 yenigiz ordu da 1-0 öndeyken maçı koparacagımız anda kaçırdıkları son antep belediye macında kafayla kaçırmanın daha zor oldugu pozisyonda altı pastan topu dışarı vurması hangi birini sayayım her maç mutlaka bi öküzlügü var tamam yetenegin bu kadar olabilir ama insan biraz son vuruş çalısıp kendini geliştirmezmi yok yan gel yat bizim kızdıgımız bu bizde isteriz 1 milyon euroya adam satmayı insallah da öyle enayi bi kulup buluruz ama bulamasakta  bu adamı 1 sene daha kadroda görmek beni kanser edecek.

kardesim katiliyorum sana sonucta hersey ortada..
ama turgutun stilinde futbolcu kolay yetismiyor ve kolay kolay bulamazsin özellikle de türkiyede...
turgut son vuruslara kadar mükemmel son vuruslarda ise rezalet bir performans sergiliyor...
daha yasi kac...birakin biraz kendisini gelistirsin...biraz zaman verin biraz sabirli olun...
türkiyede zaten en büyük sorun genc futbolcularin kendisini gelistirememesi...
ins turgut bunu basarir...

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: tanju55 - 24 May 2009, 15:02:39
kardesim katiliyorum sana sonucta hersey ortada..
ama turgutun stilinde futbolcu kolay yetismiyor ve kolay kolay bulamazsin özellikle de türkiyede...
turgut son vuruslara kadar mükemmel son vuruslarda ise rezalet bir performans sergiliyor...
daha yasi kac...birakin biraz kendisini gelistirsin...biraz zaman verin biraz sabirli olun...
türkiyede zaten en büyük sorun genc futbolcularin kendisini gelistirememesi...
ins turgut bunu basarir...

1 senedir son vuruş çalışmıyorsa daha ne sabrı bekliyon arkadaşlım sorması ayıp ?

s_uzunkaya

turgut birgün gelecek gs da oynayacak ve ordayken bile hala tartışılcak, kimileri kazma diycek kimileri bu bizdeyken kanser etmişti bizi diycek. turgut samsunda kalmalı ve süperlige çıktığımız kadroda olmalı. umarım satılmaz...

YaşarDoğu

Gese de oynayacak ??? ??? ??? ??? o zaman biz gözlük değiştirelim eniyisi :-\

caneRisse

şu bızım turguttanmı bahsetıyoruz gs bıde öylebi ihtimal yok degıl haaaa hıc yok toptan korkan toptan kaçan bu yhaa bırde bu adamı savunuyonuz yha onun yuzunden bu hallare dustuk hala kalsın dıyosun  oynadıgı maca bak attıgı gollere bak bu adamla bız superlıge falan cıkamayız

beşnumara

Alıntı yapılan: slazenger - 25 May 2009, 14:20:21
turgut birgün gelecek gs da oynayacak ve ordayken bile hala tartışılcak, kimileri kazma diycek kimileri bu bizdeyken kanser etmişti bizi diycek. turgut samsunda kalmalı ve süperlige çıktığımız kadroda olmalı. umarım satılmaz...
turgut ilerde çok büyük golcü de olabilir ama benm şahsi düşüncem gelecekte kazara golcü olursa zaten bizi satıp gidecek karakterinden belli ama turgutun sıkıntılarını biz çekmiş olacağız kamağını başkaları yiyecek.bunu da bilin

caneRisse

yaaa bu adamdan golcü falan olmaz ben sahsen ınanmıyorum yhaa her gıttı takımdada daha cok tepkı gorur tutunamaz

sevdamsınsamsunspor

aslında turgut iyi bir futbolcu ama son vuruslari berbat bu sene son vuruslari iyi olsa play off oynardık çünkü her maç 2 tane net gol kaçiriyorr bence satilsin parasiyla alacaklari olan murat oktay gibi futbolculari kaçirmamaliyizz

atakan

Alıntı yapılan: beşnumara - 25 May 2009, 15:52:26
turgut ilerde çok büyük golcü de olabilir ama benm şahsi düşüncem gelecekte kazara golcü olursa zaten bizi satıp gidecek karakterinden belli ama turgutun sıkıntılarını biz çekmiş olacağız kamağını başkaları yiyecek.bunu da bilin
ayne katılıyorum

tanju55

bence fenerde oynar sonucta bunlarin dini imani para... ;D
ama fenere gidipte birde sans bulursa o zaman tam cosar...

AntZ

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 25 May 2009, 14:22:15
Gese de oynayacak ??? ??? ??? ??? o zaman biz gözlük değiştirelim eniyisi :-\

;D ;D

Bazen futbol bilgimi sorguluyorum, ben neden göremiyorum bu cevherleri diye, adam olacak futbolcu 17-18 inde gösterir kendini. Futbolda "şimdi kazma ama gelişmeye müsait abisi" gibi bir kavram yok malesef  ;)