Başbakan Samsunlularla buluşuyor

Başlatan red_white, 18 April 2009, 09:34:26

« önceki - sonraki »

Akyol

Bu vekillerle mi ? Kimi trabzonlu,kimi izmirli bize gerçekten Samsunu seven projeleri olan ve her daim bu şehirin en güçlü savunucusu olacak vekiller lazım.İşte o zaman senin bahsettiğin siyaset desteğini alırız.Siyaset benim konuşabileceğim bir konu değil maalsef muhakkak ince ayrıntıları vardır ama dışardan gördüğüm kadarıyla bizim vekillerimiz aşırı pasif kalıyorlar.İlçelerimizden birisinde banka şubesi açılıyor "bakın işte çalışıyoruz" diyen vekillerimiz olduğu müddetçe siyasetten bişey bekleyemiyorum açıkcası. Sende bende bu sitede herkeste şunu istiyor SAMSUN HER ALANDA TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU İL OLSUN  ;)

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: recep55 - 20 April 2009, 20:43:16
Samsunspor gecesine gelmeyen Samsunlu ünlü şahıslar  ??? hadi onu  geçtim diyecem (benim için o gece hepsinden daha önemli idi )
geçen senede feshanede Samsunlular tanıtım günleri vardı ama hiç biri gelmemişti neden bu sene geliyorlar neden mi başbakan geliyorda ondan yoksa Samsun tanıtım günleri için geldikleri yok hepsi reklam hepsi yalakalık adını ne koyarsanız koyun

Koymuşlar sadece Esenlerde rastladığım en az 10 adet şölenle ilgili afiş koymuşlar. :)
geçtiğimiz sene düzenlenen organizasyonda bulundum ve karşılaştığım durumdan dolayı bende şikayetci oldum. fakat bu organizasyon birazdaha farklı olacak gibi görünüyor Başbakandan dolayımı deriz farklı nedenlermi buluruz bilmiyorum ama güzel ve faydalı bir organizasyon olacak gibi bir his var içimde gidip göreceğiz.

Bu arada Sadef'in web sayfasındaki formu kaldırmışlar oysa biz onlara malum takımların başlıklarını kaldırın demiştik.! umarım kendi paylarına düşen dersi almışlardır..

HoliganSamSunLu

mavikaradeniz tv canlı vericekmiş...

jean

bu tur tanitimlari yapmak lazim surekli ne yazikki en onemli tanitimimiz 2.ligde

AntZ

Alıntı yapılan: jean - 24 April 2009, 01:02:47
bu tur tanitimlari yapmak lazim surekli ne yazikki en onemli tanitimimiz 2.ligde

Ah be kardeşim ahhh  >:(

FK_SAMSUN

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 23 April 2009, 19:05:07
mavikaradeniz tv canlı vericekmiş...

Saat kaçta peki haberiniz var mı ?

Sadece Samsunspor

bakalım samsunspor ile ilgili bişe olacak mı ?

atakan

burdan İstanbul'daki arkadaslara sesleniyorum.cumartesi akşamı feshanede olmalıyız.ben şahsen orada olucam.bu organizasyon gercekten farklı olacakmış duyumlara göre.ayrıca samsunsporumuzda stand açacak.başbakanın ziyaret saati cumartesi akşamı saat yedi gibi olacak.en azından o saatlerde orada kalabalık olmalıyız diye düşünyorum atkılar ve formalarımızla.son çırpınışlarımız bunlar belkide.seçim zamanı samsun daki arkadaşlar ellerinden gelen çabayı gösterdiler.şimdi sıra bizde.gecen hafta kahvaltıda olan kalabalığa ulaşabilirsek birileri rengimizi görür sesimizi duyar die düşünüyorum.düşüncelerinizi bekliyorum

HoliganSamSunLu

stand falan açılır herhalde sadef bukadarda kendini soyutlamamıştır samsunspordan ayrıca başbakana konuşma esnasında atkı ve protokolada atkı takılması çok iyi olur.

red_white

istanbuldaki Samsunspor lular olarak o gece olmalıyızzz

Sadece Samsunspor

Başbakanın bugünkü programında saat 19.00da feshanede Samsunlular gecesine katılacağı yazılıyor, haydi bakalım istanbuldaki Samsunsporlular görev sizde

red_white

tahminimce 20 kişi felan olucaz orda atkılarımızla buluncaz

red_white

çok merak ediyorum yusuf ziya ne dicek bu akşam

Fecr_55

Alıntı yapılan: red_white - 25 April 2009, 17:26:36
çok merak ediyorum yusuf ziya ne dicek bu akşam

bugünün üzerine soguk su da güzel icilir haaaa, diyecek baska ne olabilir..

veis

ne denilecek adama biz final niteligindeki maçda antepe yenildik bize para ver mi