Başbakan Samsunlularla buluşuyor

Başlatan red_white, 18 April 2009, 09:34:26

« önceki - sonraki »

red_white

birazdan atkımı formamı alıp gidicem feshaneye sonucu ne olursa olsun ordayım ve elimden geldiğincede sesimi duyurmayı denicem

atakan

şuan ordayıım.biraz önce yusuf ziya yı gördüm.başkanım samsunsporumuzu kalkındıralım dedim.olur olur değip geciştirdi.adnan ölmez.sezgin gümüş vali milletvekilleri hepsi burada suan

red_white

tamam atakan ben geliorum bi kaç kişi daha gelicek 10 kişi olsak yeter kimse bugünün öneminin farkında değil malesef dahada kalabalık olmalıydık ama azda olsa ordayızz

YaşarDoğu

atkı varsa , ver ellerine kameralarının yanında

atakan

cem falan gelicek.görüştük bugun.aslına bakarsan burası sesimizi duyurmak için mükemmel bir fırsat.ama insanarıda anlıyrum.artık iyice soğudu insanlar boşa kürek çekmekten.bekliyorum kardeş

**KaR6**

nolcak bugun feshanede yusuf?? samsunda 5ooo kişi gitti de ne oldu? ne kadar buyuttun Allah askına, 50 kişi yardım et dedi diye yzy vaay bu kadar adam yardım et dedi, edeyim bari mi diyecek?? son 2 maçıda kazanamazsak ne olacagımız belli değil, ne diyecen adama? 2b den direk super lige cıkalımmı? büyütme gözun olim yaa..

atakan

haklısın belkide.çaresizlik işte.nere saldırcağımızı şaşırdık

red_white

valla bence gayet büyük bigün sonuçta orda başbakan var yzy yi prortestodan daha anlamlı birgün bence ki yzy yi protesto eden kişilerde emin ol bugünün daha önemli olduğunu kendileride bana söledi ama kimine göre gereksiz ama bana göre çok gerekli

**KaR6**

göruruz gereklimi değil mi.. basbakan Samsuna da geldi atkıyla içeri almadılar, oraya alacakları da kesin değil, bakacaz yarın..

red_white

bişey olmucak belki ama yinede sonuna kadar gitmeliyiz

AntZ

Adnan Ölmez gibi kendi çıkarı olan adamlar koşa koşa gidecek, kendi çıkarı varsa en iyi Samsunlu onlar olacaklar, birileri Samsun un yanındayız mesajı verecek, Samsunspor gecesi yerine Fulya açılışına gidenler Samsunluluklarını gösterecek, bizde hayal kuracağız acaba diye

red_white

almasınlar hiç yoktan içim rahat olur gittim derim mücadelemi verdim bence çok gerekli

red_white

nese arkadaşlar ben gidiyorum cem abiyle orda buluşcaz atakan arkamıza baka baka geri dönücez ama olsun  :-[

atakan

olsun kardeş.bi fırsatını bulursak galip öztürke yaklaşır konuşuruz.oda dolanıyo şuan.ondan hayır yok bundan yoksa kapatalım kulubu.

AntZ

Alıntı yapılan: atakan - 25 April 2009, 18:21:11
olsun kardeş.bi fırsatını bulursak galip öztürke yaklaşır konuşuruz.oda dolanıyo şuan.ondan hayır yok bundan yoksa kapatalım kulubu.

Arkadaşlar sözüm size değil yanlış anlaşılmasın, şu durumda bile hala birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz helal olsun