Bank Asya 1. Lig / 29. Hafta / Samsunspor'umuz - Altay

Başlatan yönetici, 28 March 2009, 19:35:33

« önceki - sonraki »

sezgin

Altay: Gökhan, Onur, Erdi, Merter, Yasin , Ercan, Erdal, Yiğit, Burak, Mesut, Can Erdem
ARKADAŞLAR SORUYORUM SİZE BU TAKIMDAN HANGİ FUTBOLCU BİZİM FUTBOLCUDAN DAHA İYİ OLABİLİR VE HANGİ FUTBOLCUNU ADINI DAHA ÖNCE DUYDUNUZ  BEN CAN ERDEN DE BAŞKASINI DUYMADIM

samsunmania

Alıntı yapılan: sezgin - 05 April 2009, 16:37:23
Altay: Gökhan, Onur, Erdi, Merter, Yasin , Ercan, Erdal, Yiğit, Burak, Mesut, Can Erdem
ARKADAŞLAR SORUYORUM SİZE BU TAKIMDAN HANGİ FUTBOLCU BİZİM FUTBOLCUDAN DAHA İYİ OLABİLİR VE HANGİ FUTBOLCUNU ADINI DAHA ÖNCE DUYDUNUZ  BEN CAN ERDEN DE BAŞKASINI DUYMADIM

Onlarda Eray yok gerçek kaleci var kardeşim. Fark bu. Takımı oyunun başında demoralize etti.

kuzey55

şu eray ı mümkünse bugünden göndersinler.böyle kaleci olmaz.gitsin yıldırım bosnada kalecilik yapsın...allahtan önümüzdeki haftalarda kalede hasan olacak.yoksa en ciddi düşme adayı olurduk bu kaleciyle.şimdi diyarbkaır maçını kazanıp ligde kaldığımızı ilan etmemiz gerek.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: sezgin - 05 April 2009, 16:37:23

mesut bizim mesut ha şu geçen devre oynayan(!) mesut çaytemel

Turuncu

05 April 2009, 17:08:47 #244 Son düzenlenme: 05 April 2009, 17:23:09 TURUNCU
Eray : 3 +1 adam gibi gelistirdikleri bir atak var gol olan ----  Samsunspor :0

Boyle bir mac izlemedim . Bir kaleci bu kadar amator olur. Bu eray bafra  gazi gibi takımlarda bile oynayamaz.Ama suc onda degil bu kaleciyi alanlarda bu sahaya sokanlarda.Baska kaleci mi yok koca TURKIYE de . Bu kaleci bafra belediye macında bile hata yaptı.Sen bunları gormuyor musun? Bilmiyor musun? Cengizin gunahı ne kardesim. Bırakın adamı oynasın . Eraydan daha kotusu olamaz . Eminimki cengiz eray dan daha iyidir. Oktay , Turgut , Burhan , Volkan hepsi ruh gibi . Bir capraz kosu bile yapmadılar. Turgay golbası bence takımın en iyisiydi.Turgutu o hızla yapamadıgını Turgay cok rahat yaptı.Ercument Coskundere den de birsey olacagını sanmıyorum. Omuru oyuna aldı ve macın basından berı ılk ters topu omur yaptı. Sefa desenız 10 pasın 9 u karsı takıma 1 i de gol oldu .

Ne diyeyimki... Cok sagolun.Pazar gunumuzun icine ettiniz. Tek buyuk var oda SAMSUNSPOR taraftarı.

Eray utanmadan Altayli futbolcularla tokalasıyorsun birde. Utanmakta yok ! Lanet olsun

red_white

artık iş çığrından çıkmıştır arkadaşlar eğerki destek gelmezse işimiz zorlaşır ah yusuf ziyaaa içimden sana neler diyorum biliomusun eğerki SAMSUNSPOR şu ligden düşerse bilki sende o koltukta oturamazsın

berusa55

05 April 2009, 17:17:49 #246 Son düzenlenme: 07 April 2009, 18:46:43 berusa55
Öyle bir maç ki midemi bulandıran cinsten. Yenildi mi dörtten aşağı yemem dercesine, seyirciye hakaret edercesine oynanan bu şuursuzca top ne iş anlamadık gitti ama son haftalar yaklaşırken şu oynanan oyunla işimiz oldukça zor!

5BrK5

maçtaydım ve sezonun en kötü maçıydı ama seyircide 2. golden sonra erayı  yuhhlamaya başladı ordan da koptu zaten 4. golü herkez alkışladı yani samsunspor bu durumlarada düştü yazık çok aciz bir durum oluştu  ama   . . . .bİz SaMsUnSpOrLuYuZ. . .  :'(

Yalnızca BİZ

Tufan

yazılanlara göre paftan mustafa hoşoğlu oynasa bu kadar gol yemezdik herhalde.

oguz_5528

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 05 April 2009, 17:55:51
yazılanlara göre paftan mustafa hoşoğlu oynasa bu kadar gol yemezdik herhalde.

aynen.... kiralık değilmi bu adam bizde...daha beklemesinn göndersinlerr daha ne işe yarar...

kaptan 55

HoliganSamSunLu

atakan

nezaman bitecek bu çile.samsun daki arkadaşların yokmu bildikleri bişe.herhangi bir duyum.vs vs.yeter be.

amisos55

Ruhu olmayan oyunculardan kurulu bir takım. Kale bomboş , Takımda 3-4 oyuncu sahada var ama oyunda yok. Tek kelimeyle rezalet. Kahrolduk.......
Ruhsuzlar.