Başbakan Samsunlularla buluşuyor

Başlatan red_white, 18 April 2009, 09:34:26

« önceki - sonraki »

King Of The North

Başbakan gelirse gelecek yalakalar da var tabiki yoksa Tanju olsun Orhan Gencebay olsun galatasaraylı hepsi öyle olunca da benim için çakma Samsunlu olur.
SADEF iyi çalışmalı büyük şehirlerde yapmalılar bu tür organizasyonları.

gozgoz yýlmaz

Samsunlular'dan ziyade Samsunsporlular olarak orada yer almanız iyi olacaktır. Samsun demek Samsunspor demektir, bunu hissettirmek lazım!

sedatbuyuk

Organizasyon 3 gün mü sürüyor? Programın detaylı yer aldığı bir site var mı acaba? Mümkün olursa 3 günde de orda olmaya çalışacağım.

Samsunlu sanatçılara çakma Samsunlu yakıştırması yapmak çok yersiz ve de çirkin bana göre. Onlar sanatlarıyla zaten yeterince Samsun'u temsil ediyor. Bir katkısı yok demek haksızlık olur. Samsunlu olduğunun bilinmesi de yeterli bir katkıdır. Fazlasını dilemek hakkımız ama sitemi abartıp hakaret etmek değil. Birşey söylerken kendimizle kıyaslayalım.

Orhan Gencebay'ın katılmasını umuyorum. Zira, Cemal Safi aracılığı ile iletmiş olduğum emanet hakkında birşey yapacak mı yapmayacak mı bir cevap almam lazım. Tabi, İsmail Uyanık da orada bulunursa çok daha güzel olur.

bengülü

şu ana kadar sadef'in  ne faydasını gördük samsunsporla hiç bir alakası olmayan bir dernek hep siyasi peşindeler başka işleri güçleri yok ben o yüzden dernek işlerine karşıyım ve de sevmiyorum sadece samsunluların sırtından geçiniyorlar hiç bir failiyetleri yok  sezgin gümüş geçen sene yıldıray baş'a boşuna kafa atmadı yıldıray efendi samsunspor laf attığı için sezgin başkandan kafa yemişti bende sezgin gümüşü taktir etmiştim 

Recep

Alıntı yapılan: sedatbuyuk - 20 April 2009, 16:56:20
Organizasyon 3 gün mü sürüyor? Programın detaylı yer aldığı bir site var mı acaba? Mümkün olursa 3 günde de orda olmaya çalışacağım.

Samsunlu sanatçılara çakma Samsunlu yakıştırması yapmak çok yersiz ve de çirkin bana göre. Onlar sanatlarıyla zaten yeterince Samsun'u temsil ediyor. Bir katkısı yok demek haksızlık olur. Samsunlu olduğunun bilinmesi de yeterli bir katkıdır. Fazlasını dilemek hakkımız ama sitemi abartıp hakaret etmek değil. Birşey söylerken kendimizle kıyaslayalım.

Orhan Gencebay'ın katılmasını umuyorum. Zira, Cemal Safi aracılığı ile iletmiş olduğum emanet hakkında birşey yapacak mı yapmayacak mı bir cevap almam lazım. Tabi, İsmail Uyanık da orada bulunursa çok daha güzel olur.
Samsunsporu tutmayan Samsunlu çakma Samsunludur bu böyle biline

sedatbuyuk

20 April 2009, 18:04:02 #20 Son düzenlenme: 20 April 2009, 18:05:59 sedatbuyuk
Alıntı yapılan: recep55 - 20 April 2009, 17:54:32
Samsunsporu tutmayan Samsunlu çakma Samsunludur bu böyle biline

kim koymuş bu kanunu ? hadi o isimleri geçtim de adamın sporla alakası yoksa ne olacak ?  ben bilmiyorum öyle bir şey. sallamıyorum da.

bu mantıkla çok çakma samsunlu çıkar. örnekler verelim.

- samsun'da yaşamayan çakma samsunludur
- samsun sigarası içmeyen çakma samsunludur.
- samsun yerel gazetesi almayan çakma samsunludur
- samsun türküsünden başka türküler dinleyen çakma samsunludur
- samsunlu şarkıcıların kasetlerini almayan çakma samsunludur
- eşi samsunlu olmayan çakma samsunludur

yok mu artıran? nedir bu arkadaşım. herşeyin futbol mu senin ? insanların başka uğraşları da var. kimseyi yargılamak veya sorgulamak başka bir kimsenin haddine değil.

gizem

Recep

Alıntı yapılan: sedatbuyuk - 20 April 2009, 18:04:02
kim koymuş bu kanunu ? hadi o isimleri geçtim de adamın sporla alakası yoksa ne olacak ?  ben bilmiyorum öyle bir şey. sallamıyorum da.

bu mantıkla çok çakma samsunlu çıkar. örnekler verelim.

- samsun'da yaşamayan çakma samsunludur
- samsun sigarası içmeyen çakma samsunludur.
- samsun yerel gazetesi almayan çakma samsunludur
- samsun türküsünden başka türküler dinleyen çakma samsunludur
- samsunlu şarkıcıların kasetlerini almayan çakma samsunludur
- eşi samsunlu olmayan çakma samsunludur

yok mu artıran? nedir bu arkadaşım. herşeyin futbol mu senin ? insanların başka uğraşları da var. kimseyi yargılamak veya sorgulamak başka bir kimsenin haddine değil.
arkadaşım bi dünya samsun forum sitesi var bu dediklerini orada tartışabiliriz ama
burası yalnız ve yalnızca Samsunsporluların forumu burada Samsunspor en üst kimliktir ki
orhan gencebay dediğin samsunlu Samsunspor gecesine söz verdiği halde gelmedi o fotodaki insanların ağzında Samsunspor lafı hiç çıkmadı
SAMSUNSPORLU OLMAYAN SAMSUNLU ÇAKMA SAMSUNLUDUR
BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT SADECE VE SADECE SAMSUNSPOR DİYORUZ BİZ DEMİYEN SAMSUNLUYUDA ADAMDAN BİLE SAYMIYORUZ
Samsunsporu tutmayan Samsunluyu da sonuna kadar yargılarım

sedatbuyuk

20 April 2009, 18:42:48 #23 Son düzenlenme: 20 April 2009, 18:44:42 sedatbuyuk
Alıntı yapılan: recep55 - 20 April 2009, 18:27:08
arkadaşım bi dünya samsun forum sitesi var bu dediklerini orada tartışabiliriz ama
burası yalnız ve yalnızca Samsunsporluların forumu burada Samsunspor en üst kimliktir ki
orhan gencebay dediğin samsunlu Samsunspor gecesine söz verdiği halde gelmedi o fotodaki insanların ağzında Samsunspor lafı hiç çıkmadı
SAMSUNSPORLU OLMAYAN SAMSUNLU ÇAKMA SAMSUNLUDUR
BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT SADECE VE SADECE SAMSUNSPOR DİYORUZ BİZ DEMİYEN SAMSUNLUYUDA ADAMDAN BİLE SAYMIYORUZ
Samsunsporu tutmayan Samsunluyu da sonuna kadar yargılarım

iyi de konu özü itibarı ile zaten sporla alakası olmayan hatta siyaset içeren bir konu. bahsettiğin isimlerin samsunspora katkısı olmuştur emin ol dolaylı veya doğrudan. şu anki durum nedeniyle peşin yargıda bulunmayalım.

Orhan Gencebay'ın geceye gelmemiş olması beni de üzmüştür ama sebebini kendisinden dinlemeden yargıda bulunmam. ki ne olursa olsun Orhan Gencebay Samsun'un gururudur. Yakında kendisi ile görüşebilmeyi umuyorum. o zaman iletirim bunları merak etme. o da ya telafi edecektir ya da açıklayacaktır sebeplerini.

Recep

Alıntı yapılan: sedatbuyuk - 20 April 2009, 18:42:48
iyi de konu özü itibarı ile zaten sporla alakası olmayan hatta siyaset içeren bir konu. bahsettiğin isimlerin samsunspora katkısı olmuştur emin ol dolaylı veya doğrudan. şu anki durum nedeniyle peşin yargıda bulunmayalım.

Orhan Gencebay'ın geceye gelmemiş olması beni de üzmüştür ama sebebini kendisinden dinlemeden yargıda bulunmam. ki ne olursa olsun Orhan Gencebay Samsun'un gururudur. Yakında kendisi ile görüşebilmeyi umuyorum. o zaman iletirim bunları merak etme. o da ya telafi edecektir ya da açıklayacaktır sebeplerini.

Samsunun gururu olabilir belki ama Samsunsporsuz Samsun bir hiçtir ve Samsunlu olduğunu zannedenler tırnak ucu kadar değersizdir gözümde

sedatbuyuk

Alıntı yapılan: recep55 - 20 April 2009, 18:52:42
Samsunun gururu olabilir belki ama Samsunsporsuz Samsun bir hiçtir ve Samsunlu olduğunu zannedenler tırnak ucu kadar değersizdir gözümde

2-3 paragraf yazı yazdım ama sonra birşeyleri yazmak için erken olduğuna karar verdim. Siz Orhan Gencebay'ı çakma Samsunlu bilin. Ben şu an sizi utandıracak bir çalışma içindeyim.

Vakti geldiğinde söylenmesi gerekenleri söyleriz. Ama sitem ederken dozu kaçırmamak lazım. Kimseyi küstürmek bize katkı sağlamaz.

Konu Samsunlular gecesi. Ben de Samsun'u temsil eden herkesi de orda görmek isterim. Samsunsporlu olması şartını aramıyorum. Samsun için çalışan Samsunspor için de çalışmıştır benim gözümde.

Akyol

sedatbuyuk arkadaşımız galiba bizim duygularımızı anlayamadı  :-\ Özellikle Samsun için çalışan Samsunspor için de çalışmıştır sözüne pek katılamıyorum. Samsun yıllardır kandırılan bir şehir olmaktan öteye gidemedi.Teşvik dediler,Marka Şehir dediler,onu dediler bunu dediler ama bir türlü Samsun'un asıl kimliklerini göremediler.Yaşı müsait olan abilerim çok iyi bilirler 80'li yılların sonunda yurdun neresine giderseniz gidin Samsun deyince SAMSUNSPOR denirmiş,kadrosu ezbere sayılır,başarıları imrenilerek izlenirmiş.Peki günümüzde ? İşte bu soruya verilecek cevap ne acı ki yok! Bizim çabamız SAMSUN adının tekrar duyulması haber bültenlerinde cinayet,hırsızlık gibi olaylarla değil Spor,Turizm ve Sanayileşme alanında ki başarılarla anılmasıdır.Söyleyin 4 yıl öncesine kadar hangimiz sivas'ı konuşuyorduk? Yada trabzon'un Karadeniz'in tek büyükşehiri olan SAMSUN'dan üstünlüğü ne ki bütün bölge müdürlükleri (başta TRT) orada ? Bu sorulara vereceğiniz cevaplar neden SAMSUNSPOR ve son dönemde SAMSUN BASKET dediğimizi sanırım anlatıyor.Markalarımıza sahip çıkalım biz sülün değiliz,amazon hiç değiliz biz armasında Atatürk'ü taşıyan tek takımın,Türkiye'nin kurtuluşunun başladığı şehrin taraftarı ve aşığıyız...

Çakma değil Orjinaliz ;)

sedatbuyuk

20 April 2009, 20:26:21 #27 Son düzenlenme: 20 April 2009, 20:29:03 sedatbuyuk
Alıntı yapılan: AKYOL55 - 20 April 2009, 19:56:24
sedatbuyuk arkadaşımız galiba bizim duygularımızı anlayamadı  :-\ Özellikle Samsun için çalışan Samsunspor için de çalışmıştır sözüne pek katılamıyorum. Samsun yıllardır kandırılan bir şehir olmaktan öteye gidemedi.Teşvik dediler,Marka Şehir dediler,onu dediler bunu dediler ama bir türlü Samsun'un asıl kimliklerini göremediler.Yaşı müsait olan abilerim çok iyi bilirler 80'li yılların sonunda yurdun neresine giderseniz gidin Samsun deyince SAMSUNSPOR denirmiş,kadrosu ezbere sayılır,başarıları imrenilerek izlenirmiş.Peki günümüzde ? İşte bu soruya verilecek cevap ne acı ki yok! Bizim çabamız SAMSUN adının tekrar duyulması haber bültenlerinde cinayet,hırsızlık gibi olaylarla değil Spor,Turizm ve Sanayileşme alanında ki başarılarla anılmasıdır.Söyleyin 4 yıl öncesine kadar hangimiz sivas'ı konuşuyorduk? Yada trabzon'un Karadeniz'in tek büyükşehiri olan SAMSUN'dan üstünlüğü ne ki bütün bölge müdürlükleri (başta TRT) orada ? Bu sorulara vereceğiniz cevaplar neden SAMSUNSPOR ve son dönemde SAMSUN BASKET dediğimizi sanırım anlatıyor.Markalarımıza sahip çıkalım biz sülün değiliz,amazon hiç değiliz biz armasında Atatürk'ü taşıyan tek takımın,Türkiye'nin kurtuluşunun başladığı şehrin taraftarı ve aşığıyız...

Çakma değil Orjinaliz ;)

sanırım ben hiç mi hiç anlaşılmadım. Samsun Samsunspor'dan da üstte bir kavramdır. Samsunspor varsa Samsun olduğu için var. Samsunspor Samsun'un ayrılmaz bir parçası. Samsun için çalışan Samsunspor için de çalışmış sayılır. Çalışmak fiilini kandırmak anlamında kullanmadım, öyle bir anlamı da yok zaten. Çalışmak gerçek anlamda çalışmak. Kandıranları çalışmış saymak zaten doğru olmaz.

Senin yazının 2. kısmı zaten benim dediğimle aynı şeyleri anlatıyor. Farklı değil. Samsunsporun temel sorunu futbolcu veya teknik kadro veya yönetim değil, Samsun'un ta kendisidir. Samsun için gerçekten çalışılırsa Samsunspor da bu çalışmadan nasibini en güzel şekilde alır. Herşeyden önce şehrin yatırıma ihtiyacı var.

Tek işi yatırım yapmak, şarkı söylemek, resim yapmak veya başka bir uğraş olsun; sonuçta bu şehrin gelişmesine ve ekonomisine katkıda bulunuyorsa bu er veya geç Samsunspor'a katkı olarak döner.

Samsunspor'un Samsun'a olan katkısını kimse inkar etmiyor zaten. Ama spora destek sadece maça gitmekle olmuyor. Her Samsunlu sanatçısının ünlü olması ve özgeçmişlerinde Samsun yazması bile Samsunspora bir katkıdır. En kötü ihtimalle bu değerleri yetiştiren bir şehre insanların bakış açısı farklı olur. Her şehrin kendine göre imajı var. Bu imajı daha çok bu insanlar oluşturuyor. Bu insanların bu noktalara kolay gelmediği çok açık. Onları bir anda "çakma Samsunlu" ilan etmeye kimsenin hakkı olamaz. Herkesin katkısı farklıdır. Sen maça gidersin, bağırırısın, onu yapamayan biri belki bağış yapmıştır Samsun'a bilemezsin. Ya da Samsun sempatisi belki Orhan Gencebay sevgisi ile başlamıştır, onu da bilemezsin.

Birşeylerin değişmesi gerektiği açık. Bu değişim de siyasetle olmalı. Sonrası gelecektir. O sorduğun soruların da cevabı bu.

Daha açık olmuştur umarım.

sedatbuyuk

Bu mevzuyu kendi adıma burda noktalıyorum.

Bu siteye google'da kendi adımı aradığımda rastladım ve üye oldum. uzun zamandır üye olmama rağmen sadece okuyordum. Zira yazdığım durumda bu tip tepki ve cevapların geleceği belliydi. Yine eski moda bürünmek en doğrusu olacak.

İnşallah biz de bir gün çakma Samsunlu ilan edilmeyiz.

Sizlere kolay gelsin.

Recep

Samsunspor gecesine gelmeyen Samsunlu ünlü şahıslar  ??? hadi onu  geçtim diyecem (benim için o gece hepsinden daha önemli idi )
geçen senede feshanede Samsunlular tanıtım günleri vardı ama hiç biri gelmemişti neden bu sene geliyorlar neden mi başbakan geliyorda ondan yoksa Samsun tanıtım günleri için geldikleri yok hepsi reklam hepsi yalakalık adını ne koyarsanız koyun